Jeremy Posted September 29, 2005 Report Posted September 29, 2005 pojavila se neka pesmica In The Fire na kojoj između ostalog bubnjeve svira Dave (Ill Nino) a bas lik iz Killswitch E. Nema neke veze sa nu metalom... to ti je sa onog projekta roadrunner united dobra je pesma Quote
Natasha! Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 Ja samo da toplo preporučim svima koji su u mogućnosti da skinu novi spot What You Deserve (imate ga na njihovom oficijalnom sajtu). Spot je klasika (podseća na This times 4 real), ima neku priču i radnju, oni su se fizički dosta promenili (na bolje) i sazreli, itd, itd, meni se lično spot jako sviđa. Mada bih možda pre uradila spot za Everything beautiful ili My pleasant torture ali dobro... Elem,poenta, nabavite spot! Quote
zak Posted October 8, 2005 Report Posted October 8, 2005 ta pesma nije nista posebno, toliko ima boljh na albumu npr Corazon Of Mine Quote
Natasha! Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Jes vala, Corazon of mine mi je među prve 3 na albumu! U principu su mi malo lošije one dž, dž, dž, dž pesme; više mi se dopadaju ove laganije na kakve smo već navikli od njih. Mada Everything beautiful je baš prelepa balada... Quote
dushmanin Posted October 9, 2005 Report Posted October 9, 2005 Meni je i dalje revolucion najbolji disk... Quote
Natasha! Posted October 10, 2005 Report Posted October 10, 2005 Teško je reći koji je najbolji.... Meni su sva 3 VRH! Ne znam koji je bolji od kog... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted October 11, 2005 Report Posted October 11, 2005 pa nije tesko, eto rekao covek revolucion je najbolji! zezam se nisam jos cuo ovaj treci ali kapiram da mora da bude bolji od confessiona jer mi je taj mahom sranje.... Quote
Natasha! Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 zezam se nisam jos cuo ovaj treci ali kapiram da mora da bude bolji od confessiona jer mi je taj mahom sranje.... Ne mogu da verujem da je nekom taj album sranje... Daj neki dooobaaaar argument, molim te, zašto je sranje... (a da to ne budu ''glupi'' tekstovi, to već očekujem)... Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 argument?! sta ce ti jebeni argument da je album sranje?! ja kad slusam muziku ne analiziram posebno komponente pesme kako bih na kraju izukao srednju ocenu i zakljucio da li je album dobar ili nije! u tome je stvar sa muzikom - dovoljno je da slusas i mozes da znas da li je nesto sranje ili nije... a taj album je sranje. Ne mogu da verujem da je nekom taj album sranje... da, zamisli.... strasno Quote
Natasha! Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 To je tvoje subjektivno mišljenje i stvar ličnog ukusa. Ja kažem da nije sranje Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 e pa ja imam neke glasove u glavi, i njima verujem vise nego tebi... a oni mi govore da sam ja gospodar svemira stoga je moje misljenje > tvoje misljenje a ja kazem confession = sranje Quote
Natasha! Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 e pa ja imam neke glasove u glavi, i njima verujem vise nego tebi... a oni mi govore da sam ja gospodar svemira stoga je moje misljenje > tvoje misljenje a ja kazem confession = sranje Što ne reče, pardon, ne rekoste ranije, gospodaru...? Quote
mR. MiNJa SuBBotta Posted October 12, 2005 Report Posted October 12, 2005 e pa, sad kad razumes, ne dozvoli da ti se ponovi Quote
dr NIK@ Posted November 4, 2005 Author Report Posted November 4, 2005 haha jel me ti to izazivas na lyric duel?! jeste da je odavno ali moram da odgovorim... sorry..... pa svasta je moguce.... Quote
dr NIK@ Posted November 4, 2005 Author Report Posted November 4, 2005 btw.... confession (meni) ocaj!!!!!!! Quote
dushmanin Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 (edited) natasha nemoj da pizdis ali revolucion je 111100000000puta bolji od confessiona...mislim stvarno mi zvuci traljavo....mozda je subjektivno tvoje misljenje.......no dobro ni ja ne dopustam da mi ljudi pljuju neke albume koji mi znace nesto u odredjenom periodu zivota tako ono respect tebi kad mozes da slusas!npr...kada su svi zivi pljuvali untouchables ja sam ga voleo bespogovorno isto kao i sad Edited November 6, 2005 by belgarat Quote
dr NIK@ Posted November 6, 2005 Author Report Posted November 6, 2005 svakom svoj ukus.... svakom svoje misljenje... Quote
Natasha! Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 natasha nemoj da pizdis ali revolucion je 111100000000puta bolji od confessiona...mislim stvarno mi zvuci traljavo....mozda je subjektivno tvoje misljenje.......no dobro ni ja ne dopustam da mi ljudi pljuju neke albume koji mi znace nesto u odredjenom periodu zivota tako ono respect tebi kad mozes da slusas!npr...kada su svi zivi pljuvali untouchables ja sam ga voleo bespogovorno isto kao i sad Ne pizdim. Meni je Ill Nino pored Lostprophetsa i Korna jedan od omiljenih nu bendova i prosto mi je nepojmljivo da neko kaže da je neki njihov album/pesma sranje. Verovatno zato što sam subjektivna ali dobro... Ovo je demokratska zemlja tako da svako može da kaže šta želi Quote
dushmanin Posted November 6, 2005 Report Posted November 6, 2005 Ne pizdim. Meni je Ill Nino pored Lostprophetsa i Korna jedan od omiljenih nu bendova i prosto mi je nepojmljivo da neko kaže da je neki njihov album/pesma sranje. Verovatno zato što sam subjektivna ali dobro... Ovo je demokratska zemlja tako da svako može da kaže šta želi opet kazem do jaja...apsolutno podrzavam... Quote
dr NIK@ Posted November 7, 2005 Author Report Posted November 7, 2005 ........Meni je Ill Nino pored Lostprophetsa i Korna jedan od omiljenih nu bendova i prosto mi je nepojmljivo da neko kaže da je neki njihov album/pesma sranje. Verovatno zato što sam subjektivna......... me neeeeeeeeeeeeeeeee....... Quote
Natasha! Posted November 7, 2005 Report Posted November 7, 2005 me neeeeeeeeeeeeeeeee....... Confused Quote
Recommended Posts