OmIcRoN Posted January 31, 2004 Report Posted January 31, 2004 Novi album je stigao ... Confession ... jako je dobar ... barem ja tako mislim ... promenjen fazon ... a i gitarista ... sta znam ... ali ipak vise mi se svidjao prvi album ... inace sa novog ... omiljena pesma mi je Have you ever felt? Quote
BodyRemover Posted February 1, 2004 Report Posted February 1, 2004 Imaju neke ql momente, no je skroz glupo jer su ih pokrali od Bane i Botch. los bend Quote
luktopod Posted February 11, 2004 Report Posted February 11, 2004 sto se tice NUa po meni su najbolji Quote
Raiden Posted February 22, 2004 Report Posted February 22, 2004 Extra su. Iskreni tekstovi. Melodična melodija iviše ego dobra produkcija! Quote
Ivan_Creed Posted April 11, 2004 Report Posted April 11, 2004 Bas su super!! Veoma raznoliki, sa raznim muzickim uticajima, ali zajednickim - Sepultura! Quote
dr NIK@ Posted April 21, 2004 Author Report Posted April 21, 2004 Nesto mi se i nesvidja novi album,a i prvi me je do jaja smorio...ustvari ceo taj njihov fazon me je smorio... Koliko god su mi ranije bili gotivni, sad su mi zesce dojadili... Toliko vise ne znaju koga da kradu da su poceli sami svoje rifove da ponavljaju uz neke sitne promene i/ili dodayke...a tek im je drugi album... ....bezveze... P.S. A ja im jebote otvorio temu.. Quote
Ivan_Creed Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 Pa dobro, i ja imam isti osecaj i za druge grupe, nisi jedini! Quote
Guest Serenity Posted May 18, 2004 Report Posted May 18, 2004 Pa gotiva su ljudi! Ja sam ovaj novi album skroz gotivio, i evo on je sada ponovo razlog da dođem na novi forum! Jesam zaostao! Quote
^DJAVOLA^ Posted May 19, 2004 Report Posted May 19, 2004 ne mogu da se setim o kojoj se pesmi radi, ali spot je starvicno fancy....nekako se ne uklapa Quote
Wes [KoRn] Posted May 20, 2004 Report Posted May 20, 2004 ne mogu da se setim o kojoj se pesmi radi, ali spot je starvicno fancy....nekako se ne uklapa To bi bio spot za "what comes around" 100% ...seti se... Quote
dr NIK@ Posted June 21, 2004 Author Report Posted June 21, 2004 ne mogu da se setim o kojoj se pesmi radi, ali spot je starvicno fancy....nekako se ne uklapa S obzirom da su i oni skroz "fancy" tu onda nema sta da se NE uklapa!!! Quote
Ginger Posted September 24, 2004 Report Posted September 24, 2004 go to www.hypersphere.it section FOTO/LIVE and FESTE & FRIENDS to see pix from FLIPPAIT FESTIVAL 2004 (Iil nino, Korn, backstage and more...) Quote
deftonerrrr Posted September 25, 2004 Report Posted September 25, 2004 go to www.hypersphere.it section FOTO/LIVE and FESTE & FRIENDS to see pix from FLIPPAIT FESTIVAL 2004 (Iil nino, Korn, backstage and more...) ill nino ROCKS ! Quote
deftonerrrr Posted October 14, 2004 Report Posted October 14, 2004 upravo sam skinuo novi/stari spot This Time's For Real.mpg...pesmica je fina...ali spot je sranje Quote
DevouredSoul Posted October 17, 2004 Report Posted October 17, 2004 Ruku na srce... svi njihovi spotovi su vishe-manje sranje (chak se i rimuje) Quote
deftonerrrr Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 Ruku na srce... svi njihovi spotovi su vishe-manje sranje (chak se i rimuje) o boze... i ti si pocela da prosipas rime ? Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted October 18, 2004 Report Posted October 18, 2004 spot je sranje a jedna stvar me potpuno zbunjuje: ko je sada onaj lik sto vrti ploce/lupa perkusije - u proslom spotu mi je izgledalo da je neki drugi lik (sa dredovima) ovaj sad mi opet lici na onog sto je bio ranije i nista mi nije jasno.... Quote
deftonerrrr Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 spot je sranje a jedna stvar me potpuno zbunjuje: ko je sada onaj lik sto vrti ploce/lupa perkusije - u proslom spotu mi je izgledalo da je neki drugi lik (sa dredovima) ovaj sad mi opet lici na onog sto je bio ranije i nista mi nije jasno.... zar je bitno...u svakom slucaju u ovom slucaju ne lupa perkusije ... a to je bas bio trip Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted October 19, 2004 Report Posted October 19, 2004 pogotovo je trip sto se cuju perkusije u pesmi a on stoji za nekom mixetom i qlira.... glupost ali dobro bar nema vise onog Rizzo-a koji stalno shutira vazduh Quote
deftonerrrr Posted October 20, 2004 Report Posted October 20, 2004 pogotovo je trip sto se cuju perkusije u pesmi a on stoji za nekom mixetom i qlira.... glupost ali dobro bar nema vise onog Rizzo-a koji stalno shutira vazduh brate on je meni bio najjaci skace tamo lupa neke majgerije... i ranac na ledjima...sada isto to radi ...samo u soulflyju ....hahahahaha Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted October 22, 2004 Report Posted October 22, 2004 ....jbg.. jeste da Ahrue nije kungfu majstor al je zato sviro u MACHINHEDU!!!! (mada koja budala izadje iz MH-a da bi svirao u ill nino-u...) Quote
deftonerrrr Posted October 24, 2004 Report Posted October 24, 2004 ....jbg.. jeste da Ahrue nije kungfu majstor al je zato sviro u MACHINHEDU!!!! (mada koja budala izadje iz MH-a da bi svirao u ill nino-u...) true... Quote
Recommended Posts