Natasha! Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 (edited) (u duhu teme): But sometimes I feel OK And think I'm unique You always try to critique I turn my back on it anyway Sucker! Punk-ass motherfucker! I am loco! Te falta un poco! To get your ass in a choke-hold! Edited March 1, 2006 by Natasha! Quote
quiet Posted March 1, 2006 Report Posted March 1, 2006 to mi je omiljena stvar sa revolution/revolucion (posle unreal i what comes around, ipak imaju spot ) Quote
Natasha! Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 Mene Unreal malo smara, previše je spora (ali spora je i With You pa je bolja 5000 puta), What Comes Around je ok al mi je prevaziđena više dok je I Am Loco vrh Čak je bila i na Rokanju sinoć A te što imaju spotove su mi obično lošije od ovih drugih.... One su na prvu loptua li tek posle vidiš da ima brdo boljih... Quote
quiet Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 with you je fenomenalno osmishljena kao kraj albuma. pesma je stvarno odlichna, ali za kraj kao ochekujesh josh , a ono balada... Quote
SL Posted March 2, 2006 Report Posted March 2, 2006 osim te fore sto su (wow) prvi spojili nu metal sa spanskim gitarama niceg originalnog nema u njihovoj muzici... Pa, zasho bi moralo da ima? Kapiram da ne volish bend, ali ne morash da prezrivo prichash ako mislish da nisu originalni... Uostalom... Da su svi bendovi originalni, ne bi postojala podela muzike po pravcima vec po grupama Shto se tiche albuma, Revolution/Revolucion je jedan od retkih albuma koje smatram savrshenih u stilu: "pustish i uzivash od prve do poslednje stvari"... Sve pesme su dobre i josh bolje uklopljene... Izdvajam "I am loco" i "Rip Out Your Eyes" Druga dva albuma sam samo preslushao jednom i videlo mi se par pesama... "Unframed" narochito Quote
Mariyeta Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 pfff... My pleasant torture je najbolja Quote
zak Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 Pa, zasho bi moralo da ima? Kapiram da ne volish bend, ali ne morash da prezrivo prichash ako mislish da nisu originalni... Uostalom... Da su svi bendovi originalni, ne bi postojala podela muzike po pravcima vec po grupama Shto se tiche albuma, Revolution/Revolucion je jedan od retkih albuma koje smatram savrshenih u stilu: "pustish i uzivash od prve do poslednje stvari"... Sve pesme su dobre i josh bolje uklopljene... Izdvajam "I am loco" i "Rip Out Your Eyes" Druga dva albuma sam samo preslushao jednom i videlo mi se par pesama... "Unframed" narochito sta si hteo da kazes sa ovim smajlijima na kraju drugog i treceg pasusa? Quote
Vuk Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 cvikeri su jer je rekao neshto pametno. I jeste taj smajli ne znachi podsmeh, samo se iskezio moja interpretacija Quote
SL Posted March 7, 2006 Report Posted March 7, 2006 Jbg. ruzno izgleda taj klasichan ( " : ) " ) smajli... Vishe izgleda podsmeshljivo, ali to nije bio cilj... dRunken_munKy je dobro procenio... : ) Quote
Alita Posted March 8, 2006 Report Posted March 8, 2006 cvikeri su jer je rekao neshto pametno. I jeste to je kraj 1. pasusa nije to pitao Quote
Tower... Posted March 11, 2006 Report Posted March 11, 2006 Odlican bend, ja inace mrzim sve sto je nastalo posle '93, ali oni su stvarno dobri i Tocak ih gotivi. Quote
zak Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 sta sad kao oni su najbolji bend od '93 naovamo?! Quote
quiet Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 sta sad kao oni su najbolji bend od '93 naovamo?! super si ovo rekao. mozhda i jesu Quote
Tower... Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 Pa, odlican je i STARI Slipknot (nema veze sa ovim sadasnjim), ali on je snimio jedan album u 2000 primeraka, i komercijalizovao se, promenio muziku, zamenilo se 80% muzicara... Quote
zak Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 Ako mislis na Mate Feed Kill Repeat taj album je izdat u 500 primeraka Svejedno, nije valjda da od '93 naovamo volis samo prvi Slipknot i Ill Nino?! Quote
[4] Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 hhahah to su te tr00 priche tipa "slusham metallicu samo do Black albuma" i sl muka mi je od tih sranja Quote
Natasha! Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 Ill Nino je prvi album izdao 2001 prve tako da ne znam o kakvoj 93oj pricate...... Quote
zak Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 koja ti je to godina dvehiljadeprvaprva? valjda je to posle devedesettrece... Quote
Natasha! Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 haha, ali od 93 ima jos 8 godina do pocetka ill nina. za to vreme se pravac evoluirao do jaja, ne vidim slicnosti..... Quote
Natasha! Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 cekaj, vi pricate o 93oj, nemam pojma kakve to veze ima sa zivotom i ill ninom... 93ća nema ni muzički ni vremenski veze sa ovim bendom.... Quote
zak Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 pa kad nemas pojma kakve veze ima sta onda komentarises i unosis zabunu? procitaj postove na ovo strani, bice ti jasno zasto se pomnje 93ca. Quote
Natasha! Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 lako te zbuniti pročitala sam a sad može malo i o bendu da se priča za promenu.... Quote
deer hunter Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 OK BEND SKROZ....TU VIDA ES MIAAAAA!!! BUHAHAHAGROWL! Quote
Recommended Posts