Chlan 787 Posted January 26, 2004 Report Posted January 26, 2004 Widow's weeds (vid'o s' vid'o ) - KONZA!!! Najbolji momenti na albumu su zenski recital i maestralni zavrsetak pesme December Elegy, kao i klavir na pocetku My Lost Lenore i Pale Enchantress... Quote
Kakashi Posted April 11, 2004 Report Posted April 11, 2004 (edited) 2nd March 2004 - Tristania at M'era Luna 2004 Tristania is confirmed for the M'era Luna Festival 2004 in Germany. Tristania will play on the 7th of August. More information at http://www.meraluna.de. More dates will be announced. Edited April 11, 2004 by Hérétique Quote
DevouredSoul Posted April 11, 2004 Report Posted April 11, 2004 Ma... docji cje i kod nas jednog dana.... Ili cjemo mi bar oticji do njih... :smajlikojiuzdishe: Quote
Dolly Posted April 12, 2004 Report Posted April 12, 2004 Therion ima puno značenje za one koje su bliski njegovom misticizmu i magiji...koji se ne zadržavaju na tome da je Theli veliki mag, Vril ya nešto kao slovenski nav...to je to, što se tiče mog znanja Therion-filosofije. A ja mogu samo da kažem: pfff, sympho gothic metal. Kao mali laik i sva srećna ograničena stvorenja. Zašto ovo rekoh? Recimo, Tristania mi je mnogo ljudskija, toplija. Potresnija. Početak Beyond the veila verovatno je jedna od najtužnijih melodija koje sam do sada čula. Nema mnogo preteranih reči, nema patosa, samo tiha seta, životna. Više ima slutnje propasti nego velikih ideja, kosmosa, zvezda, natprirodnih sila, i-šta-ti-ja-znam. I pristup koji ostvaruju sa slušaocem je drugačiji. U pravu si, Therion mora da zvuči kao obraćanje hiljadama vernika. ja sam se skoro dokopala nekih snimaka i moram da priznam da mi je prvi utisak bio apsolutno opisan tvojim recima. Odusevila sam se... mada mi je ipak therion nekako jaci, u smislu zaustavlja mi dah, i definitivno zraci nekim fantizmom ...pa onda mogu da kazem da je i to tumacenje jako realno... bas zato je tristania naturalna i bliza meni, definitivno emotivnija,a ni priblizno teatralna kao therion. Quote
Wild Rose Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 Ah-obozavam Tristaniu! Sva tri albuma su jako dobra, i bas mi je tesko da izdvojim neki. Pesme-ajde kao naj najomiljenije-Angelore, Tender trip on Earth, The shining path... Ovaj, a to kad bude album-cisto da me imate u vidu. Quote
Dolly Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 sjajan avatar sto se tice tristanie odlican ukus... Quote
PanzerGoth Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 ja ih slusam ponekad. znam da sam prvu pesmu od njih cula s jedne kompilacije koju mesecno izbacuje ovde jedan Gothic casopis, i da su mi se svideli. skroz opustajuci ambijent, pa sam zato trazila i, thank goth, nasla neke pesmice i sebi sprzila CD... Quote
Luciette Posted April 14, 2004 Report Posted April 14, 2004 Joj, faaaaantasticno ubedljivo najbolja pesma je ''December elegy'', ali naravno to je samo moje licno misljenje. Mslim da je bend puno izgubio odlaskom Mortena Velanda. Mada ni ''World of glass'' nije za bacanje. : Quote
miss Penny Lane Posted April 17, 2004 Report Posted April 17, 2004 instrumentali su nenadjebivi tvoj avatar je nenadjebiv Quote
lunja Posted April 17, 2004 Report Posted April 17, 2004 ja ga ne vidim ( jer mi se brzhe uchitava kad to sve skinem ) tako da ne mogu tvoj da pohvalim, chak ni iz ljubaznoshtju ma ko ga biiiiiip... i tvoj je divan, nenadjebiviji od mog da se vratimo na temu > tristanijini instrumentali su nenadjebivi Quote
miss Penny Lane Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 moj avatar=>like always courtney Quote
lunja Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 a to da je promenila pol je stara stvar... Quote
DevouredSoul Posted April 19, 2004 Report Posted April 19, 2004 Svinje jedne, nemojte Milana da vredjate Nuskvamche, Mesec jeste najlepsha stvar na svetu, ali mislim da si mogao i bolju sliku da stavish. Quote
lunja Posted April 20, 2004 Report Posted April 20, 2004 Nuskvamche, Mesec jeste najlepsha stvar na svetu, ali mislim da si mogao i bolju sliku da stavish. /me lenj /me veri lenj da vratim stari ? Quote
Dolly Posted April 20, 2004 Report Posted April 20, 2004 /me lenj /me veri lenj da vratim stari ? e on je bio opak! Quote
DevouredSoul Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 Eeeeeeeeeee taj! Aj mi poshalji to na mail (ako imash veliku sliku, da je isto tako lepa), da je bacim na desktop, osh? [email protected] Quote
lunja Posted April 21, 2004 Report Posted April 21, 2004 josh mi samo reci da ti je to pravi mail ??? bwahahha ql ! btw > nemam vetju Quote
Recommended Posts