Lara_84 Posted April 29, 2005 Report Posted April 29, 2005 Ma Vibeke je strava...samo, treba da vidite onog, onog..... krmka... ne znam kako da ga nazovem... sa kojim je trenutno.. Uzas. Svidja mi se kao crnka; mozda vam jednog dana demonstriramo kako Vibeke igra... 'razredni " zna... Frede gde si? Quote
Telcontar Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 The Bitches of Metal VIBEK & CRISTINA ! Quote
Kali Agna Posted April 30, 2005 Report Posted April 30, 2005 The Bitches of Metal VIBEK & CRISTINA ! Zaboravio si Floor Po meni najveca qchka Quote
Alita Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 Meni je ubedljivo najlepsa njihova pesma "Cease To Exist"... Ja sam inace prvo cula "Crushed Dreams" (jebote, najezila sam se samo od pomisli...). Bila sam kod najboljeg ortaka, smoreni do bola u 3 ujutru. Onda mi je rekao "Sad cu da ti pustim nesto, i ukoliko se ne najezis na ovo, nisi zivo bice, majke mi". Onaj vrisak... Quote
Valtiel Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 Poludeo sam kad sam video text o njima u Metal Hammeru kao "incomming band" to je vrhunac gluposti, znaju li oni od kad Tristania postoji. Quote
Baki Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 @ Kali Yuga Izvini ali Floorka po izgledu nije ni prici Vibeci i Kitji @Lara 84 A koji je taj krmak????? Quote
Kali Agna Posted May 17, 2005 Report Posted May 17, 2005 @ Kali Yuga Izvini ali Floorka po izgledu nije ni prici Vibeci i Kitji Meni Vibeke mnogo pitomo izgleda na ovim najnovijim fotosima... A pogledaj Floor sa onim silnim pirsinzima i besnom facom...pa ko je onda veca qchka? P.S. Naravno da se slazem da je Vibeke lepsa... Quote
Baki Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 Dobro, mozda izgleda kuchkasto, ali Vibeke ja nisam nikad smatrao za neku bitcharku, suvishe izgleda melanholichno. Nego, ko je taj krmak s kojim je trenutno? Quote
Kakashi Posted May 24, 2005 Report Posted May 24, 2005 Nego, ko je taj krmak s kojim je trenutno? Koliko sam razumeo, to se odnosi na Kjetila (ili ne ), ali tu teoriju će ti Lara bolje objasniti (pošto ni meni nije jasna ). Quote
Valtiel Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Sto se tice Floor, treba pogledati njene slike iz " Prison Of Desire " faze, tu izgleda bas pitomo. Quote
amy_mccoy Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Najsladja je Anekke, bez premca. slazhem se ali je najseksipilnija Vibeke (btw..ima njen poster u novom Butcherianu) Quote
Rain delay Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 slazhem se ali je najseksipilnija Vibeke (btw..ima njen poster u novom Butcherianu) Poster je diiiivan... Licite malo vas dve... Quote
amy_mccoy Posted May 25, 2005 Report Posted May 25, 2005 Poster je diiiivan... Licite malo vas dve... jel to znachi da sam i ja divna ? Quote
Black~Cat Posted May 27, 2005 Report Posted May 27, 2005 jel to znachi da sam i ja divna ? Ma i vishe si od toga... A vidim Dushan neshto ne odgovara... Maca pojela jezik? Quote
Baal Posted May 28, 2005 Report Posted May 28, 2005 Uuu Dušane, kakve su ovo prozivke, ja ovo ne bih trpeo Quote
Rain delay Posted May 28, 2005 Report Posted May 28, 2005 (edited) @ Baalavi i AoS- Maaaaaa... Nestalo mi neta... @ amy mccoy- Pa naravno! Vibekina slika visi iznad mog kreveta i greje me u ovim ionako odvratno prevrucim nocima... Anyway poster je diiiivan... Edited May 28, 2005 by Rain delay Quote
amy_mccoy Posted May 28, 2005 Report Posted May 28, 2005 ehhh....ja se 'ladim u kadi (Dushan zna ) a Vibeke me svaki put iznenadi sisama Quote
Rain delay Posted May 28, 2005 Report Posted May 28, 2005 ehhh....ja se 'ladim u kadi (Dushan zna ) a Vibeke me svaki put iznenadi sisama Iju... Quote
amy_mccoy Posted May 29, 2005 Report Posted May 29, 2005 (edited) urekla sam samu sebe...nisam oka sklopila nocas zbog vrucine (ili zbog pomisli na Dushana koga Vibeke "greje" nocu ) Edited May 29, 2005 by amy_mccoy Quote
Lara_84 Posted May 29, 2005 Report Posted May 29, 2005 Koliko sam razumeo, to se odnosi na Kjetila (ili ne ), ali tu teoriju će ti Lara bolje objasniti (pošto ni meni nije jasna ). Eh, koliko puta smo videli prelepu devojku i tipa koji izgleda blago receno ocajno... ja ne znam shta se njoj desilo... ne verujem da je po sredi bio ocaj... zazmuricu na njegov fizicki izgled i razmishljacu o njima kao o umetnickim dushicama, samo tako mogu da ih zamislim zajedno Quote
amy_mccoy Posted May 29, 2005 Report Posted May 29, 2005 Eh, koliko puta smo videli prelepu devojku i tipa koji izgleda blago receno ocajno... ja ne znam shta se njoj desilo... ne verujem da je po sredi bio ocaj... zazmuricu na njegov fizicki izgled i razmishljacu o njima kao o umetnickim dushicama, samo tako mogu da ih zamislim zajedno ma mozda je dooobar (u krevetu ) u dushi a ko zna....bolje da je on ruzhan nego ona Quote
bily the KID Posted May 29, 2005 Report Posted May 29, 2005 Definitivno, skroz OK, ali ne tripujem se toliko oko pesama gde vokal vodi pesmu, vetj si instrumentali prava stvar, mogu da traju i minut ali da su instrumentali simbelmyne po meni jedna od boljih stvari Quote
Recommended Posts