Jump to content

Recommended Posts

Posted

Hvala na komplimentima, nadamo se da cemo biti jos bolji!

Dakle, sutra smo na HIT-u u Pancevu, u subotu u Golupcu cemo svirati nesto ranije, posto moramo i u Kovin na Metal Fest. Izdrzacemo nekako....Valjda...

biggrin.gif

Site ce nam mozda biti postavljen vec veceras. Adresa: www.dargoron.com

icon_rockdevil.gif

Posted

Hvala na komplimentima, nadamo se da cemo biti jos bolji!

Dakle, sutra smo na HIT-u u Pancevu, u subotu u Golupcu cemo svirati nesto ranije, posto moramo i u Kovin na Metal Fest. Izdrzacemo nekako....Valjda...

biggrin.gif

SITE ce nam mozda biti postavljen vec veceras. Adresa: www.dargoron.com

icon_rockdevil.gif

Posted

Opa, vec je tu. icon_da.gif

Sadrzaj mi se dopada, dobre fotke, a imate i pojedinacne biografije clanova. icon_wink.gif

Malo mi bode oci ono sarenilo kad tek udjem na sajt. icon_mrgreen.gif

Posted

Pa, jbg, stalno smo u jurnjavi, a i morali smo da izmenimo neke detaljcice. Mislim da nije lose za pocetak.

Dargoron na HIT-ovima: 19. Jagodina, 20. Golubac, 26. Padina...

Promocija albuma u SD-u trebalo bi da bude kraja septembra, malo je teze naci adekvatan prostor. Videcemo.

icon_rockdevil.gificon_rockdevil.gif

Posted

Samo da vas pozdravim, dok mi konekcija (koja je ionako sjebana u poslednjih nekoliko nedelja) nije prsla... icon_mad.gif

Odlicna je bila svirka u Pancevu! icon_wink.gif

Kako je bilo u Kovinu?

Kad ce promocija?

Pozdrav, drugari! icon_wink.gifpivopije.gifpivopije.gifpivopije.gif

P.s.: Sad bas gledam sajt, dobro ste ga uradili, najvise mi se dopala slika Marija-Dargoron-Sister (zbog naziva, naglasavam! icon_smile.gif Sweet! icon_biggrin.gif ).

AAAAAAAAAAA, upravo sam videla i sebe! Ubicu vas! laugh.giflaugh.giflaugh.gif Ali cu pre toga da vas tuzim za autorska prava! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Joj, bre, niste normalni! laugh.gificon_wink.gif

Posted

Kako je bilo u Kovinu?

Kad ce promocija?

...najvise mi se dopala slika Marija-Dargoron-Sister (zbog naziva, naglasavam! icon_smile.gif Sweet! icon_biggrin.gif ).

AAAAAAAAAAA, upravo sam videla i sebe! Ubicu vas! laugh.giflaugh.giflaugh.gif Ali cu pre toga da vas tuzim za autorska prava! icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Joj, bre, niste normalni! laugh.gificon_wink.gif

U Kovinu je bilo OK. Malo je ozvucenje bilo losije, ali atmosfera super. Doslo je dosta Pancevaca koji su u petak bili na HIT-u, verovatno ime se svidelo. Plus domaci, Smederevci...

Ma, odlicno. Najvise smo se smejali kad smo napravili break u baladi i pustili publiku da otpeva na-na-na...Kakva simpaticna disharmonija.

Znaci, dobro sam osmislio Dargoron Sister, cak se i ona iznenadila!!

I sta se bunis za fotku, pa trudili smo se da stavimo sve ljude sa kojima smo super, a da imamo fotke sa njima. Bice ih jos...

POZZZZ

Posted

znaci bila je odlicna svirka u kovinu , ja sam onaj sto je cepo karte icon_mrgreen.gif

bilo je do jaja , imate vernu publiku iz smedereva icon_da.gif to ozvucenje nas je zajebalo sve kao i kisa ali nema veze......inace dobro je ......gitarista cepa, ubija!

• 1 month later...
Posted
I sta se bunis za fotku, pa trudili smo se da stavimo sve ljude sa kojima smo super, a da imamo fotke sa njima. Bice ih jos...

POZZZZ

Ma, ne bunim se, nego ste me zaista prijatno iznenadili! biggrin.gif

(Deja-vu - ovo sam vec pisala icon_smile.gif , stvarno, nego su izbrisali moj post)

Nadam se da cu vas slusati uskoro! Pozdrav! icon_rockdevil.gifpivopije.gif

Posted

Srecan rodjendan, Marko! pivopije.gificon_rockdevil.gif

Zelim ti sve najbolje- puno zdravlja, uspeha (u svemu), srece i, naravno, svirki, a u najskorije vreme i drugi album, kao i promociju u Bg-u. biggrin.gif

pivopije.gif

Posted

Mare, SRECAN RODJENDAN!!! Zelim ti sve najbolje: puno uspeha, ljubavi srece i zdravlja... i mnogo dobrih svirki! icon_rockdevil.gif Pozdravi nashe shalabajzere, pa cemo se uskoro videti.

pozzz

PS. Dogovorio sam se s Olgom o gostovanju... u cetvrtak uvece idemo u etar, pa ako mozes nesto da uhvatis... hvala!