Srki Posted June 9, 2003 Report Share Posted June 9, 2003 Ma Sopka je majstor za obrade, to je njegova obrada teksta Gates of babylon Ne znam... Trulo zvuci :ne: :ne: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksaa Posted June 12, 2003 Report Share Posted June 12, 2003 Sutra Dargoron odlazi u Smederevsku Palanku gde ce imati svirku! Protekla nedelja je iskoriscena da se novi bubnjar jos bolje uklopi:) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
SDKiller Posted June 19, 2003 Report Share Posted June 19, 2003 Ma Sopka je majstor za obrade, to je njegova obrada teksta Gates of babylon Ne znam... Trulo zvuci :ne: :ne: malo ironije nije na odmet.... a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metathrone Posted June 25, 2003 Report Share Posted June 25, 2003 Bre ljudi!!! Gde odoste svi sa ove teme!?! :? :? :? :? :? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksaa Posted June 30, 2003 Report Share Posted June 30, 2003 pa trenutno se nista ne desava....eto Marko basista je otisao u Crnu Goru da se malo odmori 8) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blinky Posted July 4, 2003 Report Share Posted July 4, 2003 DARGORON za vasu informaciju ima vise svojih pesama ali samo su tri snimljene.... inace se nadam(o) da ce ih biti jos jos mnogo vise (snimljenih naravno) @Metathrone Pa i ja prisustvujem njihovim probama i druzim se sa njima pa znam da imaju vise od TRI pesme.... Ali necemo vise o tome a: Hej ljudi Dragoron je strava-bio sam na njihovom koncertu u KI i headbang-ovao sam svo vreme njihovog nastupa- momci prze!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksaa Posted July 11, 2003 Report Share Posted July 11, 2003 Dargoron je uradio jos dve pesme ......Nazivi su Crveni Mesec i Strah.....obe su mogle da se cuju na Demo Exspress-u juce na 202-ci......kako vam se svidjaju procenite sami........po meni je Strah odlicna pesma!!! pozdrav! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki Posted July 19, 2003 Report Share Posted July 19, 2003 Slusao sam to. Nije lose. Textovi su dobri. Muzika takodje. Produkcija ocaj... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksaa Posted July 29, 2003 Report Share Posted July 29, 2003 zar se na ovoj temi vise nista ne desava??? ispucano ....a?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metathrone Posted August 5, 2003 Report Share Posted August 5, 2003 Sopka nam ode u vojsku!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
_666_ Posted August 24, 2003 Report Share Posted August 24, 2003 E nece sopku da prime u vojsku......... Cula sam da ovih dana treba da sviraju u Pancevu na nekoj svirci........ Zna li neko o cemu se tu radi????? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metathrone Posted August 25, 2003 Report Share Posted August 25, 2003 Nemam pojma za svirku, ali znam da je Pici povredio nogu. Da li se oporavio ne znam jer ga bas dugo nisam video! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metathrone Posted September 13, 2003 Report Share Posted September 13, 2003 Gde odose svi sa ove teme? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metathrone Posted February 14, 2005 Report Share Posted February 14, 2005 Bend se ponovo maksimalno aktivirao, imaju gomilu novih pesama i planiraju da u sto skorije vreme udju u studio! Ovo cisto informacije radi. Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metathrone Posted April 14, 2005 Report Share Posted April 14, 2005 O.K. hocemo li ponovo da pokrenemo ovu temu? Bend 20. maja ulazi u studio i snima album. Mogli ste da ih cujete u SKC-u na Demo Mastersu i mozete ih videti u nedelju na Hitu 202 u Prokuplju. 'Ajmo komentari, komentari, komentari... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted April 15, 2005 Report Share Posted April 15, 2005 Cula sam ih skoro u SKC-u. Super su. Nadam se da cemo ih jos nekom prilikom videti u BG-u. Bas jedva cekam taj album. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksaa Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Kako rece sinoc jedan nishlija u toku emisije demo expres "mesavina Judas Priest-a, Hammerfall-a sa primesama Blind Guardian-a" sjajno za nove pesme, a nadamo se i za sto skoriji album u prodaji! p.s.odlicna balada!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Metathrone Posted September 9, 2005 Report Share Posted September 9, 2005 Slusao sam Hit Dana i usli su u baraz za Hit Nedelje sa pesmom "Kletva"! Odlican uspeh za pocetak!!! Samo neka tako nastave! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Beetle_Juice Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Momci su za svaku pohvalu! Razbili su na hitu!!! Nisu prvi, ali za pocetak je odlicno... Jedva cekam album!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Divlji Tigar Posted November 14, 2005 Report Share Posted November 14, 2005 Jebali su kevu Na Demo Masteru nadam se da su pobedili. Sopka mi rece da im do kraja godine izlazi album za PGP. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zli Meda Posted November 15, 2005 Report Share Posted November 15, 2005 Hm..nisam imao prilike da ih slusam uzivo al bas bih voleo da cujem neke njihove snimke. Po vasim komentarima oni jebu kevu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Vracamo Dargoron na prvu stranu. Doduse, ja ih nikada nisam cula na radiju (ionako ga slabo ukljucujem ), ali, za ovih par puta koliko ih cuh uzivo- sjajno! Ma, balada je vrh... Elem, nadam se da ce PGP uskoro izbaciti taj CD. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mary Joe Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Nasla sam i text balade ( ), kao i jos par pesama. Dargoron rule!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Acid Rain Posted January 17, 2006 Report Share Posted January 17, 2006 Jel postoji negde neki download demo snimka ili nesto slicno? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted February 5, 2006 Report Share Posted February 5, 2006 Sinoc napokon cuh celu pesmu ovog benda u okviru Rocktagona. Spot je fin mada dosadan a pesme... huh ja stvarno slabo slusam power u poslednje vreme ali ovo ne bi mogao ni da slusam. Da je ovaj bend svirao sredinom osamdesetih do sredine devedesetih ovakav zvuk koji oni gaje bi bio razuman ovako nikako ne mogu da ih shvatim. Drugo, Smederevo. Opet power bend iz Smedereva? Jel tamo ima neka power zaraza? Repect za trud i rad i sve to ali ljudi ovakva svirka se vise ni u svetu ne svira. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts