StarbreakeR Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 Eeej ja sam razbio vilicu od drzaca za mikrofon na Nightfallu, pa sad ti vidi... Ono nije prvi, ono je nulti red Quote
Black desire Posted November 28, 2006 Report Posted November 28, 2006 Ja sam bio obezbedjenje...znaci cak ni nulti red... Quote
Crna_Dama Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 To se ceni sestro! Front line for life!!! Quote
~MaX~ Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 Eeej ja sam razbio vilicu od drzaca za mikrofon na Nightfallu, pa sad ti vidi... Ono nije prvi, ono je nulti red Jao da,video sam..... Quote
StarbreakeR Posted November 29, 2006 Report Posted November 29, 2006 (edited) Bolelo je, ali vredelo je @ Black Desire...Ti bre nisi znao ni gde se nalazis Edited November 29, 2006 by StarbreakeR Quote
RNA Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Eeej ja sam razbio vilicu od drzaca za mikrofon na Nightfallu, pa sad ti vidi... Ono nije prvi, ono je nulti red Mamu vam, mene je zamalo zadesila sudbina Djoleta iz Azazela, kad mi je neko pao na stalak od mikrofona i nabio mi ga u vilicu. Sva sreca te ima tvrde zube! Quote
Man From The Crypton Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Metalci, Dargoron 2-og u Valjevu, 8-og u Jagodini, 9-og u Pozarevcu, na HIT-ovima. Promociju albuma u Smederevu ocekujte vereovatno u drugoj polovini decembra. Svi su pozvani!!!! pozdrav za legende iz Dargorona..... Druze, mozda bi bolje bilo DargorFall !!! Quote
~MaX~ Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 To mi se vishe svidja......e jebi ga sad......moram da prepravljam...... Vidimo se 9og za promociju ne sumnjaj..... Quote
ALEXIE_AIC Posted November 30, 2006 Report Posted November 30, 2006 Uuuu...Promocija, konacno ...Pa, to ne bi smelo nikako da se propusti! Pozdrav, drugari! Quote
RNA Posted December 1, 2006 Report Posted December 1, 2006 Metalci, Dargoron 2-og u Valjevu, 8-og u Jagodini, 9-og u Pozarevcu, na HIT-ovima. Promociju albuma u Smederevu ocekujte vereovatno u drugoj polovini decembra. Svi su pozvani!!!! Necu vam oprostiti danasnji Zajecar. Bilo je predobro! Quote
Man From The Crypton Posted December 2, 2006 Report Posted December 2, 2006 Necu vam oprostiti danasnji Zajecar. Bilo je predobro! Jbg!! Ne mozemo svuda da stignemo, sta ces kad smo vezani za posao!! Za Zajecar nam je posebno zao, jer sm na Gitarijadi bas, BAS, dobro prosli!!! Quote
Osmi Putnik Posted December 3, 2006 Report Posted December 3, 2006 E pa posto radimo Pozarevac zajedno...bice do jaja puno vremena za pricu i za par fotki sa mnom bar za ostatak ne znam zaista...Sve najbolje i vidimo se Uros(AtlantidA) Quote
wlado Burton RIP Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 kakav je ovo bend....brate, vi ste takvi profici znaci nesto svezije i bolje davno nisam cuo momci da ste ameri bili bi najveci....... svaka cast, mene ste kupili.. Quote
Geozee Posted December 6, 2006 Report Posted December 6, 2006 Sad sam upravo gledao spot na IBC-u. Quote
female_fighter Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 A ti li si ona mala sto je celo vece provela sa njima? ....ja sam ta mala..kakvo je to prozivanje?? Quote
RNA Posted December 11, 2006 Report Posted December 11, 2006 Uopste nije prozivanje, samo radoznalost. Quote
female_fighter Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 ..hm..neko je jeo iz mog tanjira.. ..hmm..neko je brisao moje postove.. ..gde ste Dargoronci, `ce ugovorimo svirku u Ca? Quote
Man From The Crypton Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 ... ..gde ste Dargoronci, `ce ugovorimo svirku u Ca? Ah, naravno!! Kad mi nismo za metalisanje!!!! Quote
