DragonHeart Posted May 14, 2007 Report Posted May 14, 2007 Zato sto su poredjenja glupa, eto zasto. Quote
Killing Floor Posted May 14, 2007 Report Posted May 14, 2007 (edited) zasto? Zato sto su to kultni albumi, cisto sumnjam da ce oni napraviti bolji album, a i da naprave retko ko bi to priznao svi bi se vracali na WW i BTV, to je stvar koja me mnogo nervira. Edited May 14, 2007 by Killing Floor Quote
Sirius Posted May 14, 2007 Report Posted May 14, 2007 haha, poredjenja glupa....to necu komentarisati... a to jesu kultni albumi, i verovatno nece napraviti bolji.... Quote
freya Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 Naravno da neće ponoviti ni WIDOWS WEEDS ni BEYOND THE VEIL.Meni se sviđa novi album,mada su textovi malo.. Al ajde.I možda je malo jednoličan. A baš se pitam zašto je napustila bend..?? Quote
3vil Posted May 29, 2007 Report Posted May 29, 2007 OI!Svaki album je pricha za sebe.Uostalom kada bi napravili neshto kao sto je BTV ili WW,ispalo bi "jao,ovi pederi su provalili da im ovaj zvuk pali,pa su kopirali ne bi li se dobro prodao..." itd... Quote
Bata Trokrilni Posted May 31, 2007 Report Posted May 31, 2007 Ja ne bih trpao Widow's Weeds i Beyond the Veil u isti koš, jer zvuče dosta različito. Ovaj prvi je isuviše doom. Sa Beyond the Veil se i po zvuku i po kvalitetu može porediti World of Glass, dok su Ashes i Illumination drugačiji i slabiji, sem par pesama na oba, koje se izdvajaju. Quote
Sirius Posted June 3, 2007 Report Posted June 3, 2007 world of glass mi nije nesto.... @3vil, ne moraju oni napraviti nesto kao ww, ali neka naprave nesto istog kvaliteta....nisi me shvatio.... Quote
freya Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 world of glass mi nije nesto.... @3vil, ne moraju oni napraviti nesto kao ww, ali neka naprave nesto istog kvaliteta....nisi me shvatio.... Meni je WORLD OF GLASS odličan.Samo mu trebaš dati šansu.Bolji mi je od Illuminations u svakom slučaju. Čisto sumnjam da će oni više išta izdavati i ako izdaju mislim da će biti bzv.Ponestaje im ideja Quote
DragonHeart Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Ne bi trebalo da odlazak Vibeke utice na njihovu kreativnost. Quote
freya Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 Ne bi trebalo da odlazak Vibeke utice na njihovu kreativnost. Sa ovim albumom se vidi pad kreativnosti(o prošlom i da ne pričam),a još je otišao njihov "zaštitni znak". Quote
DragonHeart Posted June 5, 2007 Report Posted June 5, 2007 "Illuminations" mi se svidja, a sta ce dalje biti bez Vibeke vidjecemo. Quote
זאבים Posted June 11, 2007 Report Posted June 11, 2007 BEYOND THE VEIL je masterpiece of art i posle njega nema bolje[g] ps.owaj nowi je njesra .. Quote
Guest Bon Jovi Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Pa,Tristania je ok,meni se svidja pesma The Ravens Posebno ovaj deo Greed and anger Made us younger Couldn't save us when the tower fell Quote
Minita Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 BEYOND THE VEIL je masterpiece of art i posle njega nema bolje[g] ps.owaj nowi je njesra .. Biond D Vejl je jedan, po meni, od najboljih albuma koje je Gothic Metal mogao da ima. Zadnji, je užas užasa, svaka pjesma slična, lik ima growl koji kurca ne valja, nema atmosferičnih pazaža. Pogotovo je loš kada se poredi s periodom kada je Veland bio tu. Quote
Killing Floor Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 lik ima growl koji kurca ne valja Sve bi bilo super kad bi ovo bilo tacno. Quote
Sirius Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 pa zadnji i nije toliko los koliko su btv i ww dobri... Quote
Killing Floor Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Zadnji album je super, kome se svidi on se nalozi kao bolestan i slusa ga po ceo dan. Quote
DragonHeart Posted July 20, 2007 Report Posted July 20, 2007 Treba zadnji album slusati dozirano i sve je OK. Quote
freya Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Evo stalno preslusavam album nadajuci se da ce mi se svidjeti skroz,medjutim...nesto mu fali.Dobar je album(u sustini)ali mu nedostaje originalnosti.Suvise je obican i prost. Quote
Minita Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Evo stalno preslusavam album nadajuci se da ce mi se svidjeti skroz,medjutim...nesto mu fali.Dobar je album(u sustini)ali mu nedostaje originalnosti.Suvise je obican i prost. Upravo to. Juče sam ga slušala 3 puta, ni jednog trenutka se nisam nešto cimnula, ono da ima neki žar, ne znam kako da opišem to. Kad slušam BTV, sva nekako uzdrhtim. Album je jako jednoličan, običan i prost. Boring. Quote
DragonHeart Posted July 26, 2007 Report Posted July 26, 2007 Evo stalno preslusavam album nadajuci se da ce mi se svidjeti skroz,medjutim...nesto mu fali.Dobar je album(u sustini)ali mu nedostaje originalnosti.Suvise je obican i prost. Kod Gothic-a ces danas tesko naci neku slozenost, a bogami i pretjeranu originalost. Quote
זאבים Posted July 27, 2007 Report Posted July 27, 2007 (edited) true true ... Edited July 27, 2007 by dreaminion Quote
DragonHeart Posted July 29, 2007 Report Posted July 29, 2007 Do kraja ljeta ce se vjerovatno znati ime nove pjevacice, jer bend zeli od jeseni na turneju. Quote
DragonHeart Posted July 31, 2007 Report Posted July 31, 2007 Neko ne moze da prezali odlazak Vibekke Quote
Recommended Posts