Jellybelly Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 btw, sa neta sam skinuo neku varijantu pesme the return of darkness and evil. ali u odnosu na originalnu, veoma je usporena i produkcija je bolja, i umesto 3.31 min traje circa 5 min. ima li neko ideju sta bi ovo moglo biti? da nije sa nekog jubileuma (jer nemam jubileume)? ili je to neko custom doradio bathory u nekom programu. u svakom slucaju, ova varijanta mi se vise svidja od originalne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 Hmmm....pa,pazi ovako....moguće da je samo druga verzija u pitanju. To je jedna od prvih pesmi koju su napravili. Evo upravo proveravam i jubileume i sve...hmmm....da. Verzija na albumu počinje sa fade-in-om a ova druga koja mi se nalazi na nekoj kao "demo" listi (što je glupo jer sam Quorthon kaže da nisu radili demoe) odmah ide sa galopirajućim bubnjem (ne znam kako drugačije da opišem.) Prva je 3.48 a ova druga 4.34.....heheheh....evo,na Jubileum II se isto nalazi ta pesma....ali ovog puta traje 4.58 i isto počinje bubnjem ali je mnogo čistija produkcija. To je sve što mogu da ti kažem o tome... Hej,da li si provalio da je riff u Equimanthorn maznut iz Spilbergovog filma "Jaws"?! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 nisam gledao jaws odavno pa se i ne secam, moguce. videcu ako nadjem film (valjda imam na nekom divx-u, negde) pa cu videti. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 Ma....tum-dum...tum-dum...tum-dum-tum-dum-tum-dum....<i tako sve brže> Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 a taj rif, jeste bogami, slusam equimanthorn svaki dan a nisam skontao jbg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 po ovom sto si rekao, imam verziju sa the return (sto sam vec znao) a ova druga je sa jubileuma. inace da li si primetio da je ova sa jubileuma usporena u odnosu na ovu sa albuma? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Perfector Posted February 2, 2005 Report Share Posted February 2, 2005 Hammerheart Blood Fire Death Destroyer Of Worlds QUORTHON R.I.P. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted February 3, 2005 Report Share Posted February 3, 2005 Ja imam,dakle, tri verzije. Ne znam da li je ta koju imaš baš sa J. Recimo da je na albumu produkcija MNOGO lošija u odnosu na J. a na tom kao demo-u je ubedljivo najlošija. Mislim da sam negde na oficijelnom sajtu pročitao da je i sam Quorthon rekao da jeste usporena....ako nađem taj tekst pasteovaću ga. (obožavam da čitam njegove intervjue...0% foliranja+inteligencija i elokventnost.) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted March 25, 2005 Report Share Posted March 25, 2005 ljudi, bruka je da tema o ovakvom bendu stoji na poslednjoj strani pri dnu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted March 26, 2005 Report Share Posted March 26, 2005 Možda zato što je moja poruka zadnja? U svakom slučaju,da. Šteta je. Šta ljudi znaju šta je dobro.... Eno i NIN niko ne diskutuje a izlazi uskoro novi album nakon standardnih 6 godina pauze.... Hmmm....Emperor. Idem sada da ga malo bumpujem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted March 26, 2005 Report Share Posted March 26, 2005 nego ljudi koji su vam bathory albumi omiljeni? meni su to iz black faze under the sign of the black mark i blood fire death, a iz viking faze twilight of the gods i blood on ice. btw jeste li gledali spot za one road to asa bay? mnogo je jak Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakk Fade To Black Posted March 26, 2005 Report Share Posted March 26, 2005 btw jeste li gledali spot za one road to asa bay Ja ga imam na kompu... Jebokevan je spot uzasno... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted March 26, 2005 Report Share Posted March 26, 2005 Voleo bi da vidim taj spot.... Ali kako?! Meni je UBEDLJIVO najbolji Twighlight of the gods. Ma koliko ostali bili jebokevni i genrealno taj album je prosto rečeno jebeno umetničko delo!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakk Fade To Black Posted March 26, 2005 Report Share Posted March 26, 2005 Pa jebiga sta je toliki problem u nabavljanju spotova? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted March 26, 2005 Report Share Posted March 26, 2005 Ali baš taj. Gde? Kako? Odakle? AAAA! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakk Fade To Black Posted March 26, 2005 Report Share Posted March 26, 2005 Ja bi ti to brate sprzio casom al' kad ti zivis u Sabatki... (pretpostavljam zbog 024) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted March 26, 2005 Report Share Posted March 26, 2005 Dobro pretpostavljaš. (za razliku od debilizma tipa "imaš 24 godine?!" ) A odakle ti fajl? Koje je veličine? Kojeg je KValiteta? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted March 26, 2005 Report Share Posted March 26, 2005 ja sam ga skinuo skoro sa neta ima 81 mb, i to jos emitovan na mtv-ju. nemas pojma kakav je osecaj kad vidis ono na mtv-ju gde pise ime pesme, grupe i albuma a ono pise bathory, one road to asa bay, hammerheart Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakk Fade To Black Posted March 26, 2005 Report Share Posted March 26, 2005 88,7MB je velicina... Spot sa MTV-a...Srednjeg kvaliteta(dobar srednji) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted March 26, 2005 Report Share Posted March 26, 2005 jel tebi ima na pocetku spota kao 1sec neki lik svira violinu pa onda krene spot. ako jeste, imamo isti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zakk Fade To Black Posted March 26, 2005 Report Share Posted March 26, 2005 imamo isti spot... to pa onda prebaci na jahace... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted March 26, 2005 Report Share Posted March 26, 2005 I hate you people! Screw you guys....I'm going home. Ja sam juče skinao spot Nine inch nails - The hand that feeds od 36mb i za to mi je trebalo 2 sata...na kraju ga nisam mogao ni pokrenuti. Samo zvuk. Nema slike. Neku uvrnuti .mov format koji Quicktime ne konstatuje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted March 26, 2005 Report Share Posted March 26, 2005 koju konekciju imas, ja sam od skoro na dsl 256k, a 56k se neces downloada najesti Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Millosh_024 Posted March 26, 2005 Report Share Posted March 26, 2005 Prijavih se ja za ADSL ali me ne jebu 5%. Naravno da se i dalje patim sa 56k (teoretskih 56k. Realnih 33k a za download 2.5kbps. ) u najboljem duhu hardocore mazohiste koji traži ultimativni fix mazohizma. Nije ni čudo što slušam stare Bathory albume. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted March 26, 2005 Report Share Posted March 26, 2005 koji albumi od bathory su vam najgori, meni ubedljivo requiem i octagon ono je stvarno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts