Kakashi Posted December 7, 2003 Report Posted December 7, 2003 Awaking the Centuries (mislim na pesmu sad, naravno ). Quote
Apeiron Posted December 7, 2003 Report Posted December 7, 2003 Tako treba kombinovati metal sa drugim pravcima, a ne kao ona New Wave sranja sa elektronikom ili rapom... Tako je Laky! Nisi pomenuo one smradove Alas koje i ti i ja preziremo, a koji su isto sramota za kombinovanje metala sa drugim muzikama! Kako su samo gadni ovi novinari iz Explosive-a... ccc... 8) Quote
Grobodan Posted December 8, 2003 Report Posted December 8, 2003 Ljudi,jel' istina da je pevac ubio nekoga,pa zato vec duze vreme nista ne snimaju? Quote
DevouredSoul Posted December 21, 2003 Report Posted December 21, 2003 Ladno... nisam.... odgovorila....!!!!!! Imam oba albuma i fenomenalni su, naravno.... ALi ne slusham ih chesto. Ne legnu mi uvek bash... Muzika je fenomenalna, na pochetku su me podsecjali na Therion. Definitivno idu u top10 of mine a: Quote
VOJVODA Posted December 23, 2003 Report Posted December 23, 2003 Ljudi,jel' istina da je pevac ubio nekoga,pa zato vec duze vreme nista ne snimaju? U jeeeee! Dje me nadje. Quote
Crni_Andjeo Posted January 17, 2004 Report Posted January 17, 2004 Ali Haggard ima tri albuma:Progressive,And Thou Shalt Trust...The Seer i Awaking The Centuries.Ja imam 2. i 3. ali od prvog imam samo tekstove.Ako neko zna kako da dodjem do tog albuma neka mi pomogne,jer je retko ko uopste i cuo za njega. Quote
Kakashi Posted January 17, 2004 Report Posted January 17, 2004 Mislim da neko rece da ja to demo. I valjda death. Quote
Gothic Angel Posted January 17, 2004 Report Posted January 17, 2004 Album je iz '94-te, i imam ga....Nije los. Ali losa je produkcija uzasno Quote
Crni_Andjeo Posted January 18, 2004 Report Posted January 18, 2004 Pa i ja sam mislio da je demo,ali su ga ne jednom sajtu okarakterisali kao album.A i ima mnogo pesama da bi bio demo.Nije ni bitno jer sam ja bolestan po pitanju nalazenja svih albuma neke grupe ,pa me zanima gde i kako bih mogao da ga nabavim.Vidim da ga Gothic Angel ima.Jel postoji mogucnost da ga ja negde narucim ili da mi ga narezes,naravno ako mozes i ako si dobre volje. Quote
RavenGoth Posted January 30, 2004 Report Posted January 30, 2004 jako zanimljiv bend,tj.zbor bi se moglo reci (ako se ne varam ima cak 12 ili 16 clanova tako nesto). Imam aweking the centuries i thou shall...i zaista sam uzivao slusajuci tu divnu muziku zbilja.U zadnje vrijeme ih nisam bas cesto slusao,no svjedno su mi veoma dragi,a posebice jedna stvar... :? hmm...in a fullmoon procession ako se ne varam. Quote
LedStorm Posted February 4, 2004 Report Posted February 4, 2004 Muzika je super zamišljena, vraća me u daleku prošlost i opuštam se razmišljajući da sam negde tamo vekovima daleko od civilizacije okružem čarobnjacima, okultnim magijama u mestu naseljenim zmajevima i sve ostalo što ide uz to... još kad zamislim one tamošnje nazovi KAVANE !!!!! IHHHHHHHHHHHH..... Quote
Lady midnight Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 Haggard je fenomenalna grupa. Bas je super sto im je klasicna muzika osnova. Meni je omiljena pesma Cantus Firmus u a-molu, ne samo zato sto je u mom omiljenom tonalitetu, nego, sve, cela kompozicija, savrseno, e da i svidja mi se rekvijem, odlicni su zaista... a: Quote
Desmodus Rufus Posted February 18, 2004 Report Posted February 18, 2004 joj dosta dugo nisam slusao Haggard no uvijek mi se u glavi vrti pjesma in fullmoon procession...kako dobra pjesma... po meni odlican bend,zbilja odlican...posebice drag mi je album awaking the centuries... Quote
Zhad Posted February 26, 2004 Report Posted February 26, 2004 Fantastican bend ...izuzetni muzicari kad sam ih prvi put cula zaista sam se iznenadila.Originalnost i kvalitet su im najaci aduti ... Meni je "final victory" tako jak song ledi krv u zilama )))) Sjajni su ! Quote
botorius Posted March 24, 2004 Report Posted March 24, 2004 e dobio sam spot the finnal victory ludilo sa koncerta ljudi ono je bend koji treba da se gleda uzivo Quote
solicitor Posted March 25, 2004 Report Posted March 25, 2004 Dobio sam DivX "Awaking Of The Gods" .... pa ljudi ono nije normalno !!!!! Kakav zvuk !!! Kolko su oni mocni uzivo pa to je ludilo !!!! POnajbolji koncert koji sam video u zadnje vreme. Kompletan kamerni orkestar svira, onaj baja ima odlican vocal, soprano ribe su otpevale za desetku. Ne znam gde je koncert bio, ali ocigledno je u pitanju neka juzna amerika ili Mexico, jer je u publici bila neka gomila indijanaca, koji su usput znali sve pesme Ko nije nabavio ovaj koncert nek nabavi pod hitno, jer je tesko naci nesto slicnog kvaliteta. Widdows tour od Tristanie nije los, ali ovo je mnoooogo bolje !!!! Quote
Grobodan Posted March 25, 2004 Report Posted March 25, 2004 Taj koncert je odrzan u Meksiku 2001.godine. Quote
botorius Posted March 25, 2004 Report Posted March 25, 2004 solicitor Posted on Mar 25 2004, 09:02 AM Dobio sam DivX "Awaking Of The Gods" .... pa ljudi ono nije normalno !!!!! Kakav zvuk !!! Kolko su oni mocni uzivo pa to je ludilo !!!! POnajbolji koncert koji sam video u zadnje vreme. Kompletan kamerni orkestar svira, onaj baja ima odlican vocal, soprano ribe su otpevale za desetku. Ne znam gde je koncert bio, ali ocigledno je u pitanju neka juzna amerika ili Mexico, jer je u publici bila neka gomila indijanaca, koji su usput znali sve pesme Ko nije nabavio ovaj koncert nek nabavi pod hitno, jer je tesko naci nesto slicnog kvaliteta. Widdows tour od Tristanie nije los, ali ovo je mnoooogo bolje !!!! gde si ga naso ja to jurim vec 3 godine bre?pricaj rezi sta oces dajem? Quote
solicitor Posted March 25, 2004 Report Posted March 25, 2004 Ma to ti je 120 dindzi .... u principu radim za 100 al ovo je tako bezobrazno dobar zvuk i slika da mi je zao da mu spustam cenu Imas pp pa javi adresu...il ako si iz bgd samo telefon i lako cemo .... Quote
Kakashi Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 NOVI ALBUM! Haggard - Eppur Si Muove 26 April 2004 Quote
botorius Posted March 31, 2004 Report Posted March 31, 2004 to je divno obavestenje sa obzirom da sam sinoc bio na sajtu i nista nije bilo ali opet. definitivno album vredan orginala! Quote
Recommended Posts