Thabbas Posted November 22, 2003 Report Posted November 22, 2003 Immortal i slicni bendovi ce vecno imati obozavaoce,jer njihove melodije su vanvremenske i besmrtne!Pesme poput The Sun No Longer Rises,Eternal Years... su definitivno klasicni kalibar! Quote
Kai Hansen Posted November 29, 2003 Report Posted November 29, 2003 Preslusah "Sons Of Northen Darkness" -jebe keve! i "Battles in North" malcice manje dobar...pesme mogu da me smore samo zbog svojih duzina,inace je dobro. Quote
Frankenchrist Posted November 29, 2003 Author Report Posted November 29, 2003 Kai, nabavi sve od IMMORTAL, neces da se zeznes veruj mi! a: Mozda prvi album neces bas gotiviti, ali ako ti se svidja GORGOROTH, neces imati problema ni sa njim! Quote
Kai Hansen Posted November 29, 2003 Report Posted November 29, 2003 Jesam nabavio sve(ili skoro sve nisam siguran)..a koji je prvi album? Quote
Frankenchrist Posted November 29, 2003 Author Report Posted November 29, 2003 Diabolical Fullmoon Mysticism. Odlican album. a: Quