Blanziflor Posted August 25, 2003 Report Posted August 25, 2003 WOG im je najbolji album....nemoj se ustrucavati...neces se razocarati Dosta dobar. Samo je naslovna pesma.......ipak uradjena komercijalno. I ne stoji da je čitav album takav. Tender Trip To Earth, Deadlocked, Shining Path-izvanredno. Quote
Gothic Angel Posted August 31, 2003 Report Posted August 31, 2003 da jeste fenomenalan, a ja sam nasao i Midwintertears/Angina, koji ima jednu pesmu koja je uzeta za Beyond The Veil, ali je album svakako odlican a: a: a: Quote
Dawngreeter Posted August 31, 2003 Report Posted August 31, 2003 Naravno da nije, najbolji je Beyond the Veil (pascu u nesvest ako nadjem nekog da se slaze s ovom izjavom 8O!). Btw. pevacica se zove Vibeke i jos uvek peva. Uzmi slobodno, odlican je album a:. Eto sad mozes da padnes u nesvest. I ja mislim da je Beyond the Veil najbolje sta je Tristania napravila. a: Quote
Gothic Angel Posted September 1, 2003 Report Posted September 1, 2003 Naravno da nije, najbolji je Beyond the Veil (pascu u nesvest ako nadjem nekog da se slaze s ovom izjavom 8O!). Btw. pevacica se zove Vibeke i jos uvek peva. Uzmi slobodno, odlican je album a:. Eto sad mozes da padnes u nesvest. I ja mislim da je Beyond the Veil najbolje sta je Tristania napravila. a: Takodje, ako gledamo po vokalima...ali mi je muzika sa World Of Glass ipak bolja.... a: Quote
Chlan 787 Posted September 1, 2003 Report Posted September 1, 2003 Widow's weeds je fenomenalan album... Quote
Dawngreeter Posted September 1, 2003 Report Posted September 1, 2003 Tja. Meni je World of Glass nekako jednolican. Otkud znam u stvari, ne mogu bas tacno definisati sta mi smeta, ali svaki put kad pustim World of Glass podsetim se da mi se vise slusa Beyond the Veil. Pa onda lepo pustim Beyond the Veil i milina. Zaista se retko desava da za neki album mogu da kazem da me sve pesme odusevljavaju, a bas je to ovde slucaj. Mada nekako me najvise odusevljava Dementia zato sto je tako savrseno uhvatila koncept ludila u pesmu. "Ressurrection of a horrid dream. Blend of hate and intense desire. Putrify. Vile. Surreal." Naravno, pomaze i to sto je 'putrid' odnosno 'putrify' po meni najlepsa rec u engleskom jeziku. Quote
Kakashi Posted September 1, 2003 Report Posted September 1, 2003 To je album koji me uvek oraspolozi! Sa WoG nekako nisam uspeo da se "vezem". Quote
Guest Evil Posted September 1, 2003 Report Posted September 1, 2003 Hatred Grows,Heretiqe i jos par njih su mi omiljene,ali imam ih samo 11 i zeleo bih da nadjem jos anybody can help? :? :? Ima li neko lyrics za Hatred Grows-Posebno onaj deo sa Growl-om? Quote
Gothic Angel Posted September 1, 2003 Report Posted September 1, 2003 Nadjes sve na DC++....(share-ing program) A lyricse.....jebem li ga, ako nema na www.darklyrics.net nemam pojma... Quote
Fiery Posted September 1, 2003 Report Posted September 1, 2003 Bedak je sto nigde ne mogu da se nadju celi tekstovi, sa delovima na latinskom. Inace, meni je WoG omiljeni album, ukljucujuci i vokale. Stari growl mi se uopste ne svidja. Quote
botorius Posted September 2, 2003 Report Posted September 2, 2003 e ljudi ako niste do sada slusali Mortenov novi bend obavezno ga nabavite jer to je bolje cak i od vail-a ja ga slusam non stop vec 2 meseca i jednostavno ne mogu da se naslusam.inace bend se zove Sirenia i tema je vec bila ovde negde pa potrazite Quote
Face Of Melinda Posted September 7, 2003 Report Posted September 7, 2003 Eeeeeeeeee,super je ova tema s'obzirom da je jedan od mojih omiljenih albuma upravo Widow's Weeds sa kojeg su mi sve pesme strava ali nekako mi je onaj World's Glass :ne: :ne: Quote
Gothic Angel Posted September 8, 2003 Report Posted September 8, 2003 jao bre ljudi kakva je to neiskrenost.....zar vi ne volite horove...pa najistaknutiji su na zadnjem albumu a: a: a: Takodje je WOG mnogo mracniji, sa mnogo upecatljivijim textovima nego prethodni.... Dobro osim Wormwood koji je onako, malo pozerski Quote
marcoman Posted September 8, 2003 Report Posted September 8, 2003 ja volim horove, ali nije bas sve u njima, meni se stvarno vise svidjaju raniji radovi WoG je otprilike trebao da bude mracniji, ali je, barem meni, otisao u skroz drugu krajnost pa mi ponekad i zvuci smesno koliko su se upinjali da to bude mracno cini mi se i da, kao sto je neko vec rekao, su se neumereno sluzili elektronikom ma sve u svemu, nekako WOG bas i ne volem najbolji momenat je muski clean vokal koji je skoro savrsen Quote
Kakashi Posted September 23, 2003 Report Posted September 23, 2003 Spremaju novi album i turneju za 2004! Quote
Vampiria Gothica Posted September 25, 2003 Report Posted September 25, 2003 drugi po redu najbolji bend na svijetu!!!! uspjela sam nabaviti widows weeds u originalu,a imam i ostala 2. my lost lenore-pjesma nad pjesmama..... Quote
Lady midnight Posted September 28, 2003 Report Posted September 28, 2003 Omiljena pesma mi je Warmwood i The Shining Path. Ne bih rekla da je zemski vokal bolji od Tarjinog, ali ipak daje boju svakoj pesmi, i stvara harmoniju. Zadivljujuce je kako su na vrlo originalan nacin povezali dva nepoveziva pravca muzike. To i jeste sustina gothic-e. Quote
DevouredSoul Posted October 18, 2003 Report Posted October 18, 2003 Najbolji bend svih vremena! Moj omiljeni! Imam sve albume, pa chak i demo a: Fanatik sam i na zhalost ne mogu da nadjem onaj njihov koncert na Divixu... ako ga neko ima, naravno pp je izmishljen s razlogom Sve pesme su im super i teshko da mogu da izdvojim neku... ali recimo MIdwintertears.. Pale Enchantress... Lost.... The Shining Path.... i sve ostale.... ne znam , ali bolji su mi chak i od Theriona, iako su nekvalitetnii od njih... :roll: Quote
Blanziflor Posted October 24, 2003 Report Posted October 24, 2003 Ženski vokal je divota jedna. Ja je ne poredim sa Turunenkom jer nemaju u suštini mnogo dodirnih tačaka, ali klasičnost (to bi bila prava reč) njenog pevanja, kako ume da zavara, da peva tako da izgleda sasvim jednostavno, pa odjednom...oooooo. Muzika koja prati jednu ideju...najlakše je upasti u patetiku praveći liriku za doom i gothic metal. Pa sumnjam da se desilo da Tristania načini pesmu koja je ako ne stereotip onda nešto bljutavo i veštačko. Quote
DevouredSoul Posted October 25, 2003 Report Posted October 25, 2003 Heh, da, meni je Vibeke uvek imala najbolji glas na gothic 'sceni' Bolji od Tarjinog 438795465987469387 puta.... Ne znam, ona kao da ima neki prigushivach u glasu... Vibeke je neprevazidjena! a: Quote
Blanziflor Posted October 27, 2003 Report Posted October 27, 2003 Mada nisam sasvim razumela ono za 'nekvalitetniji od Theriona'? :| Ma slobodno reci... Meni Therion ne predstavlja neku revolucionarno dobru grupu. Otkud znam, to nije više ni doom, već je nešto što koegzistira sa powerom tj. njegovom bolno i maximalno glorious varijantom. Ko nađe neki snimak Tristanie (koncertni) neka prijavi! Turunenka ima tamnu boju glasa na neki neobičan način, koji može da smeta, naročito na koncertima...i 678 ton majstora. Quote
Rain delay Posted October 29, 2003 Report Posted October 29, 2003 Jedan od meni najdrazih bendova. Iako nikad nisam cuo Beyond the veil, tvrdim da je Widow's weeds naj-album gotike... Morten Veland mi je uzor (za growl), iako je malo celav. Pevacica Vibeke je !@#$zovna do bola! Quote
Dawngreeter Posted October 29, 2003 Report Posted October 29, 2003 Hm, kako metal album moze da bude naj-album gotike? To mu dodje Beogradska skola gothic-a... :roll: Quote
Kakashi Posted October 29, 2003 Report Posted October 29, 2003 A jos + da je Widow's Weeds najjaci Tristania album :roll: Eee, Greeteru, ne znas ti nista. To su ti Evenescence i Nightwish, osnivaci gothice i jedini bendovi u tom pravcu! GOTHIC KONZA! Quote
Recommended Posts