_powerslave_ Posted June 17, 2008 Report Share Posted June 17, 2008 meni je bolja Dusa Ratnika bas extra otpevana Da dobra je i ta, ali Raskrshce Snova ima zarazan refren strashno, a ja takve pesme prosto obozavam... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man From The Crypton Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Za Zrenjanin i okolinu najavljujemo da u subotu nastupamo u klubu GREEN. Planiramo da ohdsviramo skoro sve nashe stvari i jos neku nama dragu obradicu !! Da se ne naljute, zaboravio sam ime lokalne podrske i predgrupe.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted June 23, 2008 Report Share Posted June 23, 2008 Jel ima shanse da dodjete u Mladenovac josh koji put, secam se bili ste pretprosle godine sa hitom 202jke!!!!? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man From The Crypton Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 Jel ima shanse da dodjete u Mladenovac josh koji put, secam se bili ste pretprosle godine sa hitom 202jke!!!!? Pa, nadam se... Ne zashto beshe nismo mogli sa 202-ojkom proshli put.. Ako ima neko pogodno mesto za svirku, kontaktiraj nas i dolazimo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLETVA Posted June 24, 2008 Report Share Posted June 24, 2008 I, jel dolazite u Knjaževac...? Nešto mi se baš ide na neku svirku... đ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man From The Crypton Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Nazalost, ne.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mita Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 sto ne ubacite drugu gitaru i klavijaturu ja mislim da bi bili jos bolji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Nazalost, ne.. Vidi,vidi,au,tuga,a ljudi bas zeleli da vas vide cak i Kle,Marija iz Vranja Htela dodje u Knj zbog vas(dooro sad ne bas samo zbog vas ) a vi ispalili! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 Да није хтела да дође да види ТЕБЕ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 (edited) Necu da ti kazem celavi! Edited June 25, 2008 by PuPaK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 25, 2008 Report Share Posted June 25, 2008 За то јој онда не треба Даргорон. Чак штавише, само би били сметња. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLETVA Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Hm... zašto se ovde govori o meni kao da nisam prisutna?! Nema veze, kao što reče Markoron.... "Biće prilike..."... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man From The Crypton Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 (edited) sto ne ubacite drugu gitaru i klavijaturu ja mislim da bi bili jos bolji Sa klavijaturama bi izgubili na chvrstini.. Ne-Ne... A za drugu gitaru.... davno smo razmisljali o tome, mada nikad nismo preterano n trazili..Ne znam, moda jednog dana... Uglavnom nam svi kazu da su iznenadjeni koliko puno zvuchimo, iako imamo samo gitaru, bass i bubanj.. BTW, vecheras sviramo u KST-u na rodjendanu 202-ojke !! Video sam najavu, nema nijednog, chak ni solidnog, benda, svi su do jaja.. Edited June 26, 2008 by Man From The Crypton Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Hm... zašto se ovde govori o meni kao da nisam prisutna?! Зато што и ниси била у датом тренутку, молим лепо. А сад ти потврди или оповргни једну од теорија. A za drugu gitaru.... davno smo razmisljali o tome, mada nikad nismo preterano n trazili..Ne znam, moda jednog dana... Uglavnom nam svi kazu da su iznenadjeni koliko puno zvuchimo, iako imamo samo gitaru, bass i bubanj.. Па, кад ти је бас увек отпањен... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man From The Crypton Posted June 26, 2008 Report Share Posted June 26, 2008 Па, кад ти је бас увек отпањен... E pa, sad... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KLETVA Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Зато што и ниси била у датом тренутку, молим лепо. А сад ти потврди или оповргни једну од теорија. Па, кад ти је бас увек отпањен... Hm.... pa recimo da odbijam da potvrdim, ili opovrgnem, bilo koju od vaših teorija... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Talvi Posted June 27, 2008 Report Share Posted June 27, 2008 Za Zrenjanin i okolinu najavljujemo da u subotu nastupamo u klubu GREEN. Planiramo da ohdsviramo skoro sve nashe stvari i jos neku nama dragu obradicu !! Da se ne naljute, zaboravio sam ime lokalne podrske i predgrupe.. Hm, upad 200 dinara. Moja predikcija: 30 ljudi u vrh glave. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man From The Crypton Posted June 28, 2008 Report Share Posted June 28, 2008 E, do qrca, nadam se da nece tako malo ljudi da dodje !! Uostalom, kako bude.. Mi cemo da je odradimo isto i za 30 i za 300 ljudi !! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man From The Crypton Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Iz josh uvej nepoznatnih razloga, neko nam je sprzio profil na MySpace-u, ali je otvoren ponovo, pa mozemo da nastavimo druzenje... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kIDd Posted July 10, 2008 Report Share Posted July 10, 2008 Iz josh uvej nepoznatnih razloga, neko nam je sprzio profil na MySpace-u, ali je otvoren ponovo, pa mozemo da nastavimo druzenje... Buahhaahahh ja sam xD Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man From The Crypton Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Ma, znam, nego nisam hteo javno da pricham... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 А ја видим неко од наших јарана одједном нестаде, кад ви поново подносите захтев за пријем. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Moody Posted July 11, 2008 Report Share Posted July 11, 2008 Buahhaahahh ja sam xD Ma, znam, nego nisam hteo javno da pricham... Lol MySpace sapunica!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Man From The Crypton Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 U subotu sviramo u revijalnom delu Gitarijade u Velikoj Plani, u sklopu HIT-a 202 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted August 14, 2008 Report Share Posted August 14, 2008 A kad izdajete novi album? Evo, Apartman našao novog pevača i izbacio album dok si rek'o sex, a vi ste sa istom postavom i imate pesme odavno snimljene. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts