Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)

icon_smile.gif

Jao ne... ne rokanje puno Ill Nina... Zashto je moj rodjendan pao na Disko? Zashtooooo? wallbash.gif

Edit: jebeno ne znam vishe shta pricham/pishem. no.gif

Edited by DevouredSoul
Posted
Ne znam ni ja, ortak mi kaze da je nesto mnogo kul icon_smile.gif

Polaze spanski vec 8. put znaci da se razume icon_smile.gif

Pozdravi ortaka icon_smile.gificon_smile.gificon_smile.gif

Kaze nesto da je "nesto" (ne znamo sta) glupo skroz... icon_smile.gif

Obozavam spanski icon_redface.gif , zato i volim Ill Nina jer dosta unose svoju izvornu kulturu i jezik i instrumente u svoju muziku icon_da.gif

Posted
icon_razz.gificon_smile.gificon_razz.gif

I have nothing to saaaaaaaaaaay mhihi.gif

E a ishli smo i ubili smo se i bilo je rokanja icon_smile.gif mislim, kao na rokanju icon_redface.gificon_smile.gif

Defke.... to je "neshto" na shpanskom kao shto je "djana" "cjao" na japanskom, a? icon_razz.gif

Posted
kako je zivnula ova tema, kewl...

e da imam pare da odem na Rock Am Ring da gledam Ill Nino uzivo orangelistening.gif

Zak, kad je to i gde?

Il daj neki link, ako je izvodljivo ja bi išla icon_redface.gificon_da.gif

• 9 months later...
Posted

gde njih nadjose da stave sa ZZ Top i The Cult?!?!?!?

inace, ill nino je bend koji za sobom ima nebrojano puno albuma, tako da je bilo neizbezno izdati best of... jebote sa 3 albuma izdaju best of :no:

inace ove godine izlazi njihov novi album pod nazivom "Enigma" i to za novu izdavacku kucu.

Posted (edited)

gluposti.... :mrtav:

sta ce im BEST OF kada su sve pesme dobre... zivo me zanima sta ce da stave kao najbolje.... :ph34r:

sto se novog albuma tice, ovaj najnoviji EP je odlican!!! pesme Arrastra, Red rain i Reservation for 2 su odlicne! Ako takav bude album onda su opet jebali kevu :rockdevil:

edit: nema veze s kim su na festivalu vec kako sviraju...

Edited by Natasha!
Posted
gluposti.... :mrtav:

sta ce im BEST OF kada su sve pesme dobre... zivo me zanima sta ce da stave kao najbolje.... :ph34r:

sto se novog albuma tice, ovaj najnoviji EP je odlican!!! pesme Arrastra, Red rain i Reservation for 2 su odlicne! Ako takav bude album onda su opet jebali kevu :rockdevil:

edit: nema veze s kim su na festivalu vec kako sviraju...

Bas tako, sta ce im best of kada su 3/4 svakog do jaja! Gde da skinem taj novi EP?

Posted

Ja sam ga skinula isti dan kada je izasao u prodaju u svetu :wub:

A ako imas kablovski ili adsl onda ga imas na DC++, a ako ne nadjes javi se pa da ti serujem ja. Album je kvalitet cist!!! :opusteno: