Swarthyard Posted March 15, 2003 Report Share Posted March 15, 2003 Samo opusteno 8) a: Znam da je ova tema vec bila, ali je nestala sa cijelim black forumom... Skroz iskrena tema a: U svakom slucaju ko god ju je bio postavio svaka cast a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Swarthyard Posted March 15, 2003 Author Report Share Posted March 15, 2003 Sto se mene tice Invictus je kriv za sve Lose utjece na mlade Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Марија П : Posted March 15, 2003 Report Share Posted March 15, 2003 Pocela sam ... ne secam se kad... a zasto.. pa svidelo mi se Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blabla Posted March 15, 2003 Report Share Posted March 15, 2003 Ajde molim te uputi neprosvetljenog brata u njemu nepoznatu stvar i objasni mi kako ti sa 13 god. vec uveliko slusas black.Ne kazem da ti ne verujem ili jos gore da kao neke budale odavde mislim da se foliras,nego me zaista zanima... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted March 15, 2003 Report Share Posted March 15, 2003 Ja sam poceo negde '98, otprilike kad je izasao Cruelty&Beast ,od COF. Malo pre toga sam poceo da slusam metal,uopste kao metal u celini. Zasto,pa svidelo mi se,muzika,vokal.......... Mada sam tad bio klinac pa sam slusao sve zivo,od RATM do Immortal. Ali sad sam odrastao,uozbiljio se( :roll: ),sad samo black/death. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
A.S. La Vey Posted March 16, 2003 Report Share Posted March 16, 2003 Poceo sam da slusam black sa Venomom,za koje smatram da su i pored svih novih i veoma kvalitetnih bendova ipak ostali najveci.Kad sam pocinjao sa metalom uopste ('87),slusao sam klasiku za pocetnike maidene,Metaliku,hard rok tipa Motorhead i ACDC.A jedna od pesama koja me je definitivno nalozila za black i Venom je '1000 days in Sodom' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
bafomet Posted March 17, 2003 Report Share Posted March 17, 2003 Chuo sam Satyricon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
scissors Posted March 17, 2003 Report Share Posted March 17, 2003 Sto se mene tice Invictus je kriv za sve Lose utjece na mlade same here Emperor - "Anthems..." mi je pronjenio život a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted March 17, 2003 Report Share Posted March 17, 2003 Sve je pocelo sa Midian... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naxyr Posted March 18, 2003 Report Share Posted March 18, 2003 Ajde molim te uputi neprosvetljenog brata u njemu nepoznatu stvar i objasni mi kako ti sa 13 god. vec uveliko slusas black.Ne kazem da ti ne verujem ili jos gore da kao neke budale odavde mislim da se foliras,nego me zaista zanima... Ne vidim sta tu nije jasno :? :? :? Ja sam sa 13 slusala uveliko Cradle,Vempire sam prvo cula.A prvo sam pocela da slusam Death,sa 12 godina.Cannibal i Morbid Angel su mi bili zakon,preturala sam po kasetama jednog jos tada iskusnog black&death metalca sa njegovom sestrom,kada on ode da pije. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
blabla Posted March 20, 2003 Report Share Posted March 20, 2003 Pa u tome i jeste stvar imala si srecu "da preturas pa kasetama jednog black&death metalca".Kad sam ja imao 13 godina bio sam na Ribljoj Corbi a metal niko u okolini i u osnovnoj nije slusao :ne: .Ne zelim da zvuci pateticno ali jednostavno kako mozes da cujes da postoje neke stvari koje niko u okolini ne slusa.Da ne pricam o tome da ako je i bilo reci o tome sve se zavrsavalo na tome "narkomani i satanisti",dobro ovo poslednje je postalo zanimljivo kad sam shvatio o cemu se radi a: U gimnaziji je bio samo jedan lik(pored mene) iz moje generacije koji je slusao metal 8O Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naxyr Posted March 20, 2003 Report Share Posted March 20, 2003 Priznajem da sam imala srece sa tim,ali sam prvo videla na TV-u,pa se raspitala,i tako upoznala sestru tog lika.(Naravno da je nisam iskoriscavala zbog toga).A bivsi komsiluk je posebna prica..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Crusader Posted March 23, 2003 Report Share Posted March 23, 2003 Uglavnom slusam power, a black nekada po malo. Drug mi je pre godinu dana dao Midian (pre toga sam slusao i COB, ali ustanovili smo da to nije black), pa zatim celu diskografiju Cradle-a, pa onda pocinjem malo po malo da slusam Dimmu Borgir, Immortal, Graveworm, Siebenburgen, Impaled Nazarene, Dark Funeral, Borknagar, Macbeth (dobro nisu cisti black ali...) u planu su mi i Old Man's Child, Summoning i Emperor... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonic_Alliance Posted March 26, 2003 Report Share Posted March 26, 2003 Hehe, ja sam pocheo kasno, negde '99-2000. POcelo je sa CoF, Emperorom, Borgirom, bal-Sagothom... Pre toga sam (duuugo) slushao thrash/power/heavy + ponalo deatha. Na zalost nisam te srece kao danasnje "internet generacije" da sam sa 13 mogao "uveliko" da slusam neki bend... mada sam tad negde poceo da slusam metal generalno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vermis Posted March 26, 2003 Report Share Posted March 26, 2003 Dosao djavo na moja vrata i jebiga... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
deadsy Posted March 27, 2003 Report Share Posted March 27, 2003 hehehe. Nisam znao da djavo radi kucne posjete Ja sam poceo sa black-om jedne prohladne noci , dok sam pokusavao da skontam disk emperor - anathems... Prvi put da sam uopste cuo neku black stvar ,posebno onakve jezive klavijature i vristece vokale. O atmosferi da ne pricam. Kasnije sam nabavio cof & dimmi , a vremenom sam naletio na yumetal forume. That's the story Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ravendark Posted March 28, 2003 Report Share Posted March 28, 2003 Pa kod mene je sve to pocelo pre 2-3 godine sa Dimmu Borgirom i Cof-om pa posle sa Emperorom i onda vec nisam mogao da prestanem da ga slusam.A zavoleo sam ga zbog perfektnog koriscenja klavijatura i naravno zbog atmosfere. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan-grozni Posted March 28, 2003 Report Share Posted March 28, 2003 Ima tome oko 6-7 godina,a poceo sam zahvaljujuci grupi Venom.Otkinuo sam za njima,pa su onda dosli Bathory,Emperor,Mayhem...Medjutim ne svidja mi se vise publika koja slusa black,svi se foliraju,sminkaju,jedu govna sa satanizmom.To ne bi trebalo da bude tako.Vazna je muzika,da ga jebem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pagan Saviour Posted March 30, 2003 Report Share Posted March 30, 2003 Ja u principu i neslusam mnogo Black Metala sem nekih bendova. CoF(MIDIAN),Dimmu Borgir,Immortall,Simargal,The Stone,Astray(od skoro mnogo dobar bend),Emperor,Satyricon(to malo),All my sins,Interfactor. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naxyr Posted March 31, 2003 Report Share Posted March 31, 2003 ...Medjutim ne svidja mi se vise publika koja slusa black,svi se foliraju,sminkaju,jedu govna sa satanizmom.To ne bi trebalo da bude tako.Vazna je muzika,da ga jebem. E u pravu si za to foliranje! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Miu?! Posted April 6, 2003 Report Share Posted April 6, 2003 Ono od cega mi je muka je da vecina prica kako je pocela da slusa black sa 10tak godina. To stvarno ne mogu da shvatim. Za mene je to isto kao kad bi neko rekao da je citao Schopenhauera sa 12 godina. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Demonic_Alliance Posted April 10, 2003 Report Share Posted April 10, 2003 Ja sa 12 godina nisam slushao nishta Sa 13 sam cuo prve metal bendove Smatram da do 15-te nisam cestito preslusao vishe od 10-15ak bendova Tek u srednjoj sam poceo ozbiljnije da ga slusam, mada tek kad sam je zavrshio to smatram svojom pravom "metal karijerom" Ali, da ponovim, nisam mogao kao danasnji internet-metalci da skoknem na sajt-taj-i-taj i procitam sve o najcrnjem blacku koji ste u zivotu culi, najbrutalnijem deathu ili najmelodicnijem poweru.... Niti da casom odem do ortaka i razmenim 300 albuma na mp3-ju... Mada se ne zalim sto sad mogu... Dodushe vishe se drzim mp3-jeva nego kopanju informacija po netu... ovo drugo me nervira, ali nije loshe sto je ipak tu ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gothic Angel Posted April 10, 2003 Report Share Posted April 10, 2003 Skoro sam poceo, pre nekih pola godine....Lagano se upoznajem sa blackom mada mi se idalje ne svidjaju neki brutal-black bandovi....Melody black mi vise svidja a: Sta cu kada slusam P & P.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sinstrel Posted April 12, 2003 Report Share Posted April 12, 2003 Preporucio mi moj neuropsihijatar Mracnu Sahranu i tako... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MissionVao Posted April 13, 2003 Report Share Posted April 13, 2003 ja ne slusam black Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts