Apeiron Posted October 9, 2006 Report Posted October 9, 2006 Hm, da... u medjuvremenu dok forum nije radio, postavljena je recenzija onog Promo CDa na www.serbian-metal.org Poz! Quote
Nemanja Savic Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Cakicu, ziv li si? Toliko bio naporan taj tvoj rodjendan? Sta se radi? Jel ima nesto novo u nase selo? Quote
ALEXIE_AIC Posted October 15, 2006 Report Posted October 15, 2006 Nadam se da cemo se videti sutra. Koliko sam skapirala, Marija dolazi, pa pretpostavljam i ti, Supermene. Quote
Man From The Crypton Posted October 18, 2006 Report Posted October 18, 2006 Pozdrav METALCI!!! Hvala na rodjendanskim cestitkama!! Malo sam odmorio mozak u nasoj ex-republici CG, a znate vec da ja jedini pisem u ime Dargoronaca!! CrazyDent> Sta moze biti novo u nasem selu, kad jos ne mozemo da nadjemo prostor za promociju albuma!! Quote
Madafaka Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Sajt je OK al sta ce vam slike sa albuma drugih bendova? Andjeo sa Rebirth albuma od Angre na uvodnoj stranici i omot Falconerovog Chapters from Vale Forlorn u novostima? Odmah skinuti. Album je isto dobar, al kako je moguce da niko ne spominje Symphony X kao uzor jer ako odmislim vokal, muzika je čisti Symphony X bez klaviatura. "Od metala, mac iskovacuuuuuuu" Pozdrav iz Slovenije Quote
- Trinitus - Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 (edited) Pre neki dan sam kupio Cd u Mungosu.Fino ste ovo odradili,svidja mi se bash ono.Good Work ! Pozdrav ! Ilija,Sangre Eterna Edited October 20, 2006 by ***Tuomas*** Quote
Man From The Crypton Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 Dargoron sutra na HIT-u NIsu, 4.11. u Krusevcu, 17.11. verovatno u Subotici. Quote
Гера Posted October 27, 2006 Report Posted October 27, 2006 idem i ja sa HATRED-om u krusevac, pa cemo napokon da se druzimo posle 350.000 godina! Quote
Metathrone Posted November 3, 2006 Report Posted November 3, 2006 Bre Mare kako ne mozete da nadjete prostor za promociju! Pa dogovorite se sa Racom za Enigmu. Sada je opet otvorena zimska sezona svirki! Quote
Nemanja Savic Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 da se zahvalim ljudi shto ste nam onako banuli na svirku... stvarno sam se najprijatnije iznenadio... hvala vam puno... vidimo se valjda uskoro... pozz Quote
Nemanja Savic Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 iZao mi je sto Shopka nije mogao da peva u petak, jer sam hteo specijalno zbog toga da dodjem(pored, naravno, zelje da vidim dobre stare prijatelje) i cujem vasu svirku... ali, eto na kraju ja upadoh da 'vadim mast iz propast'...he,he,he... nadam se da je i vama bilo dobro kao i meni... balada je bila vrh!!!!!!!!! moja velika zelja da je izvedem sa vama mi se ispunila, a moracemo jednom to i da ponovimo kada Shopka bude bio u top formi... zelim vam sve najbolje, pa se gledamo... ps. cakicu, samo mi javi nekako da li si odneo onu potvrdu u vojnu sluzbu i da li je sve u redu, da ako nije - da znam da 'hvatam maglu'... pozz Quote
Leshina Posted November 12, 2006 Report Posted November 12, 2006 LJudi,bilo je pakleno sad u petak!!!! ako se slazete mogli bi to malo cesce da praktikujemo,kada budete imali svirke u bg-u,ili kada budemo isli zajedno na gostovanja!!!! Quote
Man From The Crypton Posted November 13, 2006 Report Posted November 13, 2006 Opasni ste Vi sa Atlantide!!! Jesmo gresili, ali je sveukupno u petak zezanje bilo strava. A bice jos bolje. Dargoron sa pojacanjima (JET je skroz krvav ) Jos da nas drekavac propeva... Quote
StarbreakeR Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Dolazite opet kod nas...heh..taman cu da ti dam snimak koji pretpostavljam da opet nije stigao...a i duzni ste mi autogram!!! Cheerz Quote
Man From The Crypton Posted November 14, 2006 Report Posted November 14, 2006 Da, da, ponovo u Pirot, verujem da ce biti ludnica. Da podsetim, u petak smo na HIT-u u Subotici!! Quote
MAN O WAR Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 Nadam se da cete biti dobri ko prosle godine (u Pirotu), pa da vas opet proglasim za pobednike. Slavko Quote
MAN O WAR Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 Pardon- ko pre neki mesec. Nesto sam izgubljen u vremenu i prostoru. :) Happy little boozer. Quote
StarbreakeR Posted November 15, 2006 Report Posted November 15, 2006 Jao da bre...prosle godine tebe izvela Olga da ih proglasis Lol jedva cekam...bice ludilo...jos sad i znam textove...ode moje grlo Quote
StarbreakeR Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 Bilo je super, ajd da ne tupim ponovo, utisci su na temi za svirku u "koncerti,okupljanja..."...jos bolje ngo prosli put cini mi se...plus uzoh autograme... Nego zasto ne rekoste da imate svoje majice...me wanna majica! Quote
Black desire Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 Svaka cast guys...svirka bese fantasticna...bas onako kako treba, steta sto niste svirali duze, al nema veze, docicete vi opet... Quote
StarbreakeR Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 ...ostajemo uvereni u to... ...nego druze ne spavas li ti Quote
Ikhabot Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 Pozdrav od Ice iz Papričica!! Evo jedne slike iz Subotice, nije baš dobar ali je*iga!!! Quote
Black desire Posted November 20, 2006 Report Posted November 20, 2006 ...ostajemo uvereni u to... ...nego druze ne spavas li ti Uff...do sad sam spavao...uff sto volim spam Quote
Recommended Posts