female_fighter Posted December 12, 2006 Report Posted December 12, 2006 ..i to sto kazes.. ..videla sam za neki prostor, vlasnik je za.. ..za ostalo, cucemo se.. ..obezbedicemo Zlaji dva, tri diska..da ima pregrize nesto.. Quote
Divlji Tigar Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 U danasnjoj Politici izasao tekst o Dargoronu. Quote
ALEXIE_AIC Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Aaaaa...Sad sam procitala...Politika online Idite na RITAM (sivo polje sa leve strane). Oho-ho! Svaka cast, drugari! Jos malo pa mi se necete javljati uopste, posto necete kontaktirati sa nama, obicnim smrtnicima... Bravo! Quote
Stormlord Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 (edited) Смедеревски метал састав „Даргорон” Свет љубави и мржње Група је прошле године победила на музичком турниру Демо мастерс Један у низу бендова који су се појавили последњих година на рок сцени у Србији је и састав „Даргорон”. Претходне две године биле су успешне за групу јер су 2005. млади Смедеревци победили на музичком турниру Демо мастерс, а пре неколико месеци објавили су и деби албум који носи исто име као и група. „Даргорон” је основан 2002. године а на почетку су, према речима бас гитаристе Марка Цакића, радили обраде популарних нумера група „Вајтснејк”, „Џудас прист”, „Јуроп”… Већ тада се могло наслутити да група свира мешавину хеви, пауер и прогресив метала. – То је једна рокерска и хеви метал свирка са израженим вокалним деоницама – каже Цакић и додаје да су осим њега у бенду и певач Никола Јанковић, гитариста Златко Николић и бубњар Дарко Лазаревић. По оснивању бенда, осим обрада почели су да раде и ауторске композиције. Уследила је пауза, јер су два члана групе отишла на одслужење војног рока. – Чим су се вратили почели смо да радимо песме за албум и неколико месеци касније ушли смо у студио. Пре тога смо победили на Демо мастерс турниру, а као награду смо добили објављивање албума – каже басиста „Даргорона”. На питање како су се определили да групи дају име „Даргорон”, Марко Цакић одговара: – Даргорон у германској и скандинавској митологији означава краљевство црних планина и сенки. Иако многи мисле да то нема много везе са средином у којој живимо ми сматрамо да има, јер живимо у свету где нас окружују и љубав и мржња. Група је до сада свирала готово у целој земљи. Током прошле и ове године бенд је скоро сваке недеље наступао на Хиту недеље у организацији Радија 202. – Најважнију свирку до сада одржали смо у ревијалном делу Гитаријаде у Зајечару уз „Патрибрејкерсе”, „Ван Гог” и „357”. Концертно смо активни и већ планирамо самосталне свирке. Осим тога, радимо материјал за други албум чије снимање почињемо у фебруару наредне године. Momci a mogli bi ste da postavite neke vesti i datume svirki.Onako sajt izgleda prazan potpuno!I sredite galeriju da ne bude onako sve razbacano! Edited December 13, 2006 by Stormlord Quote
female_fighter Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 ..Superman-uuuu, cekam tvoje odobrenje pa postavljam fotkice sa Hita, odrzanog u glavnom gradu centralne Srbije.. Quote
Man From The Crypton Posted December 13, 2006 Report Posted December 13, 2006 Stormlord: Ej, pravu si potpuno!! Jbg, previse smo svi zauzeti, a za sada ne mozemo da nadjemo lika, koji bi bio OK administrator. Dovescemo i to u red, valjda uskoro!! Alexie: Ma, ko se, bre, uobrazio. Nego, blam me da ti se javim, posle one tesne majcice od tvog burazera, kad sam je obukao u SKC-u!! Vidimo se!!! Cacanko: Udri po fotkama, slobodno!! Mi smo me(n)talci, za nas kompromitovanje ne postoji!!! Ej,da!! Nisam bas sve odgovarao kako je lik u Politici napisao, suvise je zbrzao moje objasnjenje o nazivu benda, mitologiji...Sta ces.. Dargoron u subotu na HIT-u Boru, 23-eg verovatno u Indjiij!! Quote
Recommended Posts