The Watchtower Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 bas! jebeno smarate sa postovanjem textova. Quote
DragonHeart Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Da, pa o tome pricam, ali ovdje ima kretena koji samo zele da povecavaju broj postova, a da nista ne kazu Quote
The Watchtower Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 ima toliko sajtova sa textovima, samo mi vi jos treba, da se proseravate kako znate textove "napamet". Quote
DragonHeart Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 U pravu si. A, da pitas kakvo znacenje imaju, ne bi znali da ti odgovore Quote
Bride Of Darkness Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Fanovi Tristania-e najbolje spoznaju ljepotu textova ovoga benda. I, opet, na kapiram, sto ce zmajevo srce ovdje, kad ono ovo ne slusa. Ah, te jebene provokacije. Quote
DragonHeart Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 (edited) Ajde, objasni mi znacenje bilo kog teksta ovog benda, posto ti sve "znas", pa cu mozda i postati njihov fan Edited November 21, 2005 by dragon heart Quote
Bride Of Darkness Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Zar se tako postaje fan nekog benda? Treba neko drugi da te uci i objasjava? Hahaha... Ma, daj. Predlazem ti da ih prvo preslusas, imao si priliq da cujes svega par pjesama... Pa, polako, trebace ti vremena da ih skapiras... Kasnije, kad sve dodje na svoje, kad postanes ponosni fan, bice ti drago sto ti niko nije objasnjavao i ucio. Osjecaces se vaznim. Kako smo "troo", HOCEMO da slusamo neki Goth, ovo-ono, nema... Ja prelazim na Grind ljudi. Hahahahaha. Quote
DragonHeart Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Ti si rekla kako si mi davala informacije po pitanju Gothic-a, pa rekoh, posto sve znas, najbolje ces mi ti objasniti sve vezano za taj pravac i bendove koji ga cine. Evo, ustadoh vec uskracen za pitanje o tekstovima. No, dobro. Muzika im je "kompleksna", kao neki Progressive, pa bi mi trebalo puno vremena da ih skapiram Quote
Pale_Enchantress_Of_The_Night Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 "Harken my Moonchild cry Yearing for another Night Mourning my once beloved Mezmorized and ravendark. Come to me with Die for Love in thy tears Dont leave me in dusk And Moonlight... My pale enchantress of the Night At my candles burning down The wintermoon in shining bleak... Bleeding time, walk from life For thee my enchantress..." Meni su textovi odlicni. To mi kazi Quote
Милица Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Meni su textovi odlicni. ne znam,meni se cini da na demo snimku (demU - ?) previse insistiraju na toj 'tami'...npr. prvi stih 'Cease to exist'- "A velvet breath of life..." -velvet,velvet,VELVET!!! ...da je kojim slucajem pamuk rado nosen materijal(cak neka vrsta obelezja) medju goth populacijom ne bi me cudilo da stih ide "A cotton breath of life..."ok,sad sam preterala,ali...ipak mi je malo napaljeno... ali u sustini su dobri tekstovi ostalih pesama-Wormwood pogotovo("He'll die for us...Or did somebody lie to us?"-inteligentno razmisljanje) i ja te drugi put citiram u roku od 5 minuta (prvi put na Therionu...) Quote
Bride Of Darkness Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Fino. 8) Ma, da pa imas Theatre Of Tragedy-"VELVET Darkness They Fear". Ima nesto misticno u tom VELVET! 8) Textovi su ponekad ubitacno teski, i cini mi se da neke citam po citav dan, da ih opet ne bih skontala, ali u principu, meni su super! Imaju stvarno zestokih tripova...ma, zbog toga ih i volim! 8) Quote
[dressed_to_kill] Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Ne razumijes textove, ali su ti u principu super , a ne razumijes ni muziku. Volis bendove zbog tripova i misticnosti. E, svaka ti cast, furko! Quote
