Koroviev Posted April 4, 2016 Report Posted April 4, 2016 1. Blood Fire Death 2. Twilight of the Gods 3. Under the SIgn of the Black Mark Hammerheart ništa slabiji. Quote
Grobodan Posted June 3, 2016 Report Posted June 3, 2016 Danas 12 godina od Quorthon-ove smrti. Hail the hordes forever. 3 Quote
Grobodan Posted June 4, 2016 Report Posted June 4, 2016 Nije bio niti neki pevac niti virtuoz na intrumentima ali je bio muzicki genije, valjda je zato jos i bolji Bathory. Najbitnije je imati ideju. Quote
oʞɾoƃ Posted June 4, 2016 Report Posted June 4, 2016 U principu se slažem, ali on ne samo da nije "neki pevač", nego je kriminalno loš do tačke da ne mogu da slušam Hammerheart, a da ne osetim transfer blama. Prosto postoji razlika između tehnike i osnovnog ubadanja tonova i melodija. Quote
Grobodan Posted June 4, 2016 Report Posted June 4, 2016 Jbg meni nije tako los, ubada melodije sto ti kazes i prenosi sta je imao. Plus sto mu taj pristup daje bas neki primitivni smek koji ide uz mjuzu. Quote
Talvi Posted July 21, 2016 Report Posted July 21, 2016 http://teamrock.com/feature/2016-07-21/denmark-s-black-metal-siren-myrkur-covers-bathory <3 Quote
HeLLsarma Posted July 21, 2016 Report Posted July 21, 2016 Jasta brate, ep joj je bio super, album njah, a napravise od nje mega fenomen. E ovo je jebacka obrada. Quote
MiroslavXO Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 Preslusah po prvi put diskografiju, nisam pre ni slusao black metal, reko ajde da uzmem da cujem jos neke bandove osim dva koja znam. Pa uzeh Bathory kao prvi band, nije lose na prvo slusanje, mada mora par puta jos da se predje cela diskografija. Sta jos ima slicno ovome, a da nije samo neko nepotrebno vristanje, vise melodicno? Quote
oʞɾoƃ Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 ja bih pre preporučio Iguman za melodično, Bogalj je više thrashy... mada ako ti se svidi Bogalj, overi i Prorok Quote
MiroslavXO Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 Google zna bolje od vas, Immortal diskografija je sledeca. Quote
Мајор Гашпар Posted September 19, 2016 Report Posted September 19, 2016 Да ли се на ову страну иде према Косову? 1 Quote
Demon Seed Posted April 11, 2017 Report Posted April 11, 2017 :haha: ---- Nisam nikad razmišljao ranije o tome da se treći album zove ''Pod znakom crnog znaka'' U principu se slažem, ali on ne samo da nije "neki pevač", nego je kriminalno loš do tačke da ne mogu da slušam Hammerheart, a da ne osetim transfer blama. Prosto postoji razlika između tehnike i osnovnog ubadanja tonova i melodija. Al' kaži koja je fora da osrednje talentovan čovek izmisli dva žanra? Mora biti za divljenje. Quote
Grobodan Posted April 11, 2017 Report Posted April 11, 2017 Pa jes fora, realno on nije niti neki pevac (blago receno hah) niti neki tehnicki genije ali imao je najbitnije, ideje. Quote
Demon Seed Posted April 11, 2017 Report Posted April 11, 2017 (edited) Bogme, posle ponovnog slušanja je pitanje da li bih nazvao UtSoBM prvim black metal albumom, može se reći eventualno da je Chariots of Fire proper bm pesma. Nema tu one naprednije Euronymous - Snorre tehnike, može da se kaže i da je grindcore riffing na kraju krajeva, ali se fino čuje šta su pomenuti momci pokupili pa nadogradili. Zapravo i nisam ranije bio svestan koliko je grindcore uticao na nastajanje svih živih ekstremnih žanrova, simpatično, još s obzirom da to ''nije metal''. Edited April 11, 2017 by Demon Seed Quote
Dekapitator_Prisoner Posted April 11, 2017 Report Posted April 11, 2017 U principu se slažem, ali on ne samo da nije "neki pevač", nego je kriminalno loš do tačke da ne mogu da slušam Hammerheart, a da ne osetim transfer blama. Prosto postoji razlika između tehnike i osnovnog ubadanja tonova i melodija. Da je otpevan "dobro", ne bi valjalo. Quote
Demon Seed Posted April 11, 2017 Report Posted April 11, 2017 (edited) Ja baš hteo da pomenem kako je dobro što neke od tih pesama žive u malo preciznijim verzijama, kao što je npr. A Fine Day to Die kome je Emperor udahnuo novi život i kvalitet. Živeo Emperor! Edited April 11, 2017 by Demon Seed Quote
Demon Seed Posted April 11, 2017 Report Posted April 11, 2017 SAMO DEMON SEED Kakve veze ima ObC album sa ovime što pričamo? A misliš to, koji je prvi bm album? Quote
kuruz Posted April 11, 2017 Report Posted April 11, 2017 ma da, pričalo se i o njemu kao delu proto-bm talasa a svakako mi je bolji od svega što je Quorthon uradio Quote
Demon Seed Posted April 11, 2017 Report Posted April 11, 2017 Saću opalim njega i In the Sign of Evil kad sam već tu Quote
Recommended Posts