oʞɾoƃ Posted August 10, 2010 Report Posted August 10, 2010 To ti je Call Of The Wintermoon, nađi na youtube-u. Quote
Sisus Posted August 10, 2010 Report Posted August 10, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=-VBdAY8eA9w&feature=related Quote
NoBodyAsAleksa Posted August 10, 2010 Report Posted August 10, 2010 hahahah hvala vam, znaci placem od smeha xD Koji su to pacijenti hahahahhaha Quote
oʞɾoƃ Posted August 10, 2010 Report Posted August 10, 2010 Ne bih ja kao jedan Iron Maiden fan bio tako nadmen. Bili su klinci, jebi ga, rekli su posle milion puta da im je to najveća greška u karijeri. Quote
Andrija Smith Posted August 10, 2010 Report Posted August 10, 2010 I Blashyrkh je sprdnja od spota, ali zbog te sprdnje većina ljudi ni ne čuje pjesmu, koja je meni vrh. Quote
NoBodyAsAleksa Posted August 10, 2010 Report Posted August 10, 2010 A jbg, jednostavno je mnogo smesan, imaju i mejdeni mnogo glupe spotove, ali ovo je objasnilo xD Ja sam vise Pink Floyd, Tangerine Dream,..... fan, al gotivim i par metal bendova jedan od njih je Iron Maiden i ne razumem zasto neki fan te grupe ne sme ovde da bude nadmen? Quote
Fapril ethereal Posted August 10, 2010 Report Posted August 10, 2010 idi budi nadmen na nekom drugom mestu.. Quote
Sisus Posted August 10, 2010 Report Posted August 10, 2010 http://mediaboom.org/mp3/284435-immortal-the-seventh-date-of-blashyrkh-2010.html DVD rip. S kojim se plejerom ovo čudo otvara? Quote
Talvi Posted August 10, 2010 Report Posted August 10, 2010 Jebem li ga, nisam skinuo ali stoji tu da je .avi format. Quote
dimmu1 Posted August 10, 2010 Report Posted August 10, 2010 S kojim se plejerom ovo čudo otvara? ja sam sa k-liteovim kodecima otvorio bez problema.samo skines poslednju verziju odavde. Ja sam vise Pink Floyd, Tangerine Dream,..... fan, al gotivim i par metal bendova jedan od njih je Iron Maiden sve si objasnio,sad te potpuno razumem sto mislis da ti je immortal smesan. Bili su klinci, jebi ga, rekli su posle milion puta da im je to najveća greška u karijeri. sta ih boli kurac.abbath se i dan danas tako ponasa na bini,uziva u paznji koju dobija od publike zbog toga,imaju odlicnu muziku,vrte masnu lovu i svima im je lepo.sumnjam da im je to bila najveca greska u karijeri... Quote
Sisus Posted August 10, 2010 Report Posted August 10, 2010 Kad skinem, ekstenzija je .ape. Prvi put čujem za to. BS pušta samo zvuk bez slike, čak sam skinuo i neki Ape plejer koji isto pušta samo zvuk. Media plejer neće da ga pusti. Quote
dimmu1 Posted August 10, 2010 Report Posted August 10, 2010 (edited) ja sam izbrisao jer mi je trebalo mesta na hdd-u,a ne znam kojeg je formata bilo.sa kojih si ti linkova skidao? ja sam skidao sa deposita i rekao bih da je bio .avi ali nisam siguran.znam samo da sam morao da apdejtujem k-liteov media plejer klasik jer nije hteo da pusta sa starijom verzijom. Edited August 10, 2010 by dimmu1 Quote
Sisus Posted August 10, 2010 Report Posted August 10, 2010 I ja sam skidao sa Deposita. evo sad skidam K-lite kodeke, pa ćemo da vidimo šta kaže. Quote
dimmu1 Posted August 10, 2010 Report Posted August 10, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=VLi86IVvZZY steta sto abbath ne svira intro ili makar da ga puste na kutije,prejebeno zvuci. Quote
Chicken Little 420 Posted August 10, 2010 Report Posted August 10, 2010 evo vam dvd: http://www.psychocydd.co.uk/details.php?id=8178a3505fde3acb47936e3cabecb5187ed0917a Quote
Mita Posted August 10, 2010 Report Posted August 10, 2010 pokusaj VLC player pusta sve bukvalno! Quote
NoBodyAsAleksa Posted August 10, 2010 Report Posted August 10, 2010 ja sam sa k-liteovim kodecima otvorio bez problema.samo skines poslednju verziju odavde. sve si objasnio,sad te potpuno razumem sto mislis da ti je immortal smesan. sta ih boli kurac.abbath se i dan danas tako ponasa na bini,uziva u paznji koju dobija od publike zbog toga,imaju odlicnu muziku,vrte masnu lovu i svima im je lepo.sumnjam da im je to bila najveca greska u karijeri... Ma brate nemoj da se ljutis, ne slusam ja immortal, to jeste pokusao sam i sve, ali kad krene da kresti ne mogu jbg... Samo sam pitao za spot, ja nisam ismevao njihovu muziku vec spot... Da ismevam muziku pomenuo bih Katalepsy, Gorgoroth,... i tako mada oni su vise death, nebitno skroz... Jos jednom ne prozivam vam black metal ni nista, sem onog nebuloznog spota, razumem ja sto neko slusa death, black turbo folk, tehno, sve ja razumem... Bez uvrede jos jednom Quote
Sisus Posted August 10, 2010 Report Posted August 10, 2010 pokusaj VLC player pusta sve bukvalno! Neće, jebem ga. Quote
Talvi Posted August 10, 2010 Report Posted August 10, 2010 (edited) Probaj ako imas negde Media Player Classic, najstariji i najmanji program ikada ali otvara SVE! Elem: http://mpc-hc.sourceforge.net/ Edited August 10, 2010 by Talvi Quote
Sisus Posted August 10, 2010 Report Posted August 10, 2010 Instalirao sam ga u paketu sa K-lite kodecima što mi je Dimmu ostavio i neće ni on da pusti. Svi samo puštaju zvuk, a nigde slike. Quote
Indorile Posted August 10, 2010 Report Posted August 10, 2010 Skinuo si ape lossless (valjda neka varijanta .flac-a), a trebao si DVDRip. Opcije su: Скачать 320 kbps (samo zvuk); Скачать APE, Lossless (isto verovatno samo zvuk, na foru flac-a); Скачать DVDRip (video). Ja sam skinuo ovaj zadnji tj. DVDRip i to je .avi koji se pusta preko bilo kog plejera normalno (ima ~900mb). Quote
Sisus Posted August 11, 2010 Report Posted August 11, 2010 E, do k. Ništa, što bi rekao Abbath, here we go again. Hvala. Quote
truliandedzombileš! Posted August 11, 2010 Report Posted August 11, 2010 Meni je Immortal smor od benda, ali ti spotovi su mi uvek bili simpatični. Quote
Grobodan Posted August 12, 2010 Report Posted August 12, 2010 SAlušam upravo novi lajv, sve je na mestu kako čujem, a skida mi se i DVD pa ću i na to da bacim pogled kasnije. Nikad dosta Immortala Quote
Recommended Posts