!!!SERAFIM!!! Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 SALE Zmaju nemoras ti da me napijas ja sam i ovako notorna pijandura! Vidimo se od 1. dole pa cemo se dogovorimo!! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 @Mary Joe>A VOLITE DRNDORON!? Juppiiii!Jos pored atlantide voli i dargoron gde ce idealnije devojke!!! Quote
Sinstrel Posted July 26, 2006 Report Posted July 26, 2006 Danas popodne rucam ja sa roditeljima. Na TV bio ukljucen RTS. Vidim neke metalce, cujem svirku i pocinjem sa negativnim kritikama. Cjale se nadovezuje i kazes da sviraju seljacku muziku a mama kaze da joj pesma zvuci kao Zlatko Pejakvic i Korni grupa iz sedamdesetih godina proslog veka (prim. Korni grupa je daleko progresivnija ali dobro). Negde na pola pesme voditeljka odjavljuje emisiju i kaze da nastavimo sa uzivanjem uz Dargoron. Ahaaa to su oni. E pa jebi ga, kritika je skroz bila bez predrasuda a boga mi i na mestu. Quote
Mary Joe Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 @Mary Joe>A VOLITE DRNDORON!? Juppiiii!Jos pored atlantide voli i dargoron gde ce idealnije devojke!!! Pa, sta reci, tako ti je to. Quote
Metathrone Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 SALE Zmaju nemoras ti da me napijas ja sam i ovako notorna pijandura! Vidimo se od 1. dole pa cemo se dogovorimo!! More izginuces Lexa k'o Manchester. Ima da se vrnes kuci sa pola jetre i plasticnom kesom umesto zeluca Quote
!!!SERAFIM!!! Posted July 27, 2006 Report Posted July 27, 2006 brate nije sve tako bas crno!! mogu ja i malo jace! Quote
Nemanja Savic Posted July 28, 2006 Report Posted July 28, 2006 jace??!!!?!?!!?!... hehehehe... auuuu, ne znash u shta se upushtash! Quote
Divlji Tigar Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Sto? Hoces da je upoznas? Pa evo pitaj Supermena! Naravno da hocu! Quote
Metathrone Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 jace??!!!?!?!!?!... hehehehe... auuuu, ne znash u shta se upushtash! Mlad je on brate moj. Al' ima vremena! Na greskama se uci! Quote
Shamandalie Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Methatrone, da li si ti mozda menadzer Dargorona? Quote
Metathrone Posted July 29, 2006 Report Posted July 29, 2006 Boze sacuvaj!!! Ja kad bih im bio menadzer propali bi za dva dana! (od alkohola naravno). I ovako se jedva drze! Quote
~MaX~ Posted July 30, 2006 Report Posted July 30, 2006 pozdrav celoj ekipi.....netju mnogo da serem ovde vetj sam vam sve rekao lichno...... rock on prijatelji..... Quote
Man From The Crypton Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 A, kad se sajt ocekuje? Ej, podneli smo zahtev pre 2 nedelje, zaista ne znam sta se desava. Nadamo se da cete za par dana moci da ga vidite. Podsecam, DARGORON na Gitarijadi u subotnjem revijalnom programu, verovatno 11-og u Pancevu, 12-og u Golupcu itd. Quote
WHISPER_EVE Posted August 1, 2006 Report Posted August 1, 2006 verovatno 11-og u Pancevu, 12-og u Golupcu itd. EHEHEJ!!! Vidimo se 11.og i 12.og!!! Pozdrav svima!!! Quote
OceanSize Posted August 4, 2006 Report Posted August 4, 2006 Hvala na nezaboravnoj pijanci...bilo mi je do jaja!!! Dobicete fotke (paparazzi:)) uskoro...hehe Quote
Divlji Tigar Posted August 6, 2006 Report Posted August 6, 2006 "Dargoron" je odlicno odradio posao na gitarijadi. Samo napred!!! Quote
Гера Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 odlican nastup na gitarijadi! imate pohvale i od mog caleta koji je gledao snimak! kad sam dosao kuci rece mi on: "bili su neki mnogo do jaja momci, pevac imao rukavice, mnogo dobro peva, a gitarista super svira", i rek'o ja njemu: "to ti je dargoron", a on mi rece: "kazi im da su do jaja"! imam snimljen deo nastupa! :pivopoije: Quote
Bane_FlusH Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 A Gera reče: ''Hoću!'' Stvarno ste bili super! Poz! Quote
Ikhabot Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Ma razvalili ste, skroz na nivou, Nebeski Svod je zakon! Zlatko brate ne da udaras po Peavey-u nego razbijas!! Quote
Buddha Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 ona poslednja pesma sto ste svirali je bila Quote
Teddy The Paparazzo Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 Dargoron su dakle mladi momci impresionirani Power Metalom..... Ma Smederevci su odlični!!!! Oduševio sam se kad sam ih prvi put čuo i moram reći da će nešto od njih i biti. Znači momci zaista imaju potencijala, bilo bi šteta da ga ne koriste!!!!!!!! Quote
Joca_Wildchild Posted August 7, 2006 Report Posted August 7, 2006 momci ne znam da li sam pisao na ovoj temi ranije ali samo reci hvale za vasu muziku veliki pozdrav od Joce iz Daggerspawna Quote
Man From The Crypton Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 Hvala na komplimentima, nadamo se da cemo biti jos bolji! Dakle, sutra smo na HIT-u u Pancevu, u subotu u Golupcu cemo svirati nesto ranije, posto moramo i u Kovin na Metal Fest. Izdrzacemo nekako....Valjda... Site ce nam mozda biti postavljen vec veceras. Adresa: www.dargoron.com Quote
Recommended Posts