Bethor Posted October 19, 2006 Report Posted October 19, 2006 Di je bre tu Woman Of Dark Desires? cc da mogu ja bi obradio prva cetiri albuma odradili bi mi woman of dark desires,a fine day to die,for all those who died,total destruction........ali ne moze se sve Quote
Narsil Posted October 20, 2006 Report Posted October 20, 2006 e da li znas odprilike kad ce to biti odradjeno? i kako da se podrzi? Quote
gavrosaurus Posted November 6, 2006 Report Posted November 6, 2006 A stvarno je "Twilight of the Gods" album nad albumima! Ja ovo obozavam! I dalje ... Quote
Feniks . Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 Upravo slusam album Hammerheart, sinoc se slusao Under the sign... Opasno sam se opet navukao na Bathory, genijalna muzika... Quote
gavrosaurus Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 Da da, i ja! Stvari Nordland i Vinterblot otkidaju!!! Quote
MAN O WAR Posted November 7, 2006 Report Posted November 7, 2006 Meni su "the Woodwomen" i "the lake" genijalne stvari. Nisam znao da se radi nash tribute. Quote
Feniks . Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Stvarno sam poludeo za Bathory, juce sam slusao albume Bathory, The Return, Twilight gods, sad opet slusam Hammerheart.... Bathory zakon! Quote
MAN O WAR Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Stvarno sam poludeo za Bathory, juce sam slusao albume Bathory, The Return, Twilight gods, sad opet slusam Hammerheart.... Bathory zakon! Posle uzmi pa slushaj "Blood on Ice" i chitaj celu Sagu ako imash Original ili skini rechi sa www.darclyrics.com Toplo preporuchujem Quote
gavrosaurus Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Mislim da je meni "Blood on Ice" najbolji Bathory album uz "Twilight of the Gods" ... Bezao sam iz vojske da bih kod kuce slusao "Blood on Ice" verovali ili ne ... Quote
Feniks . Posted November 8, 2006 Report Posted November 8, 2006 Slusam ja Bathory vec 15 godina, nista vi ne brinite. Samo sam ovih dana poludeo za njima, dugo to nisam slusao... Sad slusam Blood, fire, death. To mi je najbolji album sigurno Quote
MAN O WAR Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 Slusam ja Bathory vec 15 godina, nista vi ne brinite. Samo sam ovih dana poludeo za njima, dugo to nisam slusao... Sad slusam Blood, fire, <a href="http://www.yumetal.net/forum/?go=death">death</a>. To mi je najbolji album sigurno OK. Nisam znao. To je cool da ih tolko dugo slushash. Ja tek nekih trachavih 3-4 godine al shto kazesh kad se navuchem u stanju sam po nekolko nedelja samo njih da slusham i nishta drugo. SLAVA Quote
Black desire Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 Jea, Woman of Dark Desires...obozavam tu pesmu. Quote
Bethor Posted November 9, 2006 Report Posted November 9, 2006 evo jednog malog dela tributa http://www.megaupload.com/?d=XP36EZ6S Quote
SacrilegiouS Posted November 17, 2006 Report Posted November 17, 2006 Nordlandi i Blood on Ice su jebena remek-dela! Inace, Gods Of Thunder Of Wind And Of Rain leci sve! Quote
Grobodan Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Rare video footage from the DVD that accompanied BATHORY's career-spanning box set, "In Memory of Quorthon", has been posted online at YouTube.com. Check it out: Quote
Azaralena Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Au jebote... Hvala ti grave... Quote
StarbreakeR Posted December 14, 2006 Report Posted December 14, 2006 Ovo je zakon, bacam se na skidanje sutra... Blood on Ice zakon...gde li sam bacio onaj disk??? Quote
gavrosaurus Posted December 24, 2006 Report Posted December 24, 2006 Ja tek sada postajem svestan da Quorthona vise nema, tek sada mi je doprlo do mozga. I beskrajno sam tuzan ... Kako je to glupo, osoba koju nikada nisi video u zivotu a koja je toliko uticala da moj ukus za muziku dobije sopstveni oblik i karakteristike, da trazim i slusam samo ono sto volim a ne ono sto diktiraju trendovi, eMpTyV i bilo ko drugi. Bezveze ... Quote
Narsil Posted January 3, 2007 Report Posted January 3, 2007 Nordlandi i Blood on Ice su jebena remek-dela! Inace, Gods Of Thunder Of Wind And Of Rain leci sve! hammerheart je jebeno remek delo , under the sign of the black mark je jebeno remek delo.....hail! Quote
Bethor Posted February 17, 2007 Report Posted February 17, 2007 ZAVRSEN JE BATHORY TRIBUT 16ti MART DATUM OBJAVLJIVANJA Quote
Narsil Posted February 17, 2007 Report Posted February 17, 2007 sve bolje od boljeg! da li cje to izacji an nekom disku , ili live izvodjenje ili shta? Quote
Bethor Posted February 17, 2007 Report Posted February 17, 2007 ZAVRSEN JE BATHORY TRIBUT 16ti MART DATUM OBJAVLJIVANJA na disku studiski snimak rex records Quote
Recommended Posts