Grobodan Posted April 11, 2017 Report Posted April 11, 2017 Zavisi o kojoj verziji pricate, evropskoj ili americkoj. Quote
Demon Seed Posted April 11, 2017 Report Posted April 11, 2017 Jer pesma After the Deluge sadrži tu količinu esencije black metala koja pravi razliku? Quote
Grobodan Posted April 11, 2017 Report Posted April 11, 2017 Two different versions of this album exist. The band had to record the album twice because their record company was not satisfied with the original result. Quote
Demon Seed Posted April 11, 2017 Report Posted April 11, 2017 dadada gledam sad, različiti ljudi svirali gitare, koji kurac... sad mi kao nešto i poznato da sam imao na kompu obe verzije, al' ne koristim taj komp, na laptopu sam neko vreme, hdd je kod burazera... Idi u kurac, sad moram da slušam obe verzije Koja ti je verzija bolja? Quote
Grobodan Posted April 11, 2017 Report Posted April 11, 2017 Pa ova druga bolje zvuci ali kao mali sam slusao vise prvu pa sam navikao na nju haha sam Angelripper je rekao da danasnji gitarista ne moze da provali bas tacno sta se sviralo na albumu pa ne mogu live da rade te pesme. Quote
obsessed by cruelty Posted April 11, 2017 Report Posted April 11, 2017 ja sam navikao na prvu verziju jos od onog klinackog lozenja (samo prvi album, samo prvi demo, samo prva postava, samo prva VERZIJA) tako da prva >>> i After The Deluge je vrhcina jedna od pesme ja obozavam i ITSOE i OBC iako objektivno svakako nisu ni blizu Persecution Mania i Agent Orange po kvalitetu Quote
Demon Seed Posted April 11, 2017 Report Posted April 11, 2017 Al' kul je ako barem postoji jedna verzija pa rerecord, što taj rerecord nije 30 godina kasnije kad skontaju drtine da ne znaju šta da snimaju za sledeći album Quote
obsessed by cruelty Posted April 11, 2017 Report Posted April 11, 2017 https://en.wikipedia.org/wiki/The_Final_Sign_of_Evil nesto ovako? Quote
Dekapitator_Prisoner Posted April 11, 2017 Report Posted April 11, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=lP3NdNdvCd0 Quote
Demon Seed Posted April 11, 2017 Report Posted April 11, 2017 Lolčić od obrade u odnosu na Emperor, naravno, to smo pričali i kad je neko kačio onu lajv verziju https://en.wikipedia...al_Sign_of_Evil nesto ovako? Haha Ćuti, to je i pošteno, originalna postava i pesme koje ranije nisu snimili... Quote
Dekapitator_Prisoner Posted April 11, 2017 Report Posted April 11, 2017 Meni se ovo svidja mnogo vise od Emperorove verzije, pogotovo zbog vokala. Quote
Miilos Posted April 11, 2017 Report Posted April 11, 2017 Pesmu Call from the Grave sam slušao hiljadu puta, a tek sam danas provalio da je solaža od pola na dalje ustvari melodija iz Šopenovog Posmrtnog marša. Quote
Demon Seed Posted April 12, 2017 Report Posted April 12, 2017 xD A Carmina Burana intro za sledeći album Quote
Miilos Posted April 12, 2017 Report Posted April 12, 2017 Nisam dogurao dalje od trećeg albuma. Preslušao sam ustvari sve pre par godina, ali nije me vuklo da pustim ponovo. Quote
Demon Seed Posted April 12, 2017 Report Posted April 12, 2017 Blood Fire Death je najbolji, obrni i njega kad stigneš 2 Quote
Grobodan Posted April 12, 2017 Report Posted April 12, 2017 Nisam dogurao dalje od trećeg albuma. Preslušao sam ustvari sve pre par godina, ali nije me vuklo da pustim ponovo. Brate... KAKO? Quote
Dekapitator_Prisoner Posted April 12, 2017 Report Posted April 12, 2017 http://www.youtube.com/watch?v=AimKUH-xbgU Propustio si mnogo. Quote
oʞɾoƃ Posted April 12, 2017 Report Posted April 12, 2017 +1 jbg, mi smo ekipa koja je ušla u metal kad je već bilo ohoho kvalitetnijih stvari za čuti a nekima je kvalitetna muzika bitnija od kvltnih bendova Quote
Kumodraski Vo Posted April 12, 2017 Report Posted April 12, 2017 Ovo sve treba banovati redom.. 1 Quote
Grobodan Posted April 12, 2017 Report Posted April 12, 2017 Bathory random pesma sa prvih sest albuma kvalitetnija od bilo cega sto ste hajpovali u poslednih 5 godina. Quote
Recommended Posts