Jump to content

Recommended Posts

Posted

Danas popodne rucam ja sa roditeljima. Na TV bio ukljucen RTS. Vidim neke metalce, cujem svirku i pocinjem sa negativnim kritikama. Cjale se nadovezuje i kazes da sviraju seljacku muziku a mama kaze da joj pesma zvuci kao Zlatko Pejakvic i Korni grupa iz sedamdesetih godina proslog veka (prim. Korni grupa je daleko progresivnija ali dobro). Negde na pola pesme voditeljka odjavljuje emisiju i kaze da nastavimo sa uzivanjem uz Dargoron. Ahaaa to su oni. E pa jebi ga, kritika je skroz bila bez predrasuda a boga mi i na mestu.

Posted
SALE Zmaju nemoras ti da me napijas ja sam i ovako notorna

pijandura!

Vidimo se od 1. dole pa cemo se dogovorimo!!

More izginuces Lexa k'o Manchester. Ima da se vrnes kuci sa pola jetre i plasticnom kesom umesto zeluca icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Posted
A, kad se sajt ocekuje? 233.gif

Ej, podneli smo zahtev pre 2 nedelje, zaista ne znam sta se desava. Nadamo se da cete za par dana moci da ga vidite.

Podsecam, DARGORON na Gitarijadi u subotnjem revijalnom programu, verovatno 11-og u Pancevu, 12-og u Golupcu itd.

icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Posted

odlican nastup na gitarijadi! imate pohvale i od mog caleta koji je gledao snimak! kad sam dosao kuci rece mi on: "bili su neki mnogo do jaja momci, pevac imao rukavice, mnogo dobro peva, a gitarista super svira", i rek'o ja njemu: "to ti je dargoron", a on mi rece: "kazi im da su do jaja"! imam snimljen deo nastupa! :pivopoije:

Posted

Hvala na komplimentima, nadamo se da cemo biti jos bolji!

Dakle, sutra smo na HIT-u u Pancevu, u subotu u Golupcu cemo svirati nesto ranije, posto moramo i u Kovin na Metal Fest. Izdrzacemo nekako....Valjda...

biggrin.gif

Site ce nam mozda biti postavljen vec veceras. Adresa: www.dargoron.com

icon_rockdevil.gif