Jump to content

Recommended Posts

Posted
Jaoj...što je lepa slika..:-))

A spot je još lepši...Svidja mi se..meni više od onog prvog,i pesma mi se više svidja.

Dobro, i meni se pesma vishe svidja ;)

Posted
U subotu smo na HIT-u u Beogradu, 3.5 u Vranju ( e, to jedva cekamo ) .. :pivopije:

A koliko tek mi to jedva čekamo...!!! :pivopije:

Posted
Vidimo se u Vranju...

A da, vidimo se i sa vama!Bilo mi je veoma drago kad sam čula na demo expresu da dolazite i vi!Sad će definitivno biti skroz fenomenalno! :rockdevil:

• 1 month later...
Posted

E momci razvalili ste preksinoc ovde kod nas u Shapcu! Svaka chast, totalno ste me odushevili i shto se mene i josh par ortaka tiche bend vecheri! Dodjite shto pre ponovo, imate nashu podrshku!

Posted
nije do njih a znajuci ove za koje treba da izdaju to ce ici jaaaako sporo.. ma cuti bitno je da samo bude...

A za koga treba da izdaju?

:rolleyes:

Posted
Hm mislim da nije one records u pitanju, al mozda i greshim. U svakom sluchaju jedva chekam da chujem novi album, jer ova nova pesma Raskrshce Snova rastura kolko je dobra.

meni je bolja Dusa Ratnika :D

bas extra otpevana

Posted

Imali smo raznorazne ( privatne ) zajebancije u poslednje vreme, nismo nastupali, ali daleko od toga da smo bili neaktivni.

Konkretno, uradili smo sve shto je do nas, sto podrazumeva snimanje pesama i pesama, fotke se trenutno obradjuju i pakuje se booklet, tako da je sve pri kraju.

Kad ce album josh ne znamo ni orjentaciono, nadam se da necemo chekati dugo kad dostavimo materijal..

E momci razvalili ste preksinoc ovde kod nas u Shapcu! Svaka chast, totalno ste me odushevili i shto se mene i josh par ortaka tiche bend vecheri! Dodjite shto pre ponovo, imate nashu podrshku!

Hvala, hvala, i nama je bilo do jaja, posebno shto smo prvi put bili kod Vas. :pivopije: