Azaralena Posted June 22, 2011 Report Posted June 22, 2011 Dan danas mi nije jasno zašto i ne mogu da se pomirim sa tim da je iskorišćena Hammerheart kad je Quorthon umro. Nekako nikad nije legla gde treba, niti mi se i pre nešto posebno dopadala. Lepše bi i daleko logičnije bilo da je izabrana Song To Hall Up High ili Ode, još bolje. Čak duboko verujem da je potonju i napisao upravo kao uputstvo, te da drugoj nije ni bilo mesta. Quote
azal Posted July 12, 2011 Report Posted July 12, 2011 http://tyrannyoftradition.com/2011/07/11/george-clooney-agrees-to-buy-bones-of-bathory%E2%80%99s-quorthon-for-1-6-million-dollars/ Quote
Azaralena Posted July 12, 2011 Report Posted July 12, 2011 Bre, ima ljudi na Fejsu koji su ovo skroz ozbiljno shvatili. Nego: Clooney was thrilled not only to be able to finally caress the femur bone of his favorite vocalist; he was also happy to be able to help out a good cause in the process. Quote
Equimanthorn Posted August 26, 2011 Report Posted August 26, 2011 http://tyrannyoftrad...illion-dollars/ hahahaha kakva glupost Quote
Talvi Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 "Voices From Valhalla", a BATHORY tribute double CD, will be released in May via Godreah Records. The following artists are scheduled to contribute to the set: TAAKE NINE COVENS OLD CORPSE ROAD FOLKVANG THE MEADS OF ASPHODEL EASTERN FRONT GODS TOWER SKYFORGER SIGH NOKTURNAL MORTUM MAEL MÓRDHA DARKEST ERA ANCIENT ASCENDANT VRANI VOLOSA THRONE OF KATARSIS RAVENS CREED BLOODSHED WALHALLA FOLKVANG DRACONIS INFERNUM THORNIUM HELL SWORD In addition, there will be a bonus 20-minute rare audio interview with late BATHORY mastermind Quorthon recorded in 1996 for the Godreah 'zine when Quorthon was promoting BATHORY's "Blood On Ice" album. For more information, visit www.godreah.com. Quote
iron will Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Taake и Nokturnal Mortum, остало су анонимуси. Quote
Talvi Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Čekaju se Sigh, Meadsi, Mael Mordha i Skyforger. Quote
HeLLsarma Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Zanimljivo da cujem i ovaj tribjut,zanima me i odabir pesama... Quote
Vassiet Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 sto se mene tice taake i sigh... Quote
Stolet Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Sigh, Meads of Asphodel, Taake, Gods Tower, Skyforger, Nokturnal Mortum, Mael Mordha, ima tu vrhunskih bendova. Nadam se da ovi Vrani Volosa nisu odradili obradu u svom novom stilu neverovatnog smaračkog kapaciteta Quote
Azaralena Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Vau, kakav šok! Naježih se od tolike količine kulta na jednom mestu. Bukvalno nisam u stanju da reagujem. Oh, kakva će to biti divota! Quote
Feniks . Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Vidim po tvom avataru, da su ti ispale oci od uzbudjenja 1 Quote
Talvi Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Sudeći po izboru bendova rekao bih da će više perioda Bathory-ja biti obuhvaćeno što je jako kul, većina dosadašnjih tribjuta se obično svodila na jednu eru. Quote
Feniks . Posted February 8, 2012 Report Posted February 8, 2012 Prosto je neverovatno koliko je covek bio genije za muziku, kad je radio blek albume, bilo je to savrsenstvo, posle sve sto je radio, sve je bilo isto savrseno.Jednostavno, covek je znao znanje, stvarao je razlicite stilove i sve je to bilo jako kvalitetno. Quote
Feniks . Posted February 9, 2012 Report Posted February 9, 2012 Jebi ga, svako radi svoje, moje je da serem...tvoje da jedes, svako ima svoju ulogu. Pustio sam Blood fire death, meni je to najbolji album 1 1 Quote
Lou Posted April 30, 2012 Report Posted April 30, 2012 Carska. Vidim da iskopavaš slike sa last.fm-a. Quote
Talvi Posted April 30, 2012 Report Posted April 30, 2012 Last mi je vremenom postao primarna baza za music-related slike, najlakše mi tako. Quote
Recommended Posts