Kakashi Posted November 19, 2003 Report Share Posted November 19, 2003 Bas i nije neka tema... Black sam poceo slusati zbog CoF-a i ne slusam ga mnogo. (I bas me briga sta pricate o njima, ja nisam blacker .) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pagan Saviour Posted November 23, 2003 Report Share Posted November 23, 2003 U poslednja 3 meseca se trujem black metalom 24/7. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pagan Saviour Posted November 23, 2003 Report Share Posted November 23, 2003 Mada sam slusao i ranije black(satyricon,emperoro,cradle) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Neron Posted November 23, 2003 Report Share Posted November 23, 2003 Za sve su krivi Cradle Of Filth i njihov prelepi album "Midian".Kad god cujem Satanic Mantra',najezim seA jos i ""Her gost in the fog.Posle sam krenuo da se drogiram sa Dimmu Borgir,i Children Of bodom. Hail Black Metal!Hail Cradle Of FILth! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Son_of_Satan Posted December 8, 2003 Report Share Posted December 8, 2003 To je bilo jedne prohladne noci kada sam od ortaka uzeo VENOM i pustio ih.Prvo sto me je drmnulo u glavu bila je pesma WAR AGINST CHRIST.Tu sam shvatio neke stvari i eto!!!!! A posle toga je dosao CoF i Dimmu a kasnije najveci bendovi poput Immortal, MayheM, Emperor........ Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ol' Scratch Posted December 8, 2003 Report Share Posted December 8, 2003 Beshe to 1999... Dop'o mi pod shapu Cradle of Filth - Cruelty and the Beast... Pa zatim Marduk, Emperor, Dimmu Borgir, Behemoth... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
varg14 Posted December 12, 2003 Report Share Posted December 12, 2003 Jeste li primjetili da je 90% vas pocelo sa Cradle of Filth-om? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted December 13, 2003 Report Share Posted December 13, 2003 Uvek postoji jedan ili vise bendova, preko koga su se svi navukli na taj pravac. Za ovaj zanr to su CoF. a: Prva BM pesma koju sam cuo bila je Haunted Shores, CoF, Dusk And Her Embrace album. Secam se kao da je juce bilo. a: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
varg14 Posted December 13, 2003 Report Share Posted December 13, 2003 i ja sam sa njima poceo al ima ih na ovom forumu koji kenjaju po CoF-u. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Courtney Posted December 13, 2003 Report Share Posted December 13, 2003 Jeste li primjetili da je 90% vas pocelo sa Cradle of Filth-om? A poceli su jer su zeleli da budu opasni... a: Pa,recite da nije tako. Zar necete uvek prvo pomisliti da je devojcica koja od 12. godine slusa Dimmu Borgir,naprednija/opasnija od one koja slusa npr. Maidene... Cisto psiholoska stvar a: 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasapin Posted December 13, 2003 Report Share Posted December 13, 2003 ma da "opasni" heheh Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasapin Posted December 13, 2003 Report Share Posted December 13, 2003 pa nije heh jesam prvo cuo CoF ali ga nisam slusao batalio sam tada bio kao "black" pa sam onda slucajno cuo koncert Mayhema i posle toga uzeo jos jedan disk Immortala a onda sam otisao na jednu black svirku i... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dreadlord Posted December 18, 2003 Report Share Posted December 18, 2003 Chuo sam Dimmu, Immortal, Mayhem i Gorgoroth. Kako sam ih izvalio? Video majcu Dimmua i kako sam bi skroz u black fazonu aka satanizmu pravolinjski sam kupio majcu a potom i CD Dimmu, i na preporuku prodavca Mayhem, Gorgoroth i Immortal. I shta vishe reci Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abbath Posted December 18, 2003 Report Share Posted December 18, 2003 maa........ja sam poceo sa sestrom da slusam Nirvanu i trazio sam zesce stvari..........i nasao Black.............omiljeni bandovi su mi immortal,Mayhem,Dimmu,The Stone,Ancient,Bathory.Burzum,Simargal,Opera IX i jos puno puno toga..........ako idete na krstaricu chat nace te me sa nickom Ischariah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ivan_Creed Posted April 15, 2004 Report Share Posted April 15, 2004 Ne slusam previse Black, u smislu 'milion grupa' i sl. tome, a zasto..... pa prirodno, ides u najextremniji oblik, jer ljudima kao meni dosadi ono 'lakse'.. Isti fazon kao i sa uopste slusanjem metala..... najverovatnije pocnes od rocka, pa ides teze i teze... i eventualno, ako imas otvoren um i zelju za dalje (najtezim), dodjes dotle, u ovom slucaju Black Metal-a... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba+a. Posted April 16, 2004 Report Share Posted April 16, 2004 Da satana je necro Ma ja cu prestati da slusam black, mislim nisam ga ni do sad slusao nesto puno. ali cu naravno slusati neke bendove koji su mi prirasli uz srce(al sam se prosrao ) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lord Aggronor Posted April 16, 2004 Report Share Posted April 16, 2004 Black sam poceo slusati 2001 u parizu.Tada je izasao Damned in black koga sam kupio jer mi se svideo omot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Deadic Posted April 16, 2004 Report Share Posted April 16, 2004 Meni je drug donjeo da slusam Crulty and the Beast. I poslije nekoliko slusanja sam se zapalio. Onda je naslijedio i Dimmu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vudun Posted April 17, 2004 Report Share Posted April 17, 2004 Pa u tome i jeste stvar imala si srecu "da preturas pa kasetama jednog black&death metalca".Kad sam ja imao 13 godina bio sam na Ribljoj Corbi a metal niko u okolini i u osnovnoj nije slusao :ne: .Ne zelim da zvuci pateticno ali jednostavno kako mozes da cujes da postoje neke stvari koje niko u okolini ne slusa.Da ne pricam o tome da ako je i bilo reci o tome sve se zavrsavalo na tome "narkomani i satanisti",dobro ovo poslednje je postalo zanimljivo kad sam shvatio o cemu se radi U gimnaziji je bio samo jedan lik(pored mene) iz moje generacije koji je slusao metal 8O Gotovo identican slucaj! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kasapin Posted April 17, 2004 Report Share Posted April 17, 2004 hehh ja sam poceo da slusam black pre oko 2 godine, a prva pesma koju sam cuo je bila Burzum - Black Spell Of Destruction Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alchemy Rose Posted April 17, 2004 Report Share Posted April 17, 2004 .......................HM.............Kada poceh slusati Black.... Pa pre dve god (mozda malo vise)...a prva pesma je bila Transilvanian Hunger od DarkThrone-a..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Natasha! Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 Ne slusam ga nesto dugoooo sad. I ne slusam brdo underground bendova. Trenutno slusam aktivno od blacka samo Emperor i Borgira. Ostalo...po malo. Ne opterecujem se da saznajem za neke sad bendove. U zadnje vreme prestajem da se lozim na black. Vise nisam u fazonu da nosim majce itd. Ali ima stvari koje cu slusati jos dugo vremena. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Telcontar Posted April 18, 2004 Report Share Posted April 18, 2004 Ko da je vazno kada je neko poceo... niko se nije naucen rodio, kad cujes cujes, ako ti se svidi slusas, ako ti se ne svidi, ne slusas i kraj... Sad kao ja sam iskren a ti si pozer ja to slusam 6 meseci duze od tebe... ( ionako znam za par opakih blackerki koje su bile fanserke nikad gore, il jos gore, sa blacka presle na fancy... strava... ) Inace i ne slusam nesto black.... Ono CoB, Kovenant, Interfector, Bal sagoth nije losh.... Nista od toga zapravo i nije black tako da i ne znam sta radim na ovoj temi..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted April 19, 2004 Report Share Posted April 19, 2004 ja sam poceo ple otplilike godinu dana, kada me je jedna dlugalica u Franciju navukla na Borgire,a posle me je pleuzeo celavi oltak iz banda Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr_Deadic Posted April 22, 2004 Report Share Posted April 22, 2004 Meni je jedan drug dao da slusam cruelty and the best proslog ljeta. Onda sam cuo burn in hell. Hvala bogu u mom kraju ima dosta blackera tako da sam imao od koga da uzmem cd-e Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts