Man From The Crypton Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 HEJ (A) KO SU TE (A) KRALJICE STO na na na na na na.... e ljudi ubazite ili klavijature ili drugu gitaru u bend,MNOGO PRAZNO ZVUCITE!!! ali sve ostalo je na mestu,pa i vise!!! pevac je jebeni vanzemaljac kako peva!!!!!! ja sam kljavadzija acid rain-a i mi cemo svirati na toj promociji nekog casopisa,naravno ako se radi o istom dogadjaju!!!! bice PRZENJA!!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!MOC!!!!!!!BRZINAAAAAA!!! Nisi bas dobro razumeo!!! Nisu KRALjICE, VEC GRANICE, MOJIH SNOVA RASKRSCE... Inace, hvala na pohvalama, pa i savetima za drugu gitaru ili klavijature! Razmislicemo, mada tesko je naci nekog ko ima vremena, ko je opremljen i ko je OK ovako!!! Videcemo! MAX mi rece da je u pitanju ista svirka, promocija tog casopisa 14-og aprila! PRZENjE, PRZENjE i PRZENjE.... Quote
Mary Joe Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Dobro, valjda ce ovih dana biti neko zvanicno obavestenje. Pretpostavljam da je SKC u pitanju... Quote
~MaX~ Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Verovatno.......bilo bi lepo kad bi za to javili uskoro........ipak 14. nije daleko........ Quote
Leshina Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Nisi bas dobro razumeo!!! Nisu KRALjICE, VEC GRANICE, MOJIH SNOVA RASKRSCE... Inace, hvala na pohvalama, pa i savetima za drugu gitaru ili klavijature! Razmislicemo, mada tesko je naci nekog ko ima vremena, ko je opremljen i ko je OK ovako!!! Videcemo! MAX mi rece da je u pitanju ista svirka, promocija tog casopisa 14-og aprila! PRZENjE, PRZENjE i PRZENjE.... ja sam mislio da su KRALJICE pa sam pevao i KRAVICE!!!! ma samo bre nastavite ovako i sir,,, Quote
Mary Joe Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Pa da, s obzirom da je 14-i maltene za nedelju dana, bio bi red da objavi zvanicno neko ko je odgovoran za to. Quote
Man From The Crypton Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 ... s obzirom da je 14-i maltene za nedelju dana, bio bi red da objavi zvanicno neko ko je odgovoran za to. Jos nema zvanicne potvrde da je sigurno 14-og promocija tog casopisa, tako da cemo mi, ipak, u Zajecar sa 202-ojkom (tamo je HIT 14-og). Quote
~MaX~ Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 rekla mi je Olga za to.......ajde videtjemo da se i mi tu uglavimo...... Quote
Mary Joe Posted April 6, 2006 Report Posted April 6, 2006 Jos nema zvanicne potvrde da je sigurno 14-og promocija tog casopisa, tako da cemo mi, ipak, u Zajecar sa 202-ojkom (tamo je HIT 14-og). Haha, da... Zivimo u zemlji Srbiji. Nista iznenadjujuce, nista se ne zna. Bas steta, nadala sam se da cu vas cuti uskoro u BG-u. Bice valjda neke prilike. Quote
~MaX~ Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 izgleda da je neshto zakazano......zvatje vas......a mi tjemo se najverovatnije gledati u Zajecharu.... Quote
fap_mashina Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Je l zna neko kako se zove ona balada?Tekst ide:da li mi sanjamo isti san zauvek tvoj il zauvek sam moram da znam...tako nekako ide. Mnogo je dobra ! Stvarnno su dobri,posebno vokal jebe kevu,pa bih jos da pitam kad ce izaci album? Quote
Mary Joe Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 (edited) ''Nebeski svod''. Bas sam isto pitanje postavila na prethodnoj strani. A za album vec ne bih znala. Uskoro izgleda, obavestice vec. Edited April 8, 2006 by Mary Joe Quote
Mary Joe Posted April 8, 2006 Report Posted April 8, 2006 Inace, drugarica i ja smo razradjivale sumanut plan da dodjemo na hit u Zajecar, i super nam je odgovaralo to sto ima voz za BG u 2 ujutru... Kad ono, avaj! Voz silno kruzi i stize u BG nakon skoro 6, 5 sati, dakle u pola 9 ujutru. Dear god... Quote
Man From The Crypton Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Kako sam uspeo da saznam, promocija casopisa i svirka pomereni su 8. maj!!! Sutra bi trebalo da se cujem sa Loknerom, sad je sve OK sa omotom i diskom, tako se nadamo da ce ove nedelje, eventualno sledece, album zvanicno da izadje. Quote
Man From The Crypton Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Inace, drugarica i ja smo razradjivale sumanut plan da dodjemo na hit u Zajecar, i super nam je odgovaralo to sto ima voz za BG u 2 ujutru... Kad ono, avaj! Voz silno kruzi i stize u BG nakon skoro 6, 5 sati, dakle u pola 9 ujutru. Dear god... Pa, sad....Znas kako, sve ima svoju cenu! Udjete, lepo, posle svirke u voz, molite Boga da ima mesta, legnete i spavate do BG-a. Samo pazite da ne odete dalje, ako mu to nije poslednja stanica! Sto sam pametan!!!! Inace, hvala na podrsci, cucete nas uskoro 100 %!!! Quote
Mary Joe Posted April 10, 2006 Report Posted April 10, 2006 Grrrr... A sto moramo sledeceg dana na pripreme? Smrc. Ja sam zivela u zabludi da se do Zajecara stize za 2-3 sata. A, imajuci u vidu kakva je nasa zeleznica, ne bi me cudilo da se onim vozom stize u BG u 12. Nego, cujem prica se o nekom hitu kod vas u SD? To je makar blizu. Quote
Mary Joe Posted April 11, 2006 Report Posted April 11, 2006 He, he, he... Sta bi ova tema bez mene? Necu nista preterano i brzo da se radujem, ali, mozda ipak postoji sansa da doletimo u Zajecar. Sve to pod uslovom da ja ozdravim, jer me je uhvatila gripchina. Quote
Man From The Crypton Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 ... Ja sam zivela u zabludi da se do Zajecara stize za 2-3 sata. A, imajuci u vidu kakva je nasa zeleznica, ne bi me cudilo da se onim vozom stize u BG u 12. Nego, cujem prica se o nekom hitu kod vas u SD? To je makar blizu. Do Zajecara se iz BG-a putuje sigurno 4 sata, a vozom ko zna!!! U SD-u je uvek sve neizvesno, ali mislim da HIT-a skoro nece biti, jer nema gde (verovali ili ne) !!! Bas imamo muke da nadjemo adekvatan prostor. ENIGMA je OK i ne bi bilo problema da se prosle godine nisu pokacili kad je svirka otkazana. Joj, zemljo Srbijo!!!! Pomagajte, jos malo ce Dunav sve da nas potopi!!! Quote
Mary Joe Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 Joj da, Smederevo je trenutno medju ugrozenijim podrucjima. Valjda ce se sva ta sranja zavrsiti vec jednom. Nista, cekamo tu famoznu promociju casopisa, koja je mozda samo iluzija. Ja i dalje pod temperaturom... Quote
~MaX~ Posted April 12, 2006 Report Posted April 12, 2006 jao da,fuck.......drzhite se Smederevci........ znam za probleme sa prostorom......evo 202-jka ima probleme da ovde nadje prostor za svirke...... Quote
Man From The Crypton Posted April 13, 2006 Report Posted April 13, 2006 Bogme, Dunav je danas bas POWER, a tek se ocekuje povecanje!!!! Pitam se sta bi bilo sa mestima za svirku kada metal ne bi bio u ekspanziji!!! Valjda ce u SD-u uskoro nesto da se promeni, pa da organizujemo neki pristojan koncert! I ja sam zaginuo sa zdravljem, grlo me rastura, temperatura, ali moramo da se drzimo!!!! Ipak smo mi hard & heavy! Quote
Mary Joe Posted April 14, 2006 Report Posted April 14, 2006 Cula sam najavu za vecerasnji hit. Ce da slusam radio, posto mi nema izlaska veceras. Quote
Recommended Posts