Angelystor Posted April 3, 2022 Report Posted April 3, 2022 Meni je ok album, nešto bar "zabavniji" utisak nego prethodna dva. Doduše, ne mogu sa sigurnošću da tvrdim da mi je bolji od prethodnika, jer bih morao prvo istih da se sećam išta da bih mogao da uporedim. Quote
Haos sam ja Posted October 24, 2022 Report Posted October 24, 2022 https://www.immortalofficial.com/immortal-has-completed-work-on-the-upcoming-new-studio-album-war-against-all Quote
Сале Posted October 24, 2022 Report Posted October 24, 2022 (edited) До јаја. Прошли је био супер. Само... Kevin Kvåle (Gaahls Wyrd) on drums Де је Хорг 100 му громова?? Не сећам се да је отишао из бенда. Edited October 24, 2022 by Сале Quote
Demon Seed Posted October 26, 2022 Report Posted October 26, 2022 (edited) Na arhivama pise da je otisao 2020... Zanimljivo posle onolikog belaja da je sada Demonaz jedini u bendu... Sad je isti kurac da l' se bendovi/projekti zovu Abbath, Demonaz ili Immortal, bravo momci, sjebali ste si bend Edited October 26, 2022 by Demon Seed Quote
Talvi Posted October 26, 2022 Report Posted October 26, 2022 Horgh batalio i Hypocrisy i Immortal, bole ga palica Quote
Pedja Posted October 26, 2022 Report Posted October 26, 2022 Quote As of August 2020, Demonaz and Horgh are involved in a legal dispute over the rights to the band's name. While Demonaz intends to be the sole name proprietor as the only remaining founding member, Horgh considers the name property should be joint ownership with Demonaz. Quote
Kumodraski Vo Posted October 27, 2022 Report Posted October 27, 2022 Pa sta oce kad je izasao iz benda.. Quote
Talvi Posted October 27, 2022 Report Posted October 27, 2022 Demonaz Paja Trošak norveškog blek metala 1 Quote
Сале Posted October 27, 2022 Report Posted October 27, 2022 Изгледа да је зато и отишо из бенда што му демоназ није дао његов део. Quote
Сале Posted July 19, 2023 Report Posted July 19, 2023 Добар је албум. Није дугачак да смара и мени је баш ок. Чак ми је бољи од претходног. Мислим чак да Демоназ има бољи вокал од оног кловна Абата. 1 Quote
kuruz Posted November 11, 2023 Report Posted November 11, 2023 slušajte ovogodišnji Lamp of Murmuur, bolji Immortal nije izašao od Sons of Northern Darkness Quote
Angelystor Posted March 26 Report Posted March 26 Vidim nije se nešto pričalo o zadnjem kvazi Immortalu, ali valja ubeležiti koja je glupost od albuma. Izgubilo sve smisao od kad nema ni Horgha 1 Quote
Kumodraski Vo Posted March 26 Report Posted March 26 Meni je super album bas volim da ga obrnem, ne kontam cemu hejt. Jel opet onaj Load sindrom kad se unapred hejtuje jer nije kao nesto sto je izaslo pre, ili neki principi moralni sta li.. Quote
Angelystor Posted March 26 Report Posted March 26 Jok, samo jer mi dosadan, isto kao i (novi) Abbath. Otprilike onaj instrumental kad dođe već sam spreman za da zaspim, i onda coup de grace. Isforsirano i već viđeno. 1 Quote
dimmu1 Posted March 27 Report Posted March 27 Meni takodje dosadan i preterano forsiran da se udari na neku "nostalgiju" ili bolje receno bleda kopija Battles in the North-a. Videcemo Abbath-a na leto sta ce svirati na svom tezga setu. Generalno nema mnogo greske sta god da se svira ali voleo bih da cujem neke starije pesme koje nisu toliko cesto svirali. 1 Quote
Angelystor Posted June 22 Report Posted June 22 Topla preporuka da se isprati Abbath na ovoj Immortal turneji, sabija lista i odličan je bend. U odnosu sa certom u januar kad svirao pretežno solo stvari, atmosfera, a i poseta, nebo i zemlja. Quote
Recommended Posts