Bride Of Darkness Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Ah... Pa, ne svi textovi za ime svijeta. Quote
Bride Of Darkness Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 I ne kapiram zasto postujes na ovakvim bendovima. Ako ces da me provociras, kao i tvoj brat, nece ti uspjeti. Ostavi se toga... Eh, ispravka-postoje par textova koje ne kapiram... Ne kazem to zbog tebe, da ne bude zabune. Quote
Милица Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 ostajem pri tome da demo ima malo napaljene tekstove,ali nisu isforsirani i bar to je dobro... velvet...plis...kad prevedes,asocira na plisanog medu...(nimalo misticno) a VELVET mozda misticno zvuci,ali...nije bas nesto misticno...ALUQAH je misticno... @dressed_to_kill: kad kaze teski tekstovi,verovatno pre misli da su kompleksni,da ih uvek moze shvatiti i osetiti drugacije,da imaju jako dubok trip(za mene je takva poezija Branka Miljkovica...) -a ne da ih uopste ne razume(osim tih nekoliko za koje i sama kaze)... i nigde nije spomenula da ne razume muziku...sem ako naravno to nije tvoj zakljucak... Quote
[dressed_to_kill] Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Eh, ispravka-postoje par textova koje ne kapiram... Ne kazem to zbog tebe, da ne bude zabune. Ama, ti ne kapiras nista, to znamo svi koji te znamo, a koji smo te mrsnuli, pa vise nemas s kime da komuniciras. Dosla si ovdje na forum da "prosipas pamet" misleci da ce ti to proci jer te ljudi ne znaju, ali i oni ce shvatiti ko si. Quote
Bride Of Darkness Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Ah, pa zar ima neko ko me shvata?! 8) Meni je ovaj bend prakticno #1, tako da bi bilo glupo da ga slusam, a da ne kapiram muziq... Quote
[dressed_to_kill] Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Naravno da nema, ali je problem sto si ti u sukobu sa samom sobom, jer si bolesno tripozna, tj. glumis neku depresiju, i maksimalno si ufurana, pa niko ne zeli da te ima u drustvu. Ovo sto i malo muzike razumijes slusaces jos godinu-dvije dok se ne izmodiras, a onda ces po svemu tome da pljujes kao dijelu svoje ruzne proslosti. Budi iskrena prema sebi i prestani da se pravis vazna. Zna se ko si i kakva si veoma dobro. Quote
Baki Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Ajde prestanite da se koljete po ovoj temi! Quote
Bride Of Darkness Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Boze, daj mi strpljenja-ali odmah! 8) Ma, ja izbjegavam svadju... Dajte ljudi, prestanite sa iznosenjem "prljavog vesa". Pogledajte koliko sam ja zasrala. Ima li neko odavde da je bio na Therion i Tristania-u, kad su gostovali u Ljubljani? Quote
[dressed_to_kill] Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Sto se pozivas na Boga kad ne vjerujes u njega? Nemas moralno pravo da ti pricas o izbjegavanju svadje, a sa svakim si u svadji. Slazem se da si zasrala, i to debelo sa svojim zivotom, a tek ti je 16 godina. Quote
Bride Of Darkness Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Moderatori, pa gdje ste, za ime svega?! Kakve veze sad ima to da li sam ja ateista, satanista, sta li vec sa Tristania-om?! Pa, pogledaj sta si uradio sa tema gdje postujes! Ljudi, dajte da razmjenjujemo misljenja o bendu. Quote
[dressed_to_kill] Posted November 21, 2005 Report Posted November 21, 2005 Ni na jedan post ne znas da odgovoris jer nemas protu-argumente, pa zoves upomoc Boga i moderatore. Quote
Милица Posted November 22, 2005 Report Posted November 22, 2005 otvori temu 'Mistress Of Night:Za I Protiv' pa tamo pricaj sve to...ovo je tema o Tristaniji... ili bi makar trebala da bude... Quote
Recommended Posts