Joe Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 shta je bre to?! dva i po sata svirke u Vranju? Kad ste planirali da se to desi u Beogradu?!!!!! shta se bre vi zajebavate pozzzzzzzzzzzzzzzzz i vi svirate na Hitu u Bgu 6.og? coool, nisam znala... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Kako to ``хемерфоловска `` balada zvuchi opasnoooo!!!! Па звучи као Хемерфол. Шта ти је ту чудно. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLETVA Posted September 25, 2007 Report Share Posted September 25, 2007 Па звучи као Хемерфол. Шта ти је ту чудно. Aha...a gde ti je znak pitanja?! Ma ne kazem da je nishta chudno,vec da zvuchi super! Joe,don`t worry,pozvacemo te ko specijalnog gosta!:-))) Poozziiiccc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man From The Crypton Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 Pa, nadam se da ce doci dani kada cemo po Srbiji, pa i u BG-u, svirati toliko !!! Inace, rekose mi neki ljudi da je nova balada sinoc ponovo pobedila u HIT-u... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted September 26, 2007 Report Share Posted September 26, 2007 aj, okacite je na space...nemamo svi 202 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLETVA Posted September 27, 2007 Report Share Posted September 27, 2007 Pa, nadam se da ce doci dani kada cemo po Srbiji, pa i u BG-u, svirati toliko !!! Inace, rekose mi neki ljudi da je nova balada sinoc ponovo pobedila u HIT-u... He..lepo su ti rekli! Chak sam koliko je puta pustana uspela i ceo tekst da zapishem!:-)))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormlord Posted September 28, 2007 Report Share Posted September 28, 2007 @Marko ajde salji mi tu pesmu da cujem,nije fer!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man From The Crypton Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 UH, muka me naterala da se oglasim. Verovatno znate da smo otkazali nastup na HIT-u u BG-u u subotu 6.10. , a verovatno cemo i Sabac 13.10. Razlog jednostavan, ali bolan...Imam opake zdravstvene tegobe, da Vam ne detaljisem..Mozda ce da me seckaju, ali nije nista toliko strasno.... I tako... POZZZ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 UH, muka me naterala da se oglasim. Verovatno znate da smo otkazali nastup na HIT-u u BG-u u subotu 6.10. , a verovatno cemo i Sabac 13.10. Razlog jednostavan, ali bolan...Imam opake zdravstvene tegobe, da Vam ne detaljisem..Mozda ce da me seckaju, ali nije nista toliko strasno.... I tako... POZZZ Do qrca!!!A taman se ponadao da cu vas gledati 6...jbg,aj pa brzo ozdravi! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLETVA Posted October 3, 2007 Report Share Posted October 3, 2007 UH, muka me naterala da se oglasim. Verovatno znate da smo otkazali nastup na HIT-u u BG-u u subotu 6.10. , a verovatno cemo i Sabac 13.10. Razlog jednostavan, ali bolan...Imam opake zdravstvene tegobe, da Vam ne detaljisem..Mozda ce da me seckaju, ali nije nista toliko strasno.... I tako... POZZZ Joj...Zhelim ti brzo ozdravljenje..shta god da je u pitanju!:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 UH, muka me naterala da se oglasim. Verovatno znate da smo otkazali nastup na HIT-u u BG-u u subotu 6.10. , a verovatno cemo i Sabac 13.10. Razlog jednostavan, ali bolan...Imam opake zdravstvene tegobe, da Vam ne detaljisem..Mozda ce da me seckaju, ali nije nista toliko strasno.... I tako... POZZZ Пи', бре, могао сам ја да вам свирам ту једну свирку, скин'о бих песме очас посла. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormlord Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 A mogao si preko telefona.Roknu te preko razglasa i vola! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted October 4, 2007 Report Share Posted October 4, 2007 Aу, сад сам видео да ће да те "сецкају"?!?! Па шта ти је, црни Маркороне?!?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man From The Crypton Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Sad je sve OK..Krecemo ponovo u akciju, u subotu smo na HIT-u u Vranju, jednom od nasih omiljenih gradova... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLETVA Posted October 16, 2007 Report Share Posted October 16, 2007 Sad je sve OK..Krecemo ponovo u akciju, u subotu smo na HIT-u u Vranju, jednom od nasih omiljenih gradova... Eeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Samo da dozivim subotu....samo mi toliko treba!!!!!:-)))))))))))) Sinoc sam lepila postere za 202...nema mesto u gradu koje nisam izlepila..... Jedva chekam!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted October 17, 2007 Report Share Posted October 17, 2007 I naravno 27. SD...aaa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
digrejzo Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 alo ljudovi, jel moze nekako da donesete taj album u vranje pa da kupim? i koliko kosta ? DANKE DANKE !! \m/ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Ма није скуп, биће гарантовано код продавца карата на улазу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
digrejzo Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 do jaja vidim i ti dolazis nije loshe chuti malo grunge-a Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 Нормално. Прошли пут нам је било до јаја, овај пут не идем са бине док не видим бар троје мртвих у шутки. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
digrejzo Posted October 18, 2007 Report Share Posted October 18, 2007 da ponesem pistolj? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 Не мораш, само навуци мартинке и циљај у главу. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man From The Crypton Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 alo ljudovi, jel moze nekako da donesete taj album u vranje pa da kupim? i koliko kosta ? DANKE DANKE !! \m/ Bice diskova, bez brige. Bas sutra stize nova tura...Sharki, ne pozivaj ljude na bunt, stvarno ce da izginu, znas kakvi su juznjaci... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormlord Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 Alo bre ljudi oce li taj novi album?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLETVA Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 alo ljudovi, jel moze nekako da donesete taj album u vranje pa da kupim? i koliko kosta ? DANKE DANKE !! \m/ Jel ti to Fury-drumer pokushavash pre mene da dodjesh do njihovog cd-a?C,c,c,...Pa to je abnormalno....!!!(Valjda se tako kaze.. Zezam se...Ocu i ja da kupim album...normalno...:-))) Не мораш, само навуци мартинке и циљај у главу. Sharki brate,kakve ti to pobunjenichko-revolucionarno-agresivne ideje ovde izazivash kod ljudi.....!!!???:-)))))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts