Шарки Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 @Маркорон Па не позивам их на бунт, само да направе још бољу атмосферу него прошли пут. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLETVA Posted October 19, 2007 Report Share Posted October 19, 2007 Bice diskova, bez brige. Bas sutra stize nova tura...Sharki, ne pozivaj ljude na bunt, stvarno ce da izginu, znas kakvi su juznjaci... Aha...takvi smo mi juznjaci.... @Маркорон Па не позивам их на бунт, само да направе још бољу атмосферу него прошли пут. Nishta se ti ne sekiraj za atmosferu.....Josh kako je od malopre pocheo da duva,ne vetar,nego uragan,i ako tako nastavi i sutra...ima da bude veoma interesantna atmosfera...:-))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLETVA Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 Znachi ljudi razbili ste sinoc....Nemam rechi!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
digrejzo Posted October 21, 2007 Report Share Posted October 21, 2007 (edited) niste svirali Dusu ratnika jaooooooooo nema veze, ostale pesme su bile do jajca Edited October 21, 2007 by digrejzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLETVA Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 niste svirali Dusu ratnika jaooooooooo nema veze, ostale pesme su bile do jajca A pa ne moze..hvale im Lotke i Max da bi utisak bio potpun za tu pesmu...:-))) Kako se bwe to izrazavash...C.c.c....Zezam se! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man From The Crypton Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 U principu, dobro objasnjenje..Bz nji dvojice nam je nekako bezveze da je sviramo.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vampirburnedbythesun Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 Bilo extra!!!! pozzz Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLETVA Posted October 22, 2007 Report Share Posted October 22, 2007 U principu, dobro objasnjenje..Bz nji dvojice nam je nekako bezveze da je sviramo.. Pa naravno da je dobro..Mislim ko je veci struchnjak za vas od mene...!:-))) Bilo extra!!!! pozzz Jeste stvarno..I vi ste bile super,svaka vam chast!Prvi put sam vas slushala,i pevate neverovatno!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted October 28, 2007 Report Share Posted October 28, 2007 e,do jaja bilo... nadam se da nisam smorio sa pokazivanjem one poruke -Marija Vranje- iliti Kletva...jbg,zamolila me...zar ne Kletva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLETVA Posted October 29, 2007 Report Share Posted October 29, 2007 e,do jaja bilo... nadam se da nisam smorio sa pokazivanjem one poruke -Marija Vranje- iliti Kletva...jbg,zamolila me...zar ne Kletva? Aha...priznajem!!!Hvala HH!!!:-))) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Čuo sam ovaj bend prvi put u proleće 2006. i ne znam šta me je sprečilo da ranije kupim album. Učinio sam to pre neki dan i ne mogu da prestanem da ga slušam. Ništa bolje na domaćoj metal sceni nisam čuo! Momci, vi ste prejaki za Srbiju. Šteta je da ovakav bend ne pokuša da napravi svetsku karijeru. Jedna stvar me zanima - kako mogu da dođem do drugog albuma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Гера Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Није још изашао, бар колико ја знам! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Pa dobro, onda demo snimak. Mrzi me da slušam 202-ku utorkom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Minerva_SD Posted October 30, 2007 Report Share Posted October 30, 2007 Odlični su i sad i pre! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormlord Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 oce li taj disk ljudi. ja sad izadjoh iz bolnice Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLETVA Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Čuo sam ovaj bend prvi put u proleće 2006. i ne znam šta me je sprečilo da ranije kupim album. Učinio sam to pre neki dan i ne mogu da prestanem da ga slušam. Ništa bolje na domaćoj metal sceni nisam čuo! Momci, vi ste prejaki za Srbiju. Šteta je da ovakav bend ne pokuša da napravi svetsku karijeru. Jedna stvar me zanima - kako mogu da dođem do drugog albuma? Epa brate,ta kupovina albuma bila je jedna od pametnijih stvari koje si uradio u svom zivotu...:-))Drugi album josh uvek nije izashao...:-)))Nadam se da ce uskoro... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man From The Crypton Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Princes of Darkness, HVALA !!! Evo, sinoc smo KONACNO uzeli kompletno isproduciran 2-gi album !!! Ranije sam vec pisao, mislimo da je od 1-og MNOGO, MNOGO, bolji. No, to nek procene drugi !! Ostaje da uradimo booklet i da snimimo jos neke kadrove za pesmu, koja ce otvoriti album, pa u poteru za izdavacem !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Ako je bolji od prvog, onda mora da je pravo remek delo. Samo nastavite tako. @Kletva, radio sam ja i druge pametne stvari, ali u skorije vreme ovo je jedna od najpametnijih. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kinasky Posted October 31, 2007 Report Share Posted October 31, 2007 Uh,jedva cekam novi album. Jbg,niste svirali Hiljadu razloga na hitu u SD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLETVA Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Princes of Darkness, HVALA !!! Evo, sinoc smo KONACNO uzeli kompletno isproduciran 2-gi album !!! Ranije sam vec pisao, mislimo da je od 1-og MNOGO, MNOGO, bolji. No, to nek procene drugi !! Ostaje da uradimo booklet i da snimimo jos neke kadrove za pesmu, koja ce otvoriti album, pa u poteru za izdavacem !! Eeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ako je bolji od prvog, onda mora da je pravo remek delo. Samo nastavite tako. @Kletva, radio sam ja i druge pametne stvari, ali u skorije vreme ovo je jedna od najpametnijih. Ni ja nisam mogla da poverujem da uopshte moze postojati neshto bolje od prvog albuma,ali ako Marko tako kaze...:-)A i pesma Hiljadu razloga za zlo me je razuverila....:-))) Uh,jedva cekam novi album. Jbg,niste svirali Hiljadu razloga na hitu u SD Pa nisu ni u Vranju...ali dochekacemo i to...Bice prilike...:-)))Cemo da te zovemo u goste..:-)) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
digrejzo Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 (edited) Ljudi evo vam nasa verzija pesme Vatre uzivajte Fury - Vatre (Dargoron Cover) PS. snimak je los sto je snimano Samsungom SGH-D600 Edited November 1, 2007 by digrejzo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLETVA Posted November 1, 2007 Report Share Posted November 1, 2007 Ljudi evo vam nasa verzija pesme Vatre uzivajte Fury - Vatre (Dargoron Cover) PS. snimak je los sto je snimano Samsungom SGH-D600 Pa ovo kod mene nece..A ocu da chujem kako zvuchi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man From The Crypton Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 LELE !!! ) Ko je, bre, ovo odsvirao i obradio nas u narodnjake ??!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
digrejzo Posted November 2, 2007 Report Share Posted November 2, 2007 hahahah malo smo se zajebavali i eto, to je ispalo nadam se da nije problem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man From The Crypton Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 Daj, bre, taman posla !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts