Man From The Crypton Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Da, bre!!! Eto, svima sam zanimljiv zbog konstitucije (iako smatram da nisam bas toliko extremno velik), pa sam resio da im udovoljim novim nick-om!!! Quote
Mary Joe Posted March 21, 2006 Report Posted March 21, 2006 Pa dobro, mozda cak i bolje taj nick nego predstavljanje imenom i prezimenom. Wihihihi. I'm looking forward to sedmi/osmi april. Quote
Man From The Crypton Posted March 22, 2006 Report Posted March 22, 2006 ...mozda cak i bolje taj nick nego predstavljanje imenom i prezimenom. Wihihihi. I'm looking forward to sedmi/osmi april. Ma, naravno da je bolje!!! Rekoh kolegi da me registrje, a on 'ladno kao nick stavi ime i prezime. No, nije ni vazno!!! Valjda nece da propadne i ta organizajia 7,8-og aprila. Pozdrav od SUPERMEN-a!!! Quote
Man From The Crypton Posted March 23, 2006 Report Posted March 23, 2006 Izgleda da je svirka i promocija tog casopisa sa 7-og, 8-og odlozena za 14-ti april, ali je jos uvek neprovereno!!! Quote
Mary Joe Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 E, nece da moze da tema bude na 2. strani. Quote
~MaX~ Posted March 26, 2006 Report Posted March 26, 2006 Izgleda da je svirka i promocija tog casopisa sa 7-og, 8-og odlozena za 14-ti april, ali je jos uvek neprovereno!!! znam,i mi chekamo da nam jave datum......... Quote
Man From The Crypton Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 E, nece da moze da tema bude na 2. strani. E pa, hvala!!! Vrlo, vrlo ste ljubazni!!! Quote
Man From The Crypton Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 znam,i mi chekamo da nam jave datum......... Max, svirate li u Nisu 2-og na HIT-u? UH, mi jedva cekamo! Kako mi rekose sa 202-ojke, trebalo bi da bude bas dobro! Cimali se ovih dana oko menjanja omota. Darko(bubnjar) danas odneo , pa ce valjda uskoro da stampaju!!! Quote
Mary Joe Posted March 27, 2006 Report Posted March 27, 2006 Dobro, valjda se nece otkazati trajno ta svirka u BG-u. Quote
~MaX~ Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 Max, svirate li u Nisu 2-og na HIT-u? UH, mi jedva cekamo! Kako mi rekose sa 202-ojke, trebalo bi da bude bas dobro! Cimali se ovih dana oko menjanja omota. Darko(bubnjar) danas odneo , pa ce valjda uskoro da stampaju!!! malo smo u guzhvi pa ne verujem.........mada ja ne bih imao nishta protiv......videtju u toq nedelje........ Na koju foru je omot?......okachi malu slikicu...... Quote
~MaX~ Posted March 28, 2006 Report Posted March 28, 2006 Dobro, valjda se nece otkazati trajno ta svirka u BG-u. pa ne bi trebalo....... Quote
Man From The Crypton Posted March 29, 2006 Report Posted March 29, 2006 MAX, pa nemoj tako!! Mogao bih da okacim malu sliku, malu slicicu nikako, ali nemam ovde!! Ma, stampace se za neki dan. Onaj omot sa 6 listova je bas bio opak i originalan, a ovo ''prinudno resenje" ocenite sami!!! Quote
Mary Joe Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 OK, deco, nadam se da ce vas uskoro obavestiti o datumu odrzavanja svirke. Mada, cim se jos ne zna, ocigledno nece biti ovog petka... Quote
Osmi Putnik Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 Veoma dobar bend,pevach ima glas slichan pevachu benda T.N.T. ali gitarista stvarno pretreruje sa Malmsteen lickovima,shto je mnogo mnogo je,ne treba nam jos MITICA,JELICA i ostalih malmsteenasha,ok je par yngwie motiva,ali ono Neka sedne pa nek stvara svoj stil,ali i ovako ga podrzavam jer radi ono sto voli,a to je najbitnije...Sve najbolje bendu Quote
~MaX~ Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 MAX, pa nemoj tako!! Mogao bih da okacim malu sliku, malu slicicu nikako, ali nemam ovde!! Ma, stampace se za neki dan. e jebajga........ Quote
Osmi Putnik Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 zna li se tachno kada je neka njihova svirka? Quote
Mary Joe Posted April 2, 2006 Report Posted April 2, 2006 Vidis Ripperu da cekamo da nam javi covek s Kriptona kad sazna. Quote
Mary Joe Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Ehej, slusala sam vas na radiju 202 sinoc. Kako se zove ona poslednja pesma koju ste svirali? Od ovih koje sam ja cula najbolje su ''Kletva'' i, naravno ''Nebeski svod'' ( tako se zove baladica, zar ne? ) Quote
Man From The Crypton Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 Ehej, slusala sam vas na radiju 202 sinoc. Kako se zove ona poslednja pesma koju ste svirali? Od ovih koje sam ja cula najbolje su ''Kletva'' i, naravno ''Nebeski svod'' ( tako se zove baladica, zar ne? ) Poslednja pesma se zove " Raskrsce snova". Nije na albumu, posto je uradjena kasnije. Sviramo je od kraja prosle godine. Bice na drugom albumu ( ako Bog da). Da, da, NEBESKI SVOD je balada. Quote
Man From The Crypton Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 Veoma dobar bend,pevach ima glas slichan pevachu benda T.N.T. ali gitarista stvarno pretreruje sa Malmsteen lickovima...Neka sedne pa nek stvara svoj stil,ali i ovako ga podrzavam jer radi ono sto voli,a to je najbitnije...Sve najbolje bendu Hvala na pohvalama i na kritikama!!! Sledeca svirka trebalo bi da bude 14-og u Beogradu, na promociji nekog casopisa. Bicete obavesteni na vreme, naravno!!! Quote
Leshina Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 HEJ (A) KO SU TE (A) KRALJICE STO na na na na na na ne znam dalje tekst!!! poz pjevcu ovoga benda!!! postujte molim vas refren ove pesme!!!! e ljudi ubazite ili klavijature ili drugu gitaru u bend,MNOGO PRAZNO ZVUCITE!!! ali sve ostalo je na mestu,pa i vise!!! pevac je jebeni vanzemaljac kako peva!!!!!! ja sam kljavadzija acid rain-a i mi cemo svirati na toj promociji nekog casopisa,naravno ako se radi o istom dogadjaju!!!! bice PRZENJA!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!MOC!!!!!!!BRZINAAAAAA!!! Quote
Angelystor Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 Slushah gi u Nishu na hitu..krsh je bilo veche i jedini bend koji me je barem malo pokrenuo bio Dargoron..dobar al prosecan power. Quote
StarbreakeR Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 E stvarno jos jedna gitara ne bi nimalo skodila... Quote
Recommended Posts