Wolf Posted July 7, 2004 Report Share Posted July 7, 2004 Genijlno, fenomenalno savrsen spoj klasike i metala, sopran-glasa i growl. imam i novi album. A sta su to uradili na koncertu??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted July 7, 2004 Report Share Posted July 7, 2004 (edited) dobar je novi album, verovatno njihov najbolji do sada.. cudno da se o njemu tako malo prica Edited July 7, 2004 by KRANG Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dolly Posted July 7, 2004 Report Share Posted July 7, 2004 Ah,zaboravih da napomenem - pirat. i koliko je? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordHypnos Posted July 7, 2004 Author Report Share Posted July 7, 2004 Genijlno, fenomenalno savrsen spoj klasike i metala, sopran-glasa i growl. imam i novi album. A sta su to uradili na koncertu??? Pogledaj prethodne strane. Koncert koji zapravo nije koncert. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Council A Posted July 17, 2004 Report Share Posted July 17, 2004 Dakle?Jel slusao neko novi album?Video sam da ima u Plastic Noise-u,ali nisam imao kinte da ga uzmem. Zasto ja jos uvek ne znam gde se Plastic Noise nalazi? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergalactic Lover Posted July 17, 2004 Report Share Posted July 17, 2004 firey(koji je otisao tamo) mi rece da je zatvoren(nije premesten). inace plastic je (bio) na slaviji... da ne detaljisem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted July 18, 2004 Report Share Posted July 18, 2004 čuh dvije stvari sa posljednjeg albuma... prilično obećavaju kad bih samo jednom uspio da dođem na ispod 200tog mjesta za download na soulseeku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted July 18, 2004 Report Share Posted July 18, 2004 Pokusaj sa DC++, ne mozes omanuti. Ultimate Metal Hub - paladin.sublevels.net Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergalactic Lover Posted July 18, 2004 Report Share Posted July 18, 2004 ima dosta ljudi haggard na DC++. ja sam skinuo jednu stvar, ali me mrzi da skidam vise jer mi je konekcija najgora na svetu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Earendil Posted July 19, 2004 Report Share Posted July 19, 2004 Novi album je ubica Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordHypnos Posted July 26, 2004 Author Report Share Posted July 26, 2004 Novi album stvarno rastura! Preslusao sam ga svega desetak puta, ali vec mogu da se usudim da kazem da je najbolji do sada. Boli koliko je produkcija dobra, vokalna resenja su bolja nego ikada, pogotovo u ‘Eppur Si Muove’. Ma nemam reci, zaista fantasticno!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted July 27, 2004 Report Share Posted July 27, 2004 Imam Awaking the Centuries i Thou Shalt Trust...The Seer, nije mi se nesto svidelo, ali to je bilo davno, tada mi je i Therion bio neshvacen, a sada omiljeni bend... Moracu opet da preslusam, prokomentarisacu kasnije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted August 4, 2004 Report Share Posted August 4, 2004 navukoh se na ovih par pjesama što sam skinuo... kako su samo dobro uklopili klasiku sa metalom! samo da skinem sve pjesme... agrh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
... Posted August 8, 2004 Report Share Posted August 8, 2004 Novi album Па ја ово имам, а да нисам ни знао. Видим ја чудан/непознат наслов, али не контам да је нови албум. У праву си, албум је одличан. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordHypnos Posted August 10, 2004 Author Report Share Posted August 10, 2004 Eto, bas je to lepo! Nego~ menjaj avatar Zeljko Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwydion Posted August 10, 2004 Report Share Posted August 10, 2004 Novi album stvarno rastura! Preslusao sam ga svega desetak puta, ali vec mogu da se usudim da kazem da je najbolji do sada. Boli koliko je produkcija dobra, vokalna resenja su bolja nego ikada, pogotovo u ‘Eppur Si Muove’. Ma nemam reci, zaista fantasticno!!! Produkcijski da, ali nekako su raniji albumi bili sveziji. U svakom slucaju vrhunski black jer oni sami sebe tako deklarisu pa onda ne vidim sta ce to na doom & gothic? