Jump to content

Recommended Posts

Posted

Novi album je stigao ... Confession ... jako je dobar ... barem ja tako mislim ...

promenjen fazon ... a i gitarista ... sta znam ... ali ipak vise mi se svidjao prvi album ... inace sa novog ... omiljena pesma mi je Have you ever felt?

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
  • 2 weeks later...
Posted

Nesto mi se i nesvidja novi album,a i prvi me je do jaja smorio...ustvari ceo taj njihov fazon me je smorio... Koliko god su mi ranije bili gotivni, sad su mi zesce dojadili... Toliko vise ne znaju koga da kradu da su poceli sami svoje rifove da ponavljaju uz neke sitne promene i/ili dodayke...a tek im je drugi album...

....bezveze...

P.S. A ja im jebote otvorio temu..

• 4 weeks later...
Guest Serenity
Posted

Pa gotiva su ljudi! Ja sam ovaj novi album skroz gotivio, i evo on je sada ponovo razlog da dođem na novi forum! icon_mrgreen.gif Jesam zaostao!

• 1 month later...
Posted
ne mogu da se setim o kojoj se pesmi radi, ali spot je starvicno fancy....nekako se ne uklapa

S obzirom da su i oni skroz "fancy" tu onda nema sta da se NE uklapa!!!

• 3 months later...
  • 3 weeks later...
Posted

spot je sranje a jedna stvar me potpuno zbunjuje:

ko je sada onaj lik sto vrti ploce/lupa perkusije - u proslom spotu mi je izgledalo da je neki drugi lik (sa dredovima) ovaj sad mi opet lici na onog sto je bio ranije i nista mi nije jasno.... icon_confused.gif

Posted
spot je sranje a jedna stvar me potpuno zbunjuje:

ko je sada onaj lik sto vrti ploce/lupa perkusije - u proslom spotu mi je izgledalo da je neki drugi lik (sa dredovima) ovaj sad mi opet lici na onog sto je bio ranije i nista mi nije jasno.... icon_confused.gif

zar je bitno...u svakom slucaju u ovom slucaju ne lupa perkusije ... sad.gif a to je bas bio trip icon_evil.gif

Posted
laugh.gif pogotovo je trip sto se cuju perkusije u pesmi a on stoji za nekom mixetom i qlira.... glupost

ali dobro bar nema vise onog Rizzo-a koji stalno shutira vazduh laugh.gif

brate on je meni bio najjaci icon_wink.gif skace tamo lupa neke majgerije... i ranac na ledjima...sada isto to radi ...samo u soulflyju ....hahahahaha laugh.giflaugh.gificon_twisted.gif