Bride Of Darkness Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 U to nijesam sumnjala... Quote
Baki Posted January 17, 2007 Report Posted January 17, 2007 Mnogo je dobar Illumination! U poredjenju s Ashes, ovaj je Bog otac!!! Najbolje pesme su Destination Departure i Down! Quote
Killing Floor Posted January 18, 2007 Report Posted January 18, 2007 A u poredjenju sa "Ashes" svaki predhodni je Bog otac! Quote
Sugar Overdose Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 njah,nisam josh prelushala,al' skinutju chisto da widim kako zwuchi ^^ Quote
Killing Floor Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 Ako si ih slusala ranije, mislim da neces zazaliti sto si ga skinula! Album je zvanicno izasao 23 :-) Quote
Sugar Overdose Posted January 25, 2007 Report Posted January 25, 2007 pa da,ali u nekom sedmom razredu,dawno sam ja ispala iz metal fazona :/ Quote
The Watchtower Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 A sad si postala "nadmrachna_kvazi_gothicharka"? Quote
Sugar Overdose Posted January 26, 2007 Report Posted January 26, 2007 pa narawno,pozerishem gde god stignem ^^ Quote
Yggdrasil Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Imala sam utisak da posle onako beskrvnog albuma kakav je Ashes neće biti više kreativnih pokušaja, već će se dati na štampanje propagandne robe i grnčarstvo. Inače, odlazak Mortena Velanda, za kojim su teški idolopoklonici grupe onoliko kukali, izgleda da jeste doprineo opadanju Tristanije, ali nije doprineo (ni do sada) uspehu Sirenije. Maštovito. Quote
Killing Floor Posted January 28, 2007 Report Posted January 28, 2007 Pa jel valja po tebi "Illumination" ? Quote
Killing Floor Posted January 29, 2007 Report Posted January 29, 2007 Jebes ga ukusi se razlikuju. Quote
Death-of-Art Posted February 14, 2007 Report Posted February 14, 2007 ne valja mi ženski vokal ne valja mi niti to što forsiraju u nekim pjesmama kvazi disonance i ekspresionizam ali tematika im je na mjestu, cjelokupni dojam se čini ok... meni osobno nikad nisu uspjeli baš dokraja sjest iako sam ih preslušavala stalno stalno tek tako da vidim hoću li dohvatiti to nešto što većina vidi, ali nisu me baš opčinili Quote
Baki Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 JEBOTEEEE!!!!! 27th February - New Female Singer Tristania is sorry to announce that Vibeke has decided to leave the band due to personal reasons. The band regrets this fact, but respect her decision and wish her all the best in the future. Tristania is now looking to find a new female singer, as they are anxious to start touring and promoting the new album. Please send demos, along with a recent photograph, to; Tristania Askeladdveien 12 N-4019 Stavanger Norway Quote
Bata Trokrilni Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Od ovog benda imam samo Beyond the veil i obožavam taj album. Pravi gothic metal, sa žestokim rifovima i beuty and the beast vokalima, onakav kakav najviše volim. Pesme: Angina, Heretique, Opus Relinque... Quote
Kakashi Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 JEBOTEEEE!!!!! 27th February - New Female Singer Tristania is sorry to announce that Vibeke has decided to leave the band due to personal reasons. The band regrets this fact, but respect her decision and wish her all the best in the future. Tristania is now looking to find a new female singer, as they are anxious to start touring and promoting the new album. Please send demos, along with a recent photograph, to; Tristania Askeladdveien 12 N-4019 Stavanger Norway Crap. Quote
Baki Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Sta je to s tim metal pevacicama, sve nesto napustaju bendove ili bivaju izbacene iz istih?! Quote
The Watchtower Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 Hahaha. Krenule da kruze price da je ona nova pevaljka u Nightwish-u. Quote
Sugar Overdose Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 sad tje da dobije publicitet kad bude snimala nowi album za grand prodakshn ^^ Quote
Killing Floor Posted February 28, 2007 Report Posted February 28, 2007 JEBOTEEEE!!!!! 27th February - New Female Singer Tristania is sorry to announce that Vibeke has decided to leave the band due to personal reasons. The band regrets this fact, but respect her decision and wish her all the best in the future. Tristania is now looking to find a new female singer, as they are anxious to start touring and promoting the new album. Please send demos, along with a recent photograph, to; Tristania Askeladdveien 12 N-4019 Stavanger Norway Au da znas kako me je presekla ova vest...a joj sta ce bez Vibeke kuku, ma nacice oni adekvatnu zamenu valjda. Quote
Sirius Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 otkud sad ovo odjednom, nista se nije nagovestavalo...a to da je ona nova pevacica nightwisha, moglo se ocekivati da pocnu takve price... Quote
StormScion Posted March 1, 2007 Report Posted March 1, 2007 (edited) Javio mi ortak ( killing floor ) na mob kao na foru da pogledam vest na sajtu tristanije , kada ja odem tamo sav istripovan ono ovo dolazi tristanija 100 % u srbiju bice loodilo , i ono onda procita ovu vest sada i ubedachio sam se vishe nego obichno ~~ . A jbg ... idemo dalje , sirenia i dalje zivi ... Sada samo mortem da izbaci ovu debelu kravu iz tristanije i uzme vebeke nazad i da pocne nova era nove tristanije ;P Edited March 1, 2007 by StormScion Quote
Recommended Posts