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordHypnos Posted August 11, 2004 Author Report Share Posted August 11, 2004 Produkcijski da, ali nekako su raniji albumi bili sveziji. U svakom slucaju vrhunski black jer oni sami sebe tako deklarisu pa onda ne vidim sta ce to na doom & gothic? Pa sad... Heh, jako malo dodirnih tacaka imaju sa black-om, zvao se on vrhunski ili ne. Pogotovo na poslednjem albumu nema ni malo black-a, pa cak ni prizvuka i skala koje bi bile karakteristicne za black. Slazem se da ne bi trebalo ova tema da egzistira na 'doom&gothic metal' forumu, vise lezi avantguarde, ali nije to ni bitno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
dark_lilith Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 haggard je fenomenalan Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gwydion Posted August 11, 2004 Report Share Posted August 11, 2004 (edited) Pa sad... Heh, jako malo dodirnih tacaka imaju sa black-om, zvao se on vrhunski ili ne. Pogotovo na poslednjem albumu nema ni malo black-a, pa cak ni prizvuka i skala koje bi bile karakteristicne za black. Slazem se da ne bi trebalo ova tema da egzistira na 'doom&gothic metal' forumu, vise lezi avantguarde, ali nije to ni bitno. Ljudi su sami sebe definisali kao black. Ni black nije sto je nekad bio pa ko zna... mozda i jesu ... i meni deluje nelogicno ali ko ce ga znati Edited August 11, 2004 by Gwydion Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LordHypnos Posted August 12, 2004 Author Report Share Posted August 12, 2004 Ljudi su sami sebe definisali kao black. Ni black nije sto je nekad bio pa ko zna... mozda i jesu ... i meni deluje nelogicno ali ko ce ga znati Takvu 'etiketu' sigurno nisu sebi nalepili za poslednji album, vec ranije kada je, ponavljam, bilo dodirnih tacaka sa black-om. Ali, to stvarno nije bitno, sve dok im je muzika fantasticna. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pesnik Posted August 25, 2004 Report Share Posted August 25, 2004 A jeli neko slushao ranije demo radove? Ako iko i jeste, meni se poprilichno doimaju kao malchice drugachiji nego shto dodushe jesu. Dosta cvrshce nego uobichajeno. Inache, i dalje mislim da im je And Thou Shalt Trust The ... Seer najjjjjachi album ikad. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Apeiron Posted August 27, 2004 Report Share Posted August 27, 2004 Ovaj novi album je odlican, nema ni jedne lose pesme!!! Per Aspera ad Astra... nikad jaci muski clean vokal! Ta mi dodje kao najjaca, uz naslovnu i All Inizio E La Morte. Zaista odlican album, nisam ocekivao tako jak materijal. Poz! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergalactic Lover Posted November 11, 2004 Report Share Posted November 11, 2004 novi album me je azocarao. ma koliko voleo haggard moram reci da mi se eppur bas i ne svidja(nije da mi se ne svidja ali...). produkcijski jeste veoma dobro odradjen, ali stekao sam utisak da se prica sa prethodna dva albuma samo ponovila i nista vise. znaci novi album je po meni suva projekcija prethodna dva, melodije i oni vokalni delovi kao da su isti! da ne gresim dusu moram da izdvojim "eppur si muove" i "her mannelig" koje su stvarno izvanredne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A_Scarlet_Witch Posted November 28, 2004 Report Share Posted November 28, 2004 Mislila sam da je Haggard zesce sranje ali kad sam preslusala Awaking the Centuries odusevila sam se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AGGRESSOR55 Posted November 28, 2004 Report Share Posted November 28, 2004 PRVI PUT SAM CUO HAGGARD KOD SESTRE IZ SRBIJE. REAKCIJA JE BILA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts