Deflorator Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Beljika narra stupida, idiota complitamente... Quote
Natasha! Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Beljika narra stupida, idiota complitamente... Quote
DevouredSoul Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 (edited) Jao ne... ne rokanje puno Ill Nina... Zashto je moj rodjendan pao na Disko? Zashtooooo? Edit: jebeno ne znam vishe shta pricham/pishem. Edited June 9, 2006 by DevouredSoul Quote
Natasha! Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Zashto je moj rodjendan pao na Disko? Zashtooooo? I have nothing to saaaaaaaaaaay Quote
Deflorator Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Ne znam ni ja, ortak mi kaze da je nesto mnogo kul Polaze spanski vec 8. put znaci da se razume Quote
Natasha! Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Ne znam ni ja, ortak mi kaze da je nesto mnogo kul Polaze spanski vec 8. put znaci da se razume Pozdravi ortaka Kaze nesto da je "nesto" (ne znamo sta) glupo skroz... Obozavam spanski , zato i volim Ill Nina jer dosta unose svoju izvornu kulturu i jezik i instrumente u svoju muziku Quote
DevouredSoul Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 I have nothing to saaaaaaaaaaay E a ishli smo i ubili smo se i bilo je rokanja mislim, kao na rokanju Defke.... to je "neshto" na shpanskom kao shto je "djana" "cjao" na japanskom, a? Quote
Deflorator Posted June 9, 2006 Report Posted June 9, 2006 Djana znaci cao na japanskom, barem tako zvuci... Hahaha, a disco je do jaja, na njemu znam vise pesama nego na rokanju Quote
zak Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 kako je zivnula ova tema, kewl... e da imam pare da odem na Rock Am Ring da gledam Ill Nino uzivo Quote
Natasha! Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 kako je zivnula ova tema, kewl... e da imam pare da odem na Rock Am Ring da gledam Ill Nino uzivo Zak, kad je to i gde? Il daj neki link, ako je izvodljivo ja bi išla Quote
Natasha! Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Da, da, možda i odem u Nemačku na cert Quote
DevouredSoul Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Hmmm... mozhda ga i premeste, ako to dovoljno budemo zheleli, mada mislim da ne... Nemci su ipak Nemci... Quote
Deflorator Posted June 10, 2006 Report Posted June 10, 2006 Jebote kako ja do sad nisam video taj smajli? Quote
DevouredSoul Posted June 11, 2006 Report Posted June 11, 2006 Pa nema chesto ovako savrshenih prilika da se iskoristi Quote
Pavao Posted March 25, 2007 Report Posted March 25, 2007 22.06.2007. ILL NINO sviraju na jednodnevnom festivalu u Koprivnici (Sjeverna Hrvatska), uz ZZ Top i The Cult. Quote
dr NIK@ Posted March 25, 2007 Author Report Posted March 25, 2007 gde njih nadjose da stave sa ZZ Top i The Cult?!?!?!? inace, ill nino je bend koji za sobom ima nebrojano puno albuma, tako da je bilo neizbezno izdati best of... jebote sa 3 albuma izdaju best of inace ove godine izlazi njihov novi album pod nazivom "Enigma" i to za novu izdavacku kucu. Quote
Natasha! Posted March 26, 2007 Report Posted March 26, 2007 (edited) gluposti.... sta ce im BEST OF kada su sve pesme dobre... zivo me zanima sta ce da stave kao najbolje.... sto se novog albuma tice, ovaj najnoviji EP je odlican!!! pesme Arrastra, Red rain i Reservation for 2 su odlicne! Ako takav bude album onda su opet jebali kevu edit: nema veze s kim su na festivalu vec kako sviraju... Edited March 26, 2007 by Natasha! Quote
Metal Bloodshed Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 gluposti.... sta ce im BEST OF kada su sve pesme dobre... zivo me zanima sta ce da stave kao najbolje.... sto se novog albuma tice, ovaj najnoviji EP je odlican!!! pesme Arrastra, Red rain i Reservation for 2 su odlicne! Ako takav bude album onda su opet jebali kevu edit: nema veze s kim su na festivalu vec kako sviraju... Bas tako, sta ce im best of kada su 3/4 svakog do jaja! Gde da skinem taj novi EP? Quote
Natasha! Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 Ja sam ga skinula isti dan kada je izasao u prodaju u svetu A ako imas kablovski ili adsl onda ga imas na DC++, a ako ne nadjes javi se pa da ti serujem ja. Album je kvalitet cist!!! Quote
niking Posted March 27, 2007 Report Posted March 27, 2007 http://rapidshare.com/files/9855035/Ill_Ni...oroBbar.com.rar Password: www.BboroBbar.com Quote
Recommended Posts