Natasha! Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 da, stvarno su jedni od boljih. iznenadila sam se koliko uživo fantastično zvuče. i ako su komercijala, baš su dobri. nijedan bend nije tako uklopio svoje etno elemente (u njihovom slučaju latino delove). nisu oni čist nu, to i christian kaže, tu ima svega. Quote
quiet Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 ja ih uzhivo josh nisam video od nu bendova koje slusham, oni su mi omiljeni slushao sam i el nino, u kome ne peva christian Quote
Natasha! Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 ja ću ti dam uživo, imam solidno nastupa Quote
quiet Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 ja ću ti dam uživo, imam solidno nastupa jeeej Quote
Tower... Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 MFKR je izdat u 2000 primeraka, ja sam ti najveci fan ovog albuma!!! Platili su celokupan projekat oko 19000 dolara, i prsli grdne pare, ali je to zato najbolji album ikada. @ 4, Slusam Metallicu do black albuma i posle black albuma, al' black album preskacem, jer je sr*nje. Nisam tr00, nego mrzim produkciju, trendove, i nacin pisanja pesama od kada je ona narkomancina KOBEJN usrao osamdesete - najjacu deceniju u istoriji. I ill nino je bas krs uzivo, Christian falsira k'o azdaja. Quote
Natasha! Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 idite na drugu temu pa raspravljajte ko sta slusa christian ne falsira, bas cepa uzivo Quote
Tower... Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 (edited) Ono sto me najvise nervira kod nu-metala je j*beni drop D. Zasto to rade? Zar nisu dovoljno dobri da sviraju k'o ljudi? Edited March 12, 2006 by TowerdetH Quote
Natasha! Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 ne mogu svi da cepaju ko Dream Theater.... nu je zasnovan na energiji a ne na maestralnom sviranju... Quote
Tower... Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 Ne, nu je zasnovan na jednakosti izmedju gitare i basa, otvorenim hi-hatima, spustenim gitarama i velikom pridavanju znacaja ritmu. 'Oces li da kazes da Megadeth ili Metallica nemaju energiju? Quote
Natasha! Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 O, da, Metallica ima i te kaku energiju ali moraš da shvatiš da to nisu iste energije. drugačije je kad slušaš metallicu a drugačije kad pustiš neku veselu nu pesmicu i skakućeš. ne znam kako da ti objasnoim drugačije towerdeath..... Quote
Tower... Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 TI TO RADIS NAMERNO!!! NAMERNO, KAZEM VAM JA!!! TOWERDETH, NEMA A!!! NEMA!!! ZAR NISI UCILA J*BENO NEPOSTOJANO A SKOLI, E PA NE POSTOJI A!!! TOWERDETH!!! Kao da ja nisam proveo 5 godina zivota slusajuci nu metal. Quote
Natasha! Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 pa i ja sam slušam nu od osmog razreda, pa šta? ali slušam i ostele vrste metala. jednostavno moraš shvatiti da nu ima neku svoju priču i ne možeš ga omalovažavati samo zato što ne liči na megadeth i ne cepa solaže po 5 mina. namerno ti to radim Quote
Rob Swire Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 TI TO RADIS NAMERNO!!! NAMERNO, KAZEM VAM JA!!! TOWERDETH, NEMA A!!! NEMA!!! ZAR NISI UCILA J*BENO NEPOSTOJANO A SKOLI, E PA NE POSTOJI A!!! TOWERDETH!!! Kao da ja nisam proveo 5 godina zivota slusajuci nu metal. I bar jos toliko proucavajuci gramaticke trikove... H stim vlada. Quote
Tower... Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 Ja ne omalovazavam nu-metal kao zanr. H stim vlada? Bolje sviraj sa tri basa nego da bezveze stimujes gitaru. Ali kada upalis Headbangers Ball, pa kad krene nu, povraca mi se koliko su losi bendovi. Naravno tu su uvek Nino, Korn, RATM, ostali pa cak i Fred Durst - covek s puno talenta koji namerno tera ljude da ga mrze, bas kao ja. Quote
Tower... Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 Hm... ako se ja dobro secam, rekao sam da su najbolji bend posle MFKRa nastao od '93. pa nadalje... Quote
Natasha! Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 a za ostali nu da nema energiju i da nemaju pojma, a? Quote
Tower... Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 Ne, tacnije, TI si rekla da METALLICA nema energiju. A vecina mladih nu bendova su raspad. Ja ne slusam vise nu, jer sam postao zaljubljenik u osamdesete, ali opet poslusam PREDISPOSED i IF YOU STILL HATE ME cesto. Quote
Natasha! Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 NE, NE I NE! Ja sam rekla da metalica rastura, ne volim megadeth, to je već stvar ukusa. to su samo različite vrste energija. imaš pivo za ove dve pesme Quote
Tower... Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 Ne pijem. ] Vrste energija... jel' to neka oblast iz fizike? Quote
Tower... Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 Ja znam odlicno, al' opet imam uno iz fizike. Quote
niking Posted March 12, 2006 Report Posted March 12, 2006 (edited) TI TO RADIS NAMERNO!!! NAMERNO, KAZEM VAM JA!!! TOWERDETH, NEMA A!!! NEMA!!! ZAR NISI UCILA J*BENO NEPOSTOJANO A SKOLI, E PA NE POSTOJI A!!! TOWERDETH!!! Kao da ja nisam proveo 5 godina zivota slusajuci nu metal. www.towerdeath.co.sr Kao veliki fan Megadeth-a i NU metala: Megadeth slusam zbog textova i zvuka gitare NU metal je mnogo dobar za skakanje, veseo je (Ill nino) ili drkacki (Slipknot), svejedno ili te uveseljava ili ti prazni negativnu energiju, svejedno se dobro iskaces... uz Megadeth ne mozes tako da se gubis, nema takvu vrstu energije... Edited March 12, 2006 by niking Quote
Recommended Posts