Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

To majstori.. :rockdevil: vec sam uspeo da dodjem do svoje kopije i moram reci na prvi pogled da je omot odlichan.. a pochecu sa preslushavanjem chim mi Joe vrati :) :)

Edited by ~MaX~
Posted

Po mom mišljenju, posle više slušanja, tu su negde. Ipak, neke od pesama sa prvog, svojom kvltnošću nadmašuju ceo drugi album - Kletva, Srušeni snovi, Vatre, Između svetova... Na drugom su mi u startu bile najjače balade i Raskršće snova, ali sad vidim da su i ostale pesme kvalitetne - Ne budite me, Trag sećanja, Suza i bol naročito...

Ono što se opet potvrdilo je da moraš uzeti buklet i čitati tekstove, da bi razumeo šta Šopka peva na nekim deonicama. :D

Na primer, slušajući pesmu Raskršće snova ranije, ja sam sve mislio da refren ide: ''Ono što bilo je, to polako nestaje'', a sad vidim u bukletu piše: ''Ono što život je, što polako nestaje''. Onda, drugi primer. Slušamo burazer i ja album, ja držim buklet u rukama. Ide pesma Priča o nama i stih ''bol mi u kolevci spava''. Burazer u tom trenutku prekida i vraća nazad da čuje šta je tačno Šopka izgovorio, tvrdeći da je čuo ''kurac''. Ja mu kažem - ma jok, kaže ''u kolevci'', a kad sam i ja obratio pažnju, stvarno zvuči kao da je rekao ''u kurac''. :lol:

Svejedno, najjači ste bend u Srbiji, samo nastavite tako. :da:

Posted

Juče kupih album i jednom ga preslušah. Pjesme su dosta brže nego na prošlom albumu. E sad, da li je to zbog mog umora ili ne znam ni ja čega, ali čini mi se da se tekstovi manje razumiju nego na prošlom albumu. U svakom slučaju odličan album. Vrlo dobra svirka.

Posted

Normalno bata Mare. Munze je to. :rockdevil:

Znas onaj:

Sede dva Zemunca na slavi i jedan jede kulturno, viljuskom i nozem, a drugi prstima.

Prvi: "Nozem, tebra, nozem..."

Drugi: "Koga, tebra, koga?"

:lol:

Posted (edited)

bicu malo kritican

fali gitara druga i to pod hitno!

a bilo bi lepo i klavijature ubaciti da budete skroz tr00 power

Edited by Mita
Posted
bicu malo kritican

fali gitara druga i to pod hitno!

a bilo bi lepo i klavijature ubaciti da budete skroz tr00 power

Ma neće on drugog gitaristu, isuviše visoko mišljenje o sebi ima. :mrgreen:

A klavijature ni slučajno da ne ubacuju, i to baš ako hoće da ostanu tr00 power. Ako hoće da budu progressive, kao Alogia, neka ih ubace, ali onda će mnooogo da padnu u mojim očima (ušima).

Posted

..би добро синоћ.. :veseli:

..не баш колико би било у главном граду Шумадије али `ајд` и Крагујевац може да прође овог пута.. :mhihi::smile: