Aleara Posted April 14, 2003 Report Share Posted April 14, 2003 Cula sam Venom - Welcome to hell i C. Frost - Morbid tales, naravno Sodom - In the sign of evil (mada to je sve thrash, al' ajde sad) i Rotting Christ - Sleep of the angels i saznala sam da to spada u black (kao). A onda sam cula Immortal i shvatila da ako prestanem da slusam black metal, ili metal uopste, da cu njih slusati vecno. A privukli su me vrlo ekspresivni vokali u black metalu, (epska) tematika, a odbijaju me klavijature... Da, atmosfera, ako je originalna i neponovljiva ume da zacara i navuce. Mada, cesto kazem da ne slusam black metal, jer ne volim da klasifikujem muziku, meni je to sve cista umetnost. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted April 15, 2003 Report Share Posted April 15, 2003 Nije mi jasno Naxyr kako si posle Death, Morbid Angel, i shta si josh sve tamo nabrojala spala na smecarski C.O.F. ??? A toliko si iskusna i predpostavljam da znash dosta o metalu!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Astral Posted April 15, 2003 Report Share Posted April 15, 2003 u meni se skupilo previse mrznje i besa, ali i dalje sam vise u brutal death stilu. to je pravi pravac, a black metal je previse pozerski za moj ukus. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Naxyr Posted April 16, 2003 Report Share Posted April 16, 2003 Nije mi jasno Naxyr kako si posle Death, Morbid Angel, i shta si josh sve tamo nabrojala spala na smecarski C.O.F. ??? A toliko si iskusna i predpostavljam da znash dosta o metalu!!! Hvala na komplimentu(ovo drugo),a ovo prvo ne znam ni sama,ali sta cu.C.O.F.imaju dva dobra albuma,a to su Principle...i Vempire.Prvi je dobar jer je sirov,a drugi je jako tripozan.Valjda zbog toga. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted April 18, 2003 Report Share Posted April 18, 2003 Ma ne volim te pozere nikako!!! Kad vidim da svaki klinac koji ne zna ni shta je muzika a ne metal ili josh BM nosi njihov dux ili njihov album koji mu se samo svidja zbog Danijevog jebeno komecijalnog vokala sa kojim se uvalci fanovima u bulju - MUKA MI JE!!! P.S. Mada evo bicu iskren taj vokal je i mene uvukao u death i black metal, inace sam dugo godina slusao samo power/heavy/thrash!!! Mada sam se brzo opametio i shvatio ko su oni!!! Ipak Thanks Dani shto si me upoznao sa dva najbolja pravca!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Teodosije Posted April 19, 2003 Report Share Posted April 19, 2003 Mama mi nije dala da mejdene i alisa kupera, pa nisam imao drugog izbora, do da uzmem Emperor , Satyricon i Gorgoroth (priznajem, i krejdl). Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sabre Posted April 19, 2003 Report Share Posted April 19, 2003 Pre par godina sam kupio Dusk na onoj cuvenoj tezgi kod SKC-a (sad vec bivsoj ), i tad sam prvi put u zivotu cuo BM.Kad sam prvi put cuo Dani-a kako vristi samo sto se nisam usro . Posle nekog vremena i dosta slusanja (ceo dan svaki dan ) na koje sam sam sebe prisilio, toliko sam se nalozio na taj album da to ne moze recima da se opise.Za razliku od mnogih koji su poceli sa cof-om a danas pljuju po njemu, taj album mi je i danas jedan od najdrazih. Kasnije su dosli Dimmu, Emperor, Borknagar,Opera IX,Covenant, pa jos kasnije Immortal, Satyricon , Mayhem, Burzum ,Enslaved ,Behemoth, Abigor, Nokturnal Mortum, Limbonic Art, Ancient... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mortisha adams Posted April 20, 2003 Report Share Posted April 20, 2003 shagrat je ucinio svoje zajedno sa denijem!!! a: a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba+a. Posted April 29, 2003 Report Share Posted April 29, 2003 Pre 2 god. kada sam cuo No time to cry. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
METALbitch Posted October 22, 2003 Report Share Posted October 22, 2003 pocela sam sa 13 god,volim black zato sto ga jednostavno volim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThyRaven Posted October 22, 2003 Report Share Posted October 22, 2003 Ne slusam ga nego su me ovi seljaci od Velesa i Sinnera naterali da sviram....sad sta god uzmem da sviram ispadne Raw Old School!!! :x :x :x :x :x :x Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Filth Posted October 22, 2003 Report Share Posted October 22, 2003 Eh secam se te veceri kada sam isao kod brata ( koji studira bogosloviju ) da mi nareze singlove od Iron Maiden-a.I pustio mi je neke Covere sa Tribute To Maiden albuma.Sve je bilo onako smarajuce ali kad sam cuo Hallowed Be Thy Name od COF-a ... Ahhhh .... prelepo ! Posle sam nabavio Biter Suites To Succubi i polako sebi punio glavu blackom ... Sada slusham : COF , Dimmu Borgir , Kovenant , Troll , Carpe Tenebrum , Nocturnal Breed , Graveworm , Tearstained , Tvangeste ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srki Posted October 22, 2003 Report Share Posted October 22, 2003 Jao, ovde svi slusaju Cradle :roll: :roll: :roll: Ja sam poceo da slusam bm kada sam cuo Limbonic Art - In Abhorence Dementia... Dobio sam neki MP3 na kome je bio taj album i slucajno pustio 5 stvar (Deathtrip to Mirage Asylium). Od tada... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chlan 787 Posted October 23, 2003 Report Share Posted October 23, 2003 Pre nesto vise od 3 godine, i to sa, verovali ili ne, May Result-om (mnogo mi se svidela stvar "Subaltern Crown Of Her Majesty"..).. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
militant Posted October 23, 2003 Report Share Posted October 23, 2003 Pa cuo sam pre 3 godine Simargal - Metting With...svidelo mi se...kupio jos par izdanja i tako to...E da! Dani Filth je SRAMOTA za black metal i to treba da znate svi... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Vampire_Slayer Posted October 23, 2003 Report Share Posted October 23, 2003 Ja sam prije nekih sest-sedam godina prvi put poslusala Cradle of filth, kupila "Principle of evil made flesh" i od tad je sve krenulo......pa Immortal,pa Old man's child,itd. itd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bethor Posted October 23, 2003 Report Share Posted October 23, 2003 JA VEC DAVNE 1987 KADA SAM CUO ALBUM BATHORY-a UNDER THE SIGN OF THE BLACK MARK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The_Vampire_Slayer Posted October 23, 2003 Report Share Posted October 23, 2003 Pa nismo svi tako stari ko ti..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night_Blade Posted October 24, 2003 Report Share Posted October 24, 2003 Black sam poceo slusati prije 3 god sve je pocelo kad sam od druga pozajmio kasetu i prvi put cuo mile zvuke Cradle and Dimmu W0o0o0o0o0o0o0o0o00o0o0o0o0o0o0o0W Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Veles Posted October 24, 2003 Report Share Posted October 24, 2003 JA VEC DAVNE 1987 KADA SAM CUO ALBUM BATHORY-a UNDER THE SIGN OF THE BLACK MARK Jel Bethore jel' bilo blackera u Srbiju prije tebe i tvojog društva? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bethor Posted October 26, 2003 Report Share Posted October 26, 2003 JA VEC DAVNE 1987 KADA SAM CUO ALBUM BATHORY-a UNDER THE SIGN OF THE BLACK MARK Jel Bethore jel' bilo blackera u Srbiju prije tebe i tvojog društva? BILO JE BLACKERA (VEROVAO ILI NE) I PRE MENE.LJUDI SA KOJIMA SAM SE DRUZIO SU BILI U RASPONU OD 1965-72 GODISTA.JA SAM BIO NAJMLADJI Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest gore-m-milica Posted November 1, 2003 Report Share Posted November 1, 2003 prvi black album mi je bio principle of evil made flesh.....posle se sve vrtelo oko blacka...... a cradle je bio zaboravljen )) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
The Inquisitor Posted November 6, 2003 Report Share Posted November 6, 2003 Sve je pocelo hladnog februara 2000-te godine u malom stanu koji sam koristio za vreme studija.Bio sam totalno sjeban.Tada sam perferirao Death Metal,mada mi je postao nekako dosadan.Dobio od druga cd Gorgoroth - Under The Sign Of Hell...Kako sam se odusevio,vec sa prvim zvucima pesme Relevation Of Doom,vec sam se bolje osecao.Svaki dalje album ili bend je bio nesto posebno.Sam zvuk opisuje neko moje osecanje.Nasao sam sebe u Black-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hamsun Posted November 14, 2003 Report Share Posted November 14, 2003 ...Gorgoroth - Under The Sign Of Hell... Hehe...sve pocinje sa Gorgoroth-om Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nazzgul Posted November 15, 2003 Report Share Posted November 15, 2003 Dosadio mi heavy & power..... P.S. trazilo mi se neshto jache..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts