KRANG Posted December 16, 2004 Report Posted December 16, 2004 ja sam tako dobio warn.. moderatori su DEBILI!!!! Quote
Kokopelli Posted December 16, 2004 Report Posted December 16, 2004 Zaista sto kaze Kent Widow's Weeds je neprocenjiv! A mislim da je i Vibeke skolovana Konacno neko da se slozi sa mnom. ovamo niko ne dijeli tvoje misljenje kao ni moje da je najbolji album mdb ...complete. eto. Quote
Vladan Posted December 16, 2004 Report Posted December 16, 2004 Ima li ikakvih vijesti o ovom Fenomenalnom bendu!!! Spremaju li ista??? Meni je najbolji Widiw's Weeds!!! Ostali su nekako slabiji!!! poz Quote
Tristania Posted December 17, 2004 Report Posted December 17, 2004 Pa izdali su novi album koji cu ja danas da slusam!!!!!!! Quote
solicitor Posted December 17, 2004 Report Posted December 17, 2004 (edited) Metno sam da se skida, pa ako neko bude ljubazan da oslobodi slotove i ja bi danas mogo da cujem kako zvuci novi album. Svi se slazu da je Widdows Weeds vrh muzike. Videcemo sta ce da uradi nova ekipa bez Mortena.Inache, novi album se zove Ashes. Evo covera malenog ... shity je ... a evo i prve recenzije nakoju sam naleteo bez mnogo kopanja.. ne znam kolko je merodavna. Koga zanima nek stisne OVDE Nestrpljivi mogu cuti par delova pesama i jednu celu na oficijelnom sajtu benda .www.tristania.com ... ovo sto sam ja cuo nije ni za qrac ... nadam se da je ostatak malo zivlji. Edited December 17, 2004 by solicitor Quote
Kakashi Posted December 17, 2004 Report Posted December 17, 2004 (edited) Okej, ali to je sve (i više) rečeno na prethodnih stranama . Nego, zar ti se ama bas nikada nije desilo da opet iskopas posle duzeg vremena neki album koji ti je prilicno degutantan i pozelis ponovo da ga preslusas cisto da bi video da li su ti stavovi ostali isti ili si u principu potcenio album? Pa ne baš, obično ga se otarasim najduže posle nedelju-dve. @Spameri: Warn je za spamere . Edited December 17, 2004 by Hérétique Quote
solicitor Posted December 17, 2004 Report Posted December 17, 2004 A jeste ... nisam pratio fabulu radnje .. izvinjavam se na bajatim vestima Quote
Tristania Posted December 17, 2004 Report Posted December 17, 2004 (edited) Svi kazu drugacije sto se tice pesama! jedva cekam da dobijem album veceras pa da ga lepo i na tenane preslusam Edited December 17, 2004 by Tristania Quote
solicitor Posted December 17, 2004 Report Posted December 17, 2004 Preslusao sam 2.Equilibrium i 6.Shadowman i obe su spore do bola. Ako je ceo album ovakav bice prilicno dosadan. Slabo ovde neke emocije ima bar na prvo slusanje. Ne iskljucuujem mogucnost da mi se vremenom svidi jer volim ovaj fazon muizke, ali za sad deluje bas bledunjavo i shaputavo. Quote
Fiery Posted December 17, 2004 Report Posted December 17, 2004 Videcemo sta ce da uradi nova ekipa bez Mortena. Vec smo videli sta mogu da urade, World of Glass. Po meni, najbolji album Tristania-e. Quote
solicitor Posted December 17, 2004 Report Posted December 17, 2004 (edited) Evo na ovom albumu su pokazali da nema nista bez Mortena. Meni se WoG ne svidja previse, ali je ovo novo bledo, bezlicno, dosadno ... skinuh ceo album, al cini mi se da je mnogo los. Mozda se svidi nekom ljubitelju dooma... vise je u tom fazonu. Meni je ovo dosadno. 7 pesama , 42 minuta, cin mi se da je ovo odradjivanje posla. NAravno, rano je za neke dublje zakljucke, ali prvi utisak je otuzan. Edited December 17, 2004 by solicitor Quote
Buddha Posted December 17, 2004 Report Posted December 17, 2004 mislim da ne moram ni da preslusam da bih potvrdio to sto si ti rekao. pozz Quote
Tristania Posted December 17, 2004 Report Posted December 17, 2004 Ja moram a kada budem preslusao onda cu da kazem sta mislim Quote
marcoman Posted December 17, 2004 Report Posted December 17, 2004 Tristania ne bi trebala da se okusava u doom vodama pa cak i da naginje ka tome, verujem da bi produkt toga bio vise nego jadan. Voleo bih da cujem to novo (sporo) jer je WOG bio prebrz Quote
solicitor Posted December 17, 2004 Report Posted December 17, 2004 Ma nisam rekao da je ovo doom album. Vise je sporo i nekako dosadnjikavo. Doom ima mnogo vecu tezinu i snagu. Rekoh da se MOZDA da se svidi doom fanovima zbog nesto sporijeg ritma .... al videcemo. Velika je verovatnoca da se nece svideti nikome Quote
Gothic Angel Posted December 18, 2004 Report Posted December 18, 2004 Novi album je spor i dosadam... grozno... Ukenjase prethodne uspehe Quote
Jackie Brown Posted December 18, 2004 Report Posted December 18, 2004 Meni se isto ''World of glass'' dopada..... Jako mi se dopada kako zvuce uzivo.Vibeke ima jako zanimljiv glas,ali i scenski nastup.... Quote
Nightwing Posted December 18, 2004 Report Posted December 18, 2004 Novi album je spor i dosadam... grozno... Ukenjase prethodne uspehe Ukenjase jos sa WOG... Nule ti znas da danas moras da svratis da mi doneses novi album da nagrebujem.... kad god..samo svrati... Quote
ABIGAIL Posted December 18, 2004 Report Posted December 18, 2004 Evo na ovom albumu su pokazali da nema nista bez Mortena. Meni se WoG ne svidja previse, ali je ovo novo bledo, bezlicno, dosadno ... WoG je odlican, ali to mi ne menja misljenje da Beyond the Veil vrh! Nije da nema nista bez Mortena... Bend Sirenia koji je osnovao posle napustanja Tristanie, je apsolutno fantastican Hvala Gotivnom na rezanju Quote
solicitor Posted December 18, 2004 Report Posted December 18, 2004 (edited) Nek ti Gotivni sreze zadnju Tristaniu i vides kolko je gora od zadnje Sirenie. WoG je dobar album, ali nije prineti Widdows Weedsu ... ovaj zadnji nije nizasta. Edited December 18, 2004 by solicitor Quote
ABIGAIL Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 Naravno da ce da mi sreze, sta ce drugo da radi Stalno ga Sima i ja smaramo Quote
Tristania Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 Ovo je strasno!!! Nikada me neki bend nije vise razocarao kao Tristania. Album ne zasluzuje ni drugo slusanje! Dobro je sto su napravili samo sedam pesama da je bilo vise verovatno bih zaspao ili bi otisao da se ispovracam u WC! Quote
Recommended Posts