Jump to content

Recommended Posts

Posted
  EWIL NEAWEL said:
pa lepo eto ja sam trgovac u usponu a Rna nadgleda u kom smeru se razvijam! :red::cool::bigblue:
Ju,trgovac u usponu...Kakva poslovnost...!!!Mislim da ti najvishe lezi ovaj bigblue smajli!!!
  Man From The Crypton said:
OK !! Racunaj od septembra !!!
Mozda mi se samo chini,ali s`obzirom na to koliko ljudi rachuna na vas od septembra,nece li biti malo nemoguce sve to postici....?? :uhoh:
Posted
  AeternaAndNightFallFan said:
Ja trazim pesme od Dargorona,ako neko moze da mi da neka me kontaktira preko diablo-man90@hotmail.com pa cemo se dogovoriti.HVALA !

Jbt zivish u istom gradu u kom i oni ! :)

Posted
  AeternaAndNightFallFan said:
Ja trazim pesme od Dargorona,ako neko moze da mi da neka me kontaktira preko diablo-man90@hotmail.com pa cemo se dogovoriti.HVALA !

Evo ja cu ti pomoci:

narudzbina albuma "Dargoron" na: dargoron@yahoo.com

Posted
  hard homolje said:
Ne idete?????jbt,bas bzvz...ja dolazim sa Dilerima i bas sam hteo da vas cujem,nisam odavno,zadnji put nesto malo na Jagodama u Skc-u i na demo u Pozarevcu...

I josh ti malo.... :icon_ne:

Posted

Зар није то изненађење већ најављено на радију, ако мислимо на исто?

Posted
  RNA said:
Зар није то изненађење већ најављено на радију, ако мислимо на исто?

Jest najavljeno na radiju,i to vishe puta.... :da:

Posted

Је л` Супермене , је л` се мени чини ил` ти имаш неку рибу у Ковину , чим те стално виђам овде код нас?

Posted
  KLETVA said:
Jest najavljeno na radiju,i to vishe puta.... :da:

Ондак би могли да поведу и Максимилијана, да изненађење буде комплетно, кад већ није изенађење.

Posted

Pazi stvarno kad nece biti iznenadjenje !! :D Jbg, MAX je na letovanju !! Steta !! Nisam znao da je najavljeno na radiju. U svakom slucaju, trebalo bi da bude OK zezanja !!!Jedino pizdim sto je za subotu najavljena kisa, OPET kad je HIT u KG-u !! A ona basta Doma Omladine je tako dobra !!! BTW, ko li izmisli ono "kao kisa oko Kragujevca", da mi je znati !! :D

Lord_Ahriman said:
Је л` Супермене , је л` се мени чини ил` ти имаш неку рибу у Ковину , чим те стално виђам овде код нас?
JEA !! Meni se cini da sam ti to rekao jos prosle godine kad smo bili na Vasem KMF-u !!!
Posted
Pazi stvarno kad nece biti iznenadjenje !! :D Jbg, MAX je na letovanju !! Steta !! Nisam znao da je najavljeno na radiju. U svakom slucaju, trebalo bi da bude OK zezanja !!!Jedino pizdim sto je za subotu najavljena kisa, OPET kad je HIT u KG-u !! A ona basta Doma Omladine je tako dobra !!! BTW, ko li izmisli ono "kao kisa oko Kragujevca", da mi je znati !! :DJEA !! Meni se cini da sam ti to rekao jos prosle godine kad smo bili na Vasem KMF-u !!!

Verovatno neko veoma pametan.....!!! :da:

Posted
Pazi stvarno kad nece biti iznenadjenje !! :D Jbg, MAX je na letovanju !! Steta !! Nisam znao da je najavljeno na radiju. U svakom slucaju, trebalo bi da bude OK zezanja !!!Jedino pizdim sto je za subotu najavljena kisa, OPET kad je HIT u KG-u !! A ona basta Doma Omladine je tako dobra !!! BTW, ko li izmisli ono "kao kisa oko Kragujevca", da mi je znati !! :DJEA !! Meni se cini da sam ti to rekao jos prosle godine kad smo bili na Vasem KMF-u !!!

Ма, неси мени рекао, или се ја бар не сећам,ја сам онај што је цепао карте, сад сам био на оној скандалозној свирци у Сд'-у бенда реактор :):):)