Alita Posted February 7, 2006 Report Posted February 7, 2006 (edited) obicno ljudi koji sludaju taku mukizu je i nemaju... too trOO Edited February 7, 2006 by Alita Quote
Natasha! Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 A-ha, thanks Vratimo se na temu: Ill Nino i njiov rad Quote
OCTOJA Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 Malo tolerancije, svako ima pravo da kaze sta voli a pod time podrazumevas: Megadeth je sranje!!!! Slayer, Kreator i Sadus su keve u thrashu i ĆAO! Quote
Napoleon Posted February 8, 2006 Report Posted February 8, 2006 Megadeth je sranje... Devojko... TI STVARNO NE ZNAS O CEMU PRICAS... Cao... yebote,jesi li ovo na avataru ti? Quote
Slave To Moonlight Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Naravno..... Natasa, pogledaj ton svog posta, pa mi pricaj o toleranciji... a, ti mala alita, bas ti se ne svidjam, a?? a sto se tice back to topica, pa evo ja pored toga sto mi je megadeth licno najomiljeniji bend svih vremena (otkad sam bio malo detence sto me po nekima ovde izgleda cini retardom i "trOOO" likom), prilicno gotivim Ill Nino, i tim povodom mogu da izjavim da im je bubnjar KEVA... bas mi je bilo super da ga gledam na Roadrunner United dvdju kako razvaljuje King Diamond stvar sa onim malim Matom iz Triviuma... Quote
Vuk Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 ne treba zaboraviti odakle je taj bubnjar stigao u ill nino Quote
Natasha! Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Odakle je došao bubnjar? Ja znam da je jedan član ex MH. Skinula sam neke stvari uživo i mogu reći da sam iznenađena koliko dobro zvuče live. Isto ko na originalu. Quote
Napoleon Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Odakle je došao bubnjar? Ja znam da je jedan član ex MH. Skinula sam neke stvari uživo i mogu reći da sam iznenađena koliko dobro zvuče live. Isto ko na originalu. ne znash odakle je doshao? Quote
Natasha! Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Isključivo sam skoncentrisana na njihovu muziku a ne na to gde je ko svirao i šta radi u životu. Pa, HOĆE LI NEKO REĆI ODAKLE JE DOŠAO JEBENI BUBNJAR????? Quote
quiet Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Neke od grupa u kojima je svirao: Laaz Rockit, Gothic Slam, M.O.D. Inache sve su trash grupe Quote
Sinstrel Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 Ala je ovaj bend postao zajebaaaaan! Cuo/video sam skoro ovaj novi (?) singl "This is War". Bacili se i oni u neki "metalcore"... debelji bubnjar odvalio duplu bas pedalu pedalu k'o powerash! Do jaja! Quote
Álvaro Recoba Posted February 9, 2006 Report Posted February 9, 2006 (edited) Skinula sam neke stvari uživo i mogu reći da sam iznenađena koliko dobro zvuče live. Isto ko na originalu. Па ваљда зато што у позадини и пуштају оригинал, тј. раде по који концерт на плејбек... Edited February 9, 2006 by Alvaro Recoba Quote
Slave To Moonlight Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 DA, This is war bas rastura, ni najmanje ne podseca na one stare skakacke stvari... Ja sam se smrzo kada sam je prvi put cuo... Quote
Vuk Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Neke od grupa u kojima je svirao: Laaz Rockit, Gothic Slam, M.O.D. Inache sve su trash grupe tu je nedje i Propain luster je stigao iz MH-a Quote
Fiery Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Neke od grupa u kojima je svirao: Laaz Rockit, Gothic Slam, M.O.D. Inache sve su trash grupe "Thrash"? Auuu... Lääz Rockit Gothic Slam Quote
quiet Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Ups, nije namerno. No hard feelings... Quote
Natasha! Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Па ваљда зато што у позадини и пуштају оригинал, тј. раде по који концерт на плејбек... Nije istina!!!!! Rade sve na živo, ja videla i čula svojim ušima p.s. Nikad čula za ona 2 benda gore Quote
K33P Posted February 10, 2006 Report Posted February 10, 2006 Nije istina!!!!! Rade sve na živo, ja videla i čula svojim ušima a jeeeste najache da mozhesh da vidish ushima Quote
Sinstrel Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 Ala je ovaj bend postao zajebaaaaan! Cuo/video sam skoro ovaj novi (?) singl "This is War". Bacili se i oni u neki "metalcore"... debelji bubnjar odvalio duplu bas pedalu pedalu k'o powerash! Do jaja! Zaboravih da spomenem i solazu ala Carlos Santana! Quote
Napoleon Posted February 11, 2006 Report Posted February 11, 2006 Zaboravih da spomenem i solazu ala Carlos Santana! nisam znao da Carlos svira metalcore Quote
Recommended Posts