Novaliis Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 pih..coF.. Nek se javi ko je poceo black sa Emperorom i to uz "Wrath of the Tyrant" 1 Quote
Narsil Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 pih..coF.. Nek se javi ko je poceo black sa Emperorom i to uz "Wrath of the Tyrant" jer to znaci da ke je poceo sa cofom nije troo blacker???? ja sam poceo black sa cofom i ako to znaci da sam pozer onda sam pozer i boli me patka! Quote
Novaliis Posted March 31, 2006 Report Posted March 31, 2006 jer to znaci da ke je poceo sa cofom nije troo blacker???? ja sam poceo black sa cofom i ako to znaci da sam pozer onda sam pozer i boli me patka! Ti druze nemoj se nervirati. Quote
Frankenchrist Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 Jebalo vas vise to "troo"... mentoli. Quote
+MIDIAN+ Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 (edited) i ja sam pocela sa cof-om ali su me brzo smorili... dobro,neke pesme i dalje volim... pa posto su me oni smorili onda sam pocela da nabavljam black poput immortal,emperor( ) . . . Edited April 1, 2006 by +MIDIAN+ Quote
Natasha! Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 Cradle - Midian -------> moj prvi susret s black metalom Quote
+MIDIAN+ Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 Cradle - Midian -------> moj prvi susret s black metalom e pa ja nisam pocela od midian ja sam od vempire i dusk... i . . . onda sam se bas nalozila na taj cradle... danijev glas ko magnet... svi pocinju sa njim i cof. . .uglavnom Quote
Natasha! Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 Jesam počela s njima al sam ih ubrzo šutnula kad sam čula bolje bendove bar meni... Cradle je ok al u zadnje vreme jedva da ga i slušam... Quote
+MIDIAN+ Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 Jesam počela s njima al sam ih ubrzo šutnula kad sam čula bolje bendove bar meni... Cradle je ok al u zadnje vreme jedva da ga i slušam... takodje i ono s villeom..na sta li ce to da lici.. BOZE SACUVAJ!!! Quote
Natasha! Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 takodje i ono s villeom..na sta li ce to da lici.. BOZE SACUVAJ!!! S kim? S HIMovcem? Quote
Natasha! Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 oni sve gore i gore... him i nije los al ne znam na sta ce ovo zajednicko da lici... videcemo... Quote
+MIDIAN+ Posted April 1, 2006 Report Posted April 1, 2006 oni sve gore i gore... him i nije los al ne znam na sta ce ovo zajednicko da lici... videcemo... trebalo je pre i bodomi da prave pesmu s villeom,ali na kraju nisu... mozda nece ni cof... odvojeno gledajuci oba benda ok su na svoj nacin(nevezano sve za him...gay ovo ono...) al zajedno... Quote
Black desire Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 jer to znaci da ke je poceo sa cofom nije troo blacker???? ja sam poceo black sa cofom i ako to znaci da sam pozer onda sam pozer i boli me patka! U potpunosti se slazem sa tobom, sta fali starim albumima COF-a Quote
Black desire Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 Nadajmo se da nece doci do saradnje sa VIlleom, ali ako dodje mozda i nece biti toliko strasno, mozda ville bude pevao samo refren il nesto sl.(nesto kao ''Devil Woman'', sa King Diamond-om'') Quote
Narsil Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 U potpunosti se slazem sa tobom, sta fali starim albumima COF-a sto se mene tice i noviji albumi su odlicni! osim nyphetamina koji je malo slabiji od ostalih! ali damnation mi je jedan od najjacih! ali zna se sta je cruelty! Quote
Natasha! Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 meni s elično damnation ne dopada uopšte! Quote
Narsil Posted April 3, 2006 Report Posted April 3, 2006 meni s elično damnation ne dopada uopšte! tvoje misljenje! Quote
Black desire Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 Po meni Damnation je najveci promasaj u njihovoj karijeri, mada ima 2-3 dobre pesmice Quote
Black desire Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 A koje su to 2-3 dobre s tog albuma? An Enemy led the tempest,Hurt and Virtue, pa to bi bilo to Quote
Natasha! Posted April 4, 2006 Report Posted April 4, 2006 pa to bi bilo to e ovo je vrhunac svega Quote
SATAN-iz Batajnice Posted April 5, 2006 Report Posted April 5, 2006 Ranije sam imao prilike da cujem DB,COF,Novi Mayhem,ali me to nije privlacilo(jer sam se tada zanimao Cannibal Corpseom-Bucherd at Birth).Pa je jednog lepog dana meni u ruke pao Manzer Division Marduk i sve je pocelo tad... Quote
Recommended Posts