Toksa Posted March 19, 2003 Report Posted March 19, 2003 Zanima me vase misljenje.Po meni to je ANGINA! Quote
STARSHOOTER_SUPREME Posted March 20, 2003 Report Posted March 20, 2003 po meni je jedan veoma retka pesma zove se cry i strava je Quote
Vlada Jet Posted March 20, 2003 Report Posted March 20, 2003 Da li imaju pesmu the path of glass ili tako neshto?Oni su strava!!!! Quote
kojan Posted March 20, 2003 Report Posted March 20, 2003 MY LOST LENORE Obozavam ovu pesmu!!!!!! Posle nje moze da dodje A Sequal Of Decay a: Quote
Predator Posted March 20, 2003 Report Posted March 20, 2003 Recimo Heretique ali i Wormwood je dobar. Quote
sanguinia Posted March 20, 2003 Report Posted March 20, 2003 OK, nek ovo bude tema uopsteno o Tristaniji, posto takve nema... Quote
Toksa Posted March 20, 2003 Author Report Posted March 20, 2003 Da li imaju pesmu the path of glass ili tako neshto?Oni su strava!!!! Verovatno si mislio na World Of glass - Mnogo dobra pesma! Quote
Kakashi Posted March 21, 2003 Report Posted March 21, 2003 MY LOST LENORE Obozavam ovu pesmu!!!!!! Posle nje moze da dodje A Sequal Of Decay a: a: a: a: Pored toga Beyond the Veil, Angina, Heretique. Svi su im albumi super, ali nekako najvise volim Beyond the Veil (sto se i da primetiti ). Quote
Sentinel Posted March 25, 2003 Report Posted March 25, 2003 A Sequal Of Decay definitivno, mada ni Anigna nije daleko... Violine u Tristaniji me najvishe odusevljavaju!!!!! Quote
Марија П : Posted March 25, 2003 Report Posted March 25, 2003 Njihova najbolja pesma? Ne znam... posto meni na cd-u pise track 1, track 2... ona track 4 mi je nekako prirasla za srce a: Quote
KRANG Posted March 26, 2003 Report Posted March 26, 2003 meni se najviše dopada evenfall. ali takođe su dobre i world of glass, wormwood, my lost lenore, angina, a sequal of decay .. ma znaju ljudi svoj posao. Quote
Grim Reaper Posted May 5, 2003 Report Posted May 5, 2003 najbolje pesme Sequel of decay,World Of Glass,Heretique,Beyond the veil....... Quote
Rain delay Posted May 5, 2003 Report Posted May 5, 2003 Ceo Widow's Weeds je super. Nije los ni onaj demo. Najbolja mi MIDWINTERTEARS. World of glass mi je chuuudaaaan 8O /// Beyond the veil jos nisam cuo. Jedno pitanje: Morten Veland je prvo bio gitarista/pevac, pa samo pevac, pa je napustio bend. Zar ne? Quote
marcoman Posted May 6, 2003 Report Posted May 6, 2003 od svih albuma mi je world of glass nekako najlosiji, na njemu zvuce ponekad i previse "naprzeno", cini mi se da postaju neka vrsta komercijale Quote
Kveld Posted May 13, 2003 Report Posted May 13, 2003 A sequel of decay , Angina , Heretique , s novog Wormwood a prvi sam samo preslushavala , nije mi se izdvojila nijedna pesma kao omiljena.Ne svidja mi se shto na World of glass koriste toliko tehnologije i rasplinjavaju se s produkcijom .Sve mi deluje nekako preterano , koriste suvishe efekata.... Quote
Gothic Angel Posted May 21, 2003 Report Posted May 21, 2003 ma ceo album "World Of Glass" rula, a najbolje sa njega su Wormwood, Hatred Grows i mozda Lost... a: a: Quote
... Posted May 24, 2003 Report Posted May 24, 2003 Женски вокал никад бољи. Понекад помислим да је бољи и од Тарјиног. Други и трећи албуми су одлични. Први албум им је некако најдепресивнији, мада је и он доста добар. Quote
Fiery Posted May 28, 2003 Report Posted May 28, 2003 po meni je jedan veoma retka pesma zove se cry i strava je sa kog albuma/epja/singla je ta pesma? posto imam sve njihove albume itsl sa jednog od onih ruskih mp3 diskova, ali nema te pesme :x Quote
WS Posted June 7, 2003 Report Posted June 7, 2003 Ne znam, meni je "Aphelion" najjaca pesma, a ovde je niko nije pomenuo. A "Lathean River"? Quote
Kakashi Posted June 7, 2003 Report Posted June 7, 2003 Kao sto rekoh, ceo album Beyond the Veil. Quote
tragedy Posted June 10, 2003 Report Posted June 10, 2003 widow`s weed i to je tristanija.najbolje bi bilo da izdvajamo pjesme sa ovog remek-dlela.ranija tristanija je silovanje<a vokal curin nije bas LIV KRISTINE ali moze,growl je vrhunski. Quote
Kakashi Posted June 10, 2003 Report Posted June 10, 2003 Kako mislis 'ranija Tristania'? Pa Widow's Weeds im je prvi pravi album! Quote
kojan Posted June 10, 2003 Report Posted June 10, 2003 Ni ja ne kapiram sta znaci "ranija trisania"??? Inace World Of Glass nikako da preslusam.Jednostavno imam neku averziju prema tom albumu posto znam da nema Mortena. P.S. Jel Vipeke jos peva?Ako ne kad je otisla Quote
Gothic Angel Posted June 10, 2003 Report Posted June 10, 2003 WOG im je najbolji album....nemoj se ustrucavati...neces se razocarati Quote
Kakashi Posted June 10, 2003 Report Posted June 10, 2003 Naravno da nije, najbolji je Beyond the Veil (pascu u nesvest ako nadjem nekog da se slaze s ovom izjavom 8O!). Btw. pevacica se zove Vibeke i jos uvek peva. Uzmi slobodno, odlican je album a:. Quote
Recommended Posts