Tower... Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 (edited) Music is an art, entertainment, or other human activity that involves organized and audible sound, though definitions may vary. Dakle, nije svaki zvuk muzika. Edited March 13, 2006 by TowerdetH Quote
zak Posted March 13, 2006 Report Posted March 13, 2006 nauci da citas! nisam ni rekao da je svaki zvuk muzika, nego da je svaka muzika zvuk! a sad mi objasni sta znaci ovo Stvar je u tome sto previse znacaja pridajete zvuku, a manje muzici. ja mislim da mi bas pridajemo vise znacaja muzici posto nam je muzika vaznija od stima, za razliku od tebe Quote
Lucio Holocausto Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Slusao sam samo "Confession" album, i onako mi je... ne nesto extra, ali je onako gotivan... Svidela mi se stvar "How Can I Live" na spanskom... Toliko gotivno> Spanski> a nije spanska serija... Quote
Natasha! Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Haha, ti samo ideš po temama i komentarišeš Quote
Natasha! Posted March 16, 2006 Report Posted March 16, 2006 Ja Ill Nino obožavam i na ovoj temi ne spamujem a neću da dozvolim ni da to rade drugi bar na ovoj temi Quote
Lucio Holocausto Posted March 19, 2006 Report Posted March 19, 2006 Imaju mi dobar vokal... Svidja mi se spot za FvJ OSt... To jest' za "How Can I LIve" ... Quote
Natasha! Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 (edited) Ill Nino ima novi spot za pesmu This Is War. Spot je glup extremno, nista se ne desava. Samo sviraju u nekoj prostoriji. Imate >>>OVDE<<< (bolje skinuti novi DB spot , sa istog sajta ) Edited May 4, 2006 by Natasha! Quote
GEORGE_SOAD Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 izasao audio za 'LIVE & RARE' , imate da ga skinete na mediaportal.ru, videcemo sta dvd donosi... Quote
Natasha! Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 (edited) Koji DVD? edit: Našla sam. Edited May 4, 2006 by Natasha! Quote
quiet Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 a meni je spot za this is war bash dobar , kad ga uporedim sa prethodnim, what you deserve. ne znam zashto, ali uvek sam vishe voleo jednostavne spotove, koji nemaju neku posebnu prichu, vetj je samo bend u njima Quote
Natasha! Posted May 4, 2006 Report Posted May 4, 2006 (edited) What you deserve jeste glup spot ali ima priču i nije mi dosadno kad ga gledam. This is war je prilično jednoličan... Mada i spotovi bez radnje mogu da budu savršeni tipa What comes around koji je neprejebiv meni Mislim, puni su para, mogli su i skuplji spot da odrade... Edited May 4, 2006 by Natasha! Quote
quiet Posted May 5, 2006 Report Posted May 5, 2006 What comes around koji je neprejebiv meni potpisujem, njihov the best spot Quote
FreaK_ Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 jao....pa tek sad mi je palo na pamet da pogledam da li ih neko slusa na forumu...... mnogo sam ih zagotivio ali imam samo jedan album....nekako sam pasivan sto se tice nabavke nekih stvari.....i jos ovaj Dial-up...ko da sam u kamenom dobu.... najgotivnija mi je How can i live......ali sviram tek nesto malo...pa mi skidanje na sluh ne ide......jel zna neko gde mogu tab za ovu da skinem ??????..... i naravno gotivnija mi je spanska verzija.....medjutim, ja sam mislio da su samo preveli......a u stvari veci deo texta je promenjen........HA....fora....sad trazim prevod za spanski.... Quote
Natasha! Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Haha, pa nabavi i ona 2 druga albuma, vrh su, nema pesme koja ne valja. How can I live je shit pesma u poredjenju s ostalima. Spanska verzija je ok, koliko god je to moglo da se ocuva. Najbolja je spanska verzija What comes around, najjaca je. Mada u zadnje vreme slusam samo No mas control, Chris je pevao s onim Roadrunnerom Quote
DevouredSoul Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Mda, juche pustili shpansku verziju What Comes u KSTu. Kako su se ljudi pogubili, extra. Quote
Deflorator Posted June 8, 2006 Report Posted June 8, 2006 Jeste da su svi pevali na engleskom ali ajde Quote
DevouredSoul Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Pa u tome i jeste bila drazh shpanske verzije. Totalno gotivan trip. Quote
Natasha! Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 (edited) Jeste da su svi pevali na engleskom ali ajde Hahahahha, pa pevali su na engleskom oni koji ne znaju spansku a neki ovde znaju i spansku Ja sam namerno trazila spansku, ako vec pusti tu pesmu da bar bude tr00 pa da niko ne zna tekst Edited June 9, 2006 by Natasha! Quote
DevouredSoul Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 (edited) Pa pazi, u onom polumraku Defke i ja smo izgledali tru, jer smo pevali sve vreme. A ko od onih pijanih ljudi zna da li pevamo na engleskom ili shpanskom? A da uchim shpanske verzije pesama Ill Nina... nije kao da sam toliko zaludna Edited June 9, 2006 by DevouredSoul Quote
Natasha! Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 (edited) A da uchim shpanske verzije pesama Ill Nina... nije kao da sam toliko zaludna Haha,a ja ucim spanske verzije napamet? Edited June 9, 2006 by Natasha! Quote
DevouredSoul Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Chek, je l' sam negde rekla da ti to radish? Relax malko... Quote
Natasha! Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Chek, je l' sam negde rekla da ti to radish? Relax malko... Nisi rekla al tako se izvuce iz konteksta U fazonu, oni koji ne znaju spansku verziju su kul, a oni koji znaju su zaludni Mada da se ja pitam ne bi se nikad How can I live, God save us i What comes pustio u Kstu Quote
DevouredSoul Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Da se ja piram, mnogo shto shta se ne bi pushtalo u kst-u. Ali God is a DJ, hocju recji, DJ is God I da, mi shto ne znamo shpansku smo tr00 Quote
Natasha! Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 I da, mi shto ne znamo shpansku smo tr00 Ne, tr00 smo mi sto znamo spansku Chipika je nas saveznik, stalno pusta extra pesme od Ill Nina, ne znam sta mu sad bi Posto sledece Rokanje pada na oko moj rodjendan ima da bude brdooo Ill Nina kao rodjendanskih zelja za mene Quote
Recommended Posts