Puma Lasica Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Vidim da ce u SD biti ono chuveno Shopkino:"Dobro veche Smederevo!!!!!!"/naravno sa odgovarajucom frekvencijom.dovoljnom da svi psi kod vas ogluve... poz i srecna nova godina i Bozicni praznici... Quote
ALEXIE_AIC Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Jos me boli grlo od sinocnjeg dranja... Ali, zaista je vredelo! Super je bila svirka, sve pohvale, zaista! Dugo se nisam tako dobro provela! I divan vam je grad! Puuuuuno pozdrava! Jedva cekam 12. (pa 26. )! Stvarno je (bar meni) bilo odlicno! Quote
Alek Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 I u sustini sta se sviralo..?!!!Ko je jos ostavio dobar utisak?! Quote
Man From The Crypton Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 Ma, sta reci!!! Sve je bilo dobro. Iako ono mesto nije predvidjeno za gitarsku svirku, zavrsilo je posao. Mislim da je publika bila prilicno ziva i da je dobro prihvatila sve bendove. Mi smo se najezili kad smo pustili da publika onako is srca peva baladu !! UH, konacno da se i Smederevci pohvale da su bilo domacini HT-a. POZZZ metalci!!! Quote
zeljeznizec Posted January 5, 2007 Report Posted January 5, 2007 pozdrav Dargoronci,sve najbolje i mnogo uspeha u novoj godini,vidimo se uskoro Quote
female_fighter Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 .....ooooooo..vidim ja...imate i fanove..... ...kako, bree...???? Mir Boziji, Hristos se rodi!! Quote
OceanSize Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 Sretjna nova, i sretjan Bozic...i... vidimo se uskoro prijatelji! Quote
Man From The Crypton Posted January 7, 2007 Report Posted January 7, 2007 (edited) Sretjna nova, i sretjan Bozic...i... vidimo se uskoro prijatelji! JOJ, FACO!!! Za ovo cemo da te napijemo tvojim favoritom ( votka + ananas )!!! Inace, da Vam pojasnimo, ovo je fotka sa pupme kod BG-a, kad smo se vracali posle finala DEMO MASTERS-a. Dargoron & Boneyard HRISTOS SE RODI!! SRECNA NOVA!!!!!! Edited January 7, 2007 by Man From The Crypton Quote
Man From The Crypton Posted January 10, 2007 Report Posted January 10, 2007 DARGORON u SKC-u u petak 12.01. Cuo sam da, osim nas, od metal bendova svira jos Underdeath. Vidimo se...... Quote
RNA Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Jeste li zivi? Pade vam tema na 3. stranu! Quote
Man From The Crypton Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Neka pada i treba da pada!! Salim se. Ma, zivi smo, nego se trenutno ne desava nista posebno. Znam da smo na HIT-u u Loznici 3-eg. Od promocije albuma u SD-u mrka kapa, posto deru i za prostor i za ozvucenjei za rasvetu. Videcemo, jos nista nije sigurno. Quote
RNA Posted January 24, 2007 Report Posted January 24, 2007 Ma, kakva rasveta, pripalis 20-tak sveca i dosta! Quote
Man From The Crypton Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Jebem li ga, tesko da mozemo da stignemo sve da spremimo. Ulazimo u studio 15.02., tako da treba srediti lepo sve stvari!! UH, metalni radnici!!! Quote
RNA Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 A, lepo, lepo, vidim da cemo snimati u isto vreme. Pa, nek' je sa srecom. A koliko to novih pesama imate, ako nije tajna? Quote
wlado Burton RIP Posted January 27, 2007 Report Posted January 27, 2007 pozdrav dargoronci, devojka se pridruzuje, odsvirali ste do jaja u alkatrazu /subotica sve najbolje... Quote
Man From The Crypton Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 (edited) A, lepo, lepo, vidim da cemo snimati u isto vreme. Pa, nek' je sa srecom. A koliko to novih pesama imate, ako nije tajna? Pa, videcemo, najvise 12. Ramisljamo i o jednoj obradi, mada je to za sada malo verovatno. Rece mi Djga da Vi snimate od 10-og. Ne sumnjam u Vas!! POZZ WB RIP: Thanks!! Edited January 29, 2007 by Man From The Crypton Quote
RNA Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 12 песама? кад сте стигли све да их напишете, сунце ти??? Што не свирате мало њих? Quote
OceanSize Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Postoji li sansa da 8.februara dodjete do Sm Palanke? Sviramo tamo pa ono...Dodjite da se vidimo...To nam je na pola puta:) Quote
OceanSize Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Ispravka...nije 8. vec 9.februar Quote
Man From The Crypton Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 12 песама? кад сте стигли све да их напишете, сунце ти??? Што не свирате мало њих? Imamo i vise, ali je 12 sasvim dovoljno. Sviramo i te nove. Mozda nisi obratio paznju, dosta njih nije na albumu!! Ma, drugi ce biti 100 puta (minimum) bolji od prvog. Cuce se!! Dargoron na HIT-ovima 202: Loznica 3.02., Svilajnac (verovatno) 9.02., Zrenjanin 10.02., Jagodina i Nis 16. i 17. Ne znam sta bese prvo!! A onda u studio... Quote
RNA Posted January 30, 2007 Report Posted January 30, 2007 Лозница традиционално сваке године у фебруару. Ове године ћемо ми морати да пропустимо. Quote
Nemanja Savic Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 momci jel idete za nis 17tog? mozda se vidimo tamo!? pozz Quote
Man From The Crypton Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 momci jel idete za nis 17tog? mozda se vidimo tamo!? pozz Idemo, idemo!!!!! Opet ce biti ludnica, samo se nadam nekom bojem prostoru za svirku... Quote
wlado Burton RIP Posted January 31, 2007 Report Posted January 31, 2007 da,da bili smo sto RNA??? znam da ste i vi svirali, super je stvarno, zvucalo drug se napalio, ali dargoron je vishe moj shtof... pozzz Quote
Recommended Posts