Misantrophil Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Sinister nema veze sa Blackom to je death metal Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zen Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Najvise mi prija ''simfo'' Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jellybelly Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Greskom sam sa neta skinuo War od Burzuma. I tako poce moje putesestvije vodama black metala. Cof nikad u zivotu nisam slusao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 dala mi drugarica kasetu cof-a i ja se nalozio i sad slusam borgir,dark funeral,sinester itd! ne slusam samo black ali... da , da znam ali samo sam naveo sta sad slusam nisam rekao da je black moja je greska sto si me pogresno razumeo !!!! sorry Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted September 2, 2005 Report Share Posted September 2, 2005 Sinister nema veze sa Blackom to je death metal vidis opet greska umesto da gore quotujem tebe ja sam sebe kakav sam debil! a da inace lepo gore pise poslednja recenica ne slusam samo black! ali se ipak izvinjavam na gresci! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AnaLizator Posted September 3, 2005 Report Share Posted September 3, 2005 Natero sam komsiju da perstane da me kljuka Machineheadom,FFactoryem,&the like i kindapovao mu Mayhem DMDS i CoF Midian, a u isto vreme cuh kod drugog lika Burzum,DarkFuneral i Immortal, te se skroz primih, jerbo zvucase 10000 puta bolje od CCorpse i MorbidAngela koje je drustvo forsiralo... To je bilo doba kad je death i thrash vladao Novim Sadom, eeeeee... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 6, 2005 Report Share Posted September 6, 2005 Slucajno sam dobio kasetu Pantere, i to je bilo to..prvi black je bio demo od Emperora i smorio me..nisam mogao da ga svarim osim "ancient queen" i "lost centuries"..vremenom su mi usi navikle na black metal i sada za razliku od "normalnih" ljudi za koje je ovo obicno lupanje i vristanje,meni black predstavlja bekstvo iz odvratne realnosti..u poslednje vreme slusam jedino Burzum i ponekad demo od Gorgorotha. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrtva Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 Ne mogu da verujem da je neko izjavio ovako nesto Nisam neka blekerka,volim samo par bendova ali znam toliko da nijedna osoba ne moze da krene da slusa black metal kao sto je ova devojka opisala. mala prosvjetli se...lupash kojeshta... stvarno mislish da ne moze...eto ja ti govorim da moze...ja vech od svoje 14te...tad mi se svidio chist black metal...a dan danas slusham izrazito satanic black metal...a ti si garant krenula od c.o.f...kao i mnogi danashnji napaljenici...prvo shto su oblizali bilo je danijev poster i njegov vrisak... no ne valja tebi objashnjavat k'o babi na tupo... i ja sam mlada...al' ne znachi da nemam p. koja ne moze da izdrzi tu vrstu muzike...ovo nije stvar foliranja shto slusham bandove naklonjene satanizmu...to volim tim se ponosim i tachka... aj' i nema tu da se svadjamo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RokateLi Posted September 7, 2005 Report Share Posted September 7, 2005 Pa i ja sam poceo sa old school-om, inace pre toga 4-5 godina slusanja metallice, slayera i sl. Nikad nisam nesto gotivio dimmu i cof. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mrtva Posted September 8, 2005 Report Share Posted September 8, 2005 Pa i ja sam poceo sa old school-om, inace pre toga 4-5 godina slusanja metallice, slayera i sl. Nikad nisam nesto gotivio dimmu i cof. aj da se i ja pohvalim da sam prije tog tj. blacka slushala izrazito domachi rokenrol i strani hard rock...i prvenstveno heavy metal...znachi pretezno ove poznate i dan danas 80'e bandove... nah' ja od c.o.f imam dab zadnji album eto koliko mi je zarastao za srce... auh' metallica i ja nikad dobri drugovi... ne mogu da ih smislim... je je klinac pozerchicu na maji kvadrat... pa dobro nisam ogranichena znachi ne slusham samo black...tu je i death (brutal baby)...al' ne mora to uopshte da netkog dovodi da je pozer...cccc Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Black me navodi da sad..evo sad cim padne sneg odem u sumu i...i ne znam ni ja..ostvarim kontakt sa drvecem...Satanizam je veca glupost i od hriscanstva..to je normalno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Satanizam je veca glupost i od hriscanstva..to je normalno najbolje je biti ateista!!!imao sam veronauku u skoli i to mi je bio najsmesniji cas u celom svom zivotu!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Ja verujem da je paganizam istinska vera..vera u svet koji nas okruzuje i postovati njegove zakone..protiv prirode se ne moze..samo ce nam vratiti duplom merom.Ako i postoji neka sila koja je stvorila sve ovo,ta sila ce nas postovati ako mi ispostujemo njenu kreaciju..Zbog toga ja slusam Black jer vecina bendova govori o ovome. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kali Agna Posted September 10, 2005 Report Share Posted September 10, 2005 Ja verujem da je paganizam istinska vera..vera u svet koji nas okruzuje i postovati njegove zakone..protiv prirode se ne moze..samo ce nam vratiti duplom merom.Ako i postoji neka sila koja je stvorila sve ovo,ta sila ce nas postovati ako mi ispostujemo njenu kreaciju..Zbog toga ja slusam Black jer vecina bendova govori o ovome. Lepo receno Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Lepo receno Hvala.Ne mogu da verujem da me je neko najzad pohvalio,navikao sam da me napadaju.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RokateLi Posted September 11, 2005 Report Share Posted September 11, 2005 Lepo receno lepo receno, al nas su stvorili vanzemaljci - 100% ma uz tebe smo, brate Varg... ja sam se inace tako potpisivao...somewhere Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
militant Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 ostvarim kontakt sa drvecem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 (edited) Zaneo me trenutak..he,he.. I nemoj biti dvosmislen... Edited September 13, 2005 by Varg Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 13, 2005 Report Share Posted September 13, 2005 lepo receno, al nas su stvorili vanzemaljci - 100% ma uz tebe smo, brate Varg... ja sam se inace tako potpisivao...somewhere Istina je tamo negde.. I ja sam pre koristio drugo ime..Perun..ali nekako mi je bolje ovo.. Kada spomenem "Varg" ovde kod mene,svi pomisle da sam rekao Varga(madjarsko ime).. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Misantrophil Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 mislis prezime Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 mislis prezime Jeste,jeste..to je prezime,u pravu si. Znaci,prvi black metal koji sam cuo bio je demo od Emperora,prilicno krupan zalogaj za pocetak,zar ne..trebalo mi je malo vremena da se priviknem na vokal i produkciju,ali kasnije sam ga redovno slusao pred spavanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Narsil Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
KRANG Posted September 14, 2005 Report Share Posted September 14, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted September 15, 2005 Report Share Posted September 15, 2005 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted September 16, 2005 Report Share Posted September 16, 2005 fiery,sta ono bese-sodomija,samoubistvo,kanibalizam..likovi se trude,ali ne verujem da ce moci da ista promene..he. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts