Kakashi Posted May 6, 2004 Report Posted May 6, 2004 (edited) Mozda sam odlepio, ali ne bas toliko . (u prevodu: naravno da se zezam) Edited May 6, 2004 by Hérétique Quote
dark_lilith Posted May 16, 2004 Report Posted May 16, 2004 Ne mogu da verujem da do sada nisam videla ovu temu Haggard je fantastican bend!!!!!!! Quote
Zhad Posted June 4, 2004 Report Posted June 4, 2004 Pre par dana sam slusala Haggarde uzivo )) bilo je 18 muziacara na stage-u ono je bio neverovatan dozivljaj ) Verujte kako zvuce na albumima nije nista za zvuk koji imaju uzivo ZAKON da ne verujes da neko moze zvucati bolje uzivo nego na albumima koji vec imaju odlicnu produkciju ... Sve se desavalo u jendom malom klubu u Minhenu atmosfera je bila domaca skroz , Aziz se kretao svuda po klubu kao i ostali clanovi benda ...ne pate od sindroma zvezda mnogo su cool. Scena je bila ogromna sa brdom ozvucenja fantasticno ...Predstavili su "Eppur Si Muove" album je odlican )) a nakon toga su odsvirali par starijih hitova ... neverovatan koncert sve u svemu ...svima preporucujem nov album ako nekom bude trebao moze da se nareze ... pozdrav Quote
Council A Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 ...ako nekom bude trebao moze da se nareze ... Pa kako ? Quote
LordHypnos Posted June 7, 2004 Author Report Posted June 7, 2004 Zhad, 'ajde narezi. Treba, kako ne treba! I naravno da su u pitanju opusteni ljudi, to se da primetiti kroz njihovu muziku. Sa druge strane, ipak nisu oni nesto preterano poznati da bi se ponasali kao neke "prave" zvezde. Quote
LordHypnos Posted June 7, 2004 Author Report Posted June 7, 2004 Ne mogu da verujem da do sada nisam videla ovu temu Haggard je fantastican bend!!!!!!! Samo polako! Najvaznije je da je tema primecena! Quote
Kakashi Posted June 7, 2004 Report Posted June 7, 2004 A nadajmo se da ce i novi album nekog skorijeg dana stici u nase krajeve... Quote
Zhad Posted June 8, 2004 Report Posted June 8, 2004 Pa kako ? Lako baci pp pa cemo da se dogovorimo Quote
Elbereth Posted June 9, 2004 Report Posted June 9, 2004 Mega, mega, mega, mega!!!!! Mislim da nemam sta vise da kazem..... Skroz su skladni, skoro savrseni..... ''Awaking the Centuries'' RULZ!(Ako cemo u hip-hop fazonu ) Dajte 'vamo novi album, to bih bas bila zainteresovana da cujem.... Quote
Supergalactic Lover Posted June 9, 2004 Report Posted June 9, 2004 bas me mrzi da ga skidam sa neta, cekam da se pojavi! mislim da bi vredelo to imati na originalu! Quote
ATILA Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 Eppur si muove (ipak se krece) dobar album, mada su im prethodna dva barem za klasu bolja. Tema albuma je po mojoj slobodnoj procijeni Kopernik, pa zato vjerovatno i dio tekstova na italijanskom.Za nijansu su brzi i manje ima onih laganih klasicnih dijelova. Sve u svemu vise nego dobro Quote
Council A Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 Lako baci pp pa cemo da se dogovorimo Pa koliko vidim (a mozda i gresim ?? ) malo si predaleko za takve razmene . Quote
marcoman Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 zelim i ja to, javite mi samo koja od vas dve je blizu a koja daleko Quote
Kakashi Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 Pa ako je Zhad to uzivo gledala u Nemackoj, cisto sumnjam da je blizu... Quote
Žderač Posted June 13, 2004 Report Posted June 13, 2004 Uzvišene sile mogu svojim nadvišenim jezikom opisati tu muziku, ali svaki smrtnik koji čuje te reči, raščlanjuje se i nestaje nemogavši da izdrži takvu promenu pritiska okruženja. Ne želim da znam koliko su savršeni, ovo što ja vidim mi je sasvim dovoljno. Quote
Nurg Posted June 15, 2004 Report Posted June 15, 2004 Eppur si muove (ipak se krece) dobar album, mada su im prethodna dva barem za klasu bolja. Tema albuma je po mojoj slobodnoj procijeni Kopernik, pa zato vjerovatno i dio tekstova na italijanskom.Za nijansu su brzi i manje ima onih laganih klasicnih dijelova. Sve u svemu vise nego dobro Koliko se ja secam, na omotu albuma (a i na mojoj majici ) je Galileo Galilej. Quote
The Fallen One Posted June 16, 2004 Report Posted June 16, 2004 (edited) Ja i nisam preterano oduševvljen Haggardom-Awaking...Ipak dobro je to što su ubacili duvačke instrumente.Ja sam pobornik heavy metala tako da ništa više nemam da kažem o njima jer neću da pljujem nijedan bend Edited June 16, 2004 by The Fallen One Quote
ABIGAIL Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 Ja imam samo Awaking The Centuries...i fenomenalan mi je... Mogla bih da se bacim u nabavku... Quote
AZRAEL Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 Fenomenalan bend prvi album ima vise instrumentala a dobar je koliko i drugi. Ne znam da li su izdali nesto posle drugog, stvarno nemam pojma.Ako neko zna nesto novo neka kaze. Quote
Supergalactic Lover Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 pogledaj prethodnu stranu. pise sve izdali su novi album "eppur si muove" Quote
Grobodan Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 Dakle?Jel slusao neko novi album?Video sam da ima u Plastic Noise-u,ali nisam imao kinte da ga uzmem. Quote
Kakashi Posted June 21, 2004 Report Posted June 21, 2004 (edited) Original? Koliko je? Da razmislim da li da skupljam pare ili ne . Edited June 21, 2004 by Hérétique Quote
Baal Posted July 6, 2004 Report Posted July 6, 2004 Haggard je stvarno savršen, ali šta su uradili sa onim koncertom ono je sramota. Quote
Recommended Posts