Kinasky Posted November 4, 2007 Report Share Posted November 4, 2007 hehe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted November 16, 2007 Report Share Posted November 16, 2007 e ljudi ne radi a bas hocu da cujem xaxaxax aj molim vas ako mozete sto pre da stavite ta pesma je najaca ma sta je lazem sve su do jaja pesme cak i ona nova sto su napravii e da aj namestite na spaceu da mogu da stavim pesmu na profil alo ko vodi o tome racuna? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 18, 2007 Report Share Posted November 18, 2007 Bolje da su obradili Senka moje duše, ta pesma ima najnarodnjačkiji refren. Čak je i tekst onaj pravi kafanski. Naravno, sve ovo kažem dobronamerno, zna se koliko volim svaku Dargoronovu pesmu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLETVA Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Bolje da su obradili Senka moje duše, ta pesma ima najnarodnjačkiji refren. Čak je i tekst onaj pravi kafanski. Naravno, sve ovo kažem dobronamerno, zna se koliko volim svaku Dargoronovu pesmu. Objasni mi molim te shta je u tom textu kafanski???!!!Mislim kad si vec bio doboljno pametan da kazesh tako neshto,verovatno imash i neko relativno normalno objashnjenje!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Bolje da su obradili Senka moje duše, ta pesma ima najnarodnjačkiji refren. Čak je i tekst onaj pravi kafanski. Da stvarno mame ti sta je tu kafanski??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 "Kako da bežim od sudbine, kad prati me i samo moja je? Kako da oprostim tebi to, kad znam da je umrlo u meni sve?" Ako ovo nisu stihovi u narodnjačkom duhu, onda ne znam šta su. Naročito onaj deo kad samo bubanj prati vokal. Svejedno, sviđa mi se i ta pesma. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man From The Crypton Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Opusteno, znam da nije bilo zlonamerno !! Cak je i Zlaja na probi iz zezanja ubacivao onaj tipican narodnjacki ritam na gitari preko tog dela gde su samo bas i bubanj na albumu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormlord Posted November 19, 2007 Report Share Posted November 19, 2007 Ma sigurno bi bilo bolje da pise: "Neravnim stazama sudbine jahao sam svog zmaja.U jednoj ruci mi mac slobode a u drugoj sekira moci." I ostale true teme! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLETVA Posted November 20, 2007 Report Share Posted November 20, 2007 Opusteno, znam da nije bilo zlonamerno !! Cak je i Zlaja na probi iz zezanja ubacivao onaj tipican narodnjacki ritam na gitari preko tog dela gde su samo bas i bubanj na albumu... Uvek pozitivan..:-) "Kako da bežim od sudbine, kad prati me i samo moja je? Kako da oprostim tebi to, kad znam da je umrlo u meni sve?" Ako ovo nisu stihovi u narodnjačkom duhu, onda ne znam šta su. Naročito onaj deo kad samo bubanj prati vokal. Svejedno, sviđa mi se i ta pesma. Kako za koga!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man From The Crypton Posted December 3, 2007 Report Share Posted December 3, 2007 Evo nas ponovo u akciji, posle krace pauze...Idemo u subotu u Bor, a 15-og u Pancevo, ako uspemo da se iskombinujemo !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted December 12, 2007 Report Share Posted December 12, 2007 axaxx e cuo sam onu novu stvar Dusa ratnika bas je do jaja jedva cekam vas nov cd jbt sto se tice toga ka ce izaci? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man From The Crypton Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 Moramo da zavrsimo spot i omot, pa da vidimo !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 cool Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted December 13, 2007 Report Share Posted December 13, 2007 e da sad malo cito i reko neki lik da ste mnogo dobri za srbiju sto se slazem sa njim,ne shvatam kako do sada niste potpisali za neku jacu kucu,jer ja lepo kazem srpski Blind Guardian(samo bez Gospodara*inace bas bi me zanimalo ta kombinacija) tako isto ne verujem za Alogju jbt oni su isto do jaja i ne potpisuju za jake kuce ne razumem a imamo muzicare na vrhu svetske lestvice nema veze bitno da se roka :rockdevil: aj pa mnogo srece sa novim albumom Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Коју јачу кућу имаш у Србији? А да би урадили нешто напољу мора да се ради на енглеском. Овако су заробљени код нас... forever, hahahahaha... Шала. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man From The Crypton Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Pre otprilike 2 meseca kontaktirali su nas iz jednog CD shopa iz Osake zbog diskova. Uz 202-ojkinu ( Olginu )pomoc uspeli smo nekako da posaljemo par komada i Japanci su odvalili. Traze jos !! Ako nadjemo nacin, posto su , bar u SD-u katastrofa po tom pitanju, saljemo cim stignemo. Znam da Japanci , inace odvaljuju za mnogo cim, ali nama, ipak, ovo znaci. Eto, cisto da se zna da imamo neke kontakte sa inostranstvom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Stormlord Posted December 15, 2007 Report Share Posted December 15, 2007 Isto je sa Antologijom. Trazili su da saljemo za USA,Kanadau,Grcku i Japan ali nemaju toliko kinte nazalost Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Pre otprilike 2 meseca kontaktirali su nas iz jednog CD shopa iz Osake zbog diskova. Uz 202-ojkinu ( Olginu )pomoc uspeli smo nekako da posaljemo par komada i Japanci su odvalili. Traze jos !! Ako nadjemo nacin, posto su , bar u SD-u katastrofa po tom pitanju, saljemo cim stignemo. Znam da Japanci , inace odvaljuju za mnogo cim, ali nama, ipak, ovo znaci. Eto, cisto da se zna da imamo neke kontakte sa inostranstvom... Шаљи по 5 комада без кутија. Ако те питају шта је унутра, кажеш један диск. Маса је отпр. иста, дебљина скоро идентична. Ако не успе, дај мени па ћу ја слати уиз моје поште. Никад ми нису правили проблеме. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lakšmi Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Oćeš poslati i staroj školskoj jedan? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 axxaxaaxax strava tako su i Guardiani poceli od Japana xaxaxaaxaxxa :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
METAL Man Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Super ste bili u PA! Pozz momci! Evo jedna zanimljiva fotka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted December 16, 2007 Report Share Posted December 16, 2007 Jadan,mali,očajni,ljigavi gay bend. Smučili se i bogu i ljudima i ima jednog dana na nekom koncertu 202ojke nekom da padne mrak na oči i ima da završite u urgentnom. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLETVA Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Jadan,mali,očajni,ljigavi gay bend. Smučili se i bogu i ljudima i ima jednog dana na nekom koncertu 202ojke nekom da padne mrak na oči i ima da završite u urgentnom. Jel se ti drogirash,ili si pobegao iz Laze Lazarevica? (Inache bolnica za lude,za one koje ne znaju..:-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
delay Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Tvoj potpis govori za sebe. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted December 17, 2007 Report Share Posted December 17, 2007 Jadan,mali,očajni,ljigavi gay bend. Smučili se i bogu i ljudima i ima jednog dana na nekom koncertu 202ojke nekom da padne mrak na oči i ima da završite u urgentnom. aj nemoj da kenjas ti si gay i ako ti se ne svidja muzika sto je slusas Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts