Man From The Crypton Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 Hvala na komplimentima, nadamo se da cemo biti jos bolji! Dakle, sutra smo na HIT-u u Pancevu, u subotu u Golupcu cemo svirati nesto ranije, posto moramo i u Kovin na Metal Fest. Izdrzacemo nekako....Valjda... Site ce nam mozda biti postavljen vec veceras. Adresa: www.dargoron.com Quote
Man From The Crypton Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 Hvala na komplimentima, nadamo se da cemo biti jos bolji! Dakle, sutra smo na HIT-u u Pancevu, u subotu u Golupcu cemo svirati nesto ranije, posto moramo i u Kovin na Metal Fest. Izdrzacemo nekako....Valjda... SITE ce nam mozda biti postavljen vec veceras. Adresa: www.dargoron.com Quote
WIZARD OF GORE Posted August 10, 2006 Report Posted August 10, 2006 ....u subotu u Golupcu cemo svirati nesto ranije.... Dobro da znam da dodjem malo kasnije xexexe Quote
Man From The Crypton Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Nesto se cudno desava ovde, cim je moju poruku stavio 3 puta jednu ispod druge. Svasta!!! SITE je postavljen!!! Pa, izvolite pogledati!!! Quote
Mary Joe Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Opa, vec je tu. Sadrzaj mi se dopada, dobre fotke, a imate i pojedinacne biografije clanova. Malo mi bode oci ono sarenilo kad tek udjem na sajt. Quote
OceanSize Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 Do jaja je sajt, braco! Dobrodosli na internet!!! Quote
Mary Joe Posted August 13, 2006 Report Posted August 13, 2006 (edited) Odista, bilo je krajnje vreme (kad pomislim ko sve ima sajt)... Edited August 13, 2006 by Mary Joe Quote
Man From The Crypton Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Pa, jbg, stalno smo u jurnjavi, a i morali smo da izmenimo neke detaljcice. Mislim da nije lose za pocetak. Dargoron na HIT-ovima: 19. Jagodina, 20. Golubac, 26. Padina... Promocija albuma u SD-u trebalo bi da bude kraja septembra, malo je teze naci adekvatan prostor. Videcemo. Quote
ALEXIE_AIC Posted August 14, 2006 Report Posted August 14, 2006 Samo da vas pozdravim, dok mi konekcija (koja je ionako sjebana u poslednjih nekoliko nedelja) nije prsla... Odlicna je bila svirka u Pancevu! Kako je bilo u Kovinu? Kad ce promocija? Pozdrav, drugari! P.s.: Sad bas gledam sajt, dobro ste ga uradili, najvise mi se dopala slika Marija-Dargoron-Sister (zbog naziva, naglasavam! Sweet! ). AAAAAAAAAAA, upravo sam videla i sebe! Ubicu vas! Ali cu pre toga da vas tuzim za autorska prava! Joj, bre, niste normalni! Quote
Man From The Crypton Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 Kako je bilo u Kovinu? Kad ce promocija? ...najvise mi se dopala slika Marija-Dargoron-Sister (zbog naziva, naglasavam! Sweet! ). AAAAAAAAAAA, upravo sam videla i sebe! Ubicu vas! Ali cu pre toga da vas tuzim za autorska prava! Joj, bre, niste normalni! U Kovinu je bilo OK. Malo je ozvucenje bilo losije, ali atmosfera super. Doslo je dosta Pancevaca koji su u petak bili na HIT-u, verovatno ime se svidelo. Plus domaci, Smederevci... Ma, odlicno. Najvise smo se smejali kad smo napravili break u baladi i pustili publiku da otpeva na-na-na...Kakva simpaticna disharmonija. Znaci, dobro sam osmislio Dargoron Sister, cak se i ona iznenadila!! I sta se bunis za fotku, pa trudili smo se da stavimo sve ljude sa kojima smo super, a da imamo fotke sa njima. Bice ih jos... POZZZZ Quote
Narsil Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 znaci bila je odlicna svirka u kovinu , ja sam onaj sto je cepo karte bilo je do jaja , imate vernu publiku iz smedereva to ozvucenje nas je zajebalo sve kao i kisa ali nema veze......inace dobro je ......gitarista cepa, ubija! Quote
!!!SERAFIM!!! Posted August 15, 2006 Report Posted August 15, 2006 cepa cepa ali da se nelazemo malo je prljav!!у сваком слуцају бенд је кева!!! Quote
Man From The Crypton Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 POZDRAV METALCII!!! Evo, da se i mi javimo, cisto da ne brinete!!! Quote
Mary Joe Posted October 4, 2006 Report Posted October 4, 2006 Pa da, ja vas juce pitah sta radite, al' izbrisase jucerasnje postove. Kad cete u BG (stvarno vas nismo duuuuuugo videli )? Quote
soya Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 e gledala sam spot konacno na tv-u....super je Quote
bojan j. Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 Kul je sajt. Nastavite da przite ljudi! Quote
solomona Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 choveche..sajt je zaaaaaaakon! na myspace vas nema? Quote
ALEXIE_AIC Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 I sta se bunis za fotku, pa trudili smo se da stavimo sve ljude sa kojima smo super, a da imamo fotke sa njima. Bice ih jos... POZZZZ Ma, ne bunim se, nego ste me zaista prijatno iznenadili! (Deja-vu - ovo sam vec pisala , stvarno, nego su izbrisali moj post) Nadam se da cu vas slusati uskoro! Pozdrav! Quote
Osmi Putnik Posted October 5, 2006 Report Posted October 5, 2006 pozdrav Dargoroncima...Dve vatre su gorele za nas... Quote
Geozee Posted October 6, 2006 Report Posted October 6, 2006 Do jaja sajt. Nastavite da peglate. Quote
ALEXIE_AIC Posted October 7, 2006 Report Posted October 7, 2006 Srecan rodjendan, Marko! Zelim ti sve najbolje- puno zdravlja, uspeha (u svemu), srece i, naravno, svirki, a u najskorije vreme i drugi album, kao i promociju u Bg-u. Quote
Anna Lee Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Puna puncijata podrska (cekajucji drugi album...) Quote
Nemanja Savic Posted October 8, 2006 Report Posted October 8, 2006 Mare, SRECAN RODJENDAN!!! Zelim ti sve najbolje: puno uspeha, ljubavi srece i zdravlja... i mnogo dobrih svirki! Pozdravi nashe shalabajzere, pa cemo se uskoro videti. pozzz PS. Dogovorio sam se s Olgom o gostovanju... u cetvrtak uvece idemo u etar, pa ako mozes nesto da uhvatis... hvala! Quote
Osmi Putnik Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Nadam se da ste nashli Nemca sinoc !!!Zvao me Zlaja pa reko samo da proverim jel sve uredu inace nek ti je sa srecom Mare...Pozdrav Quote
Recommended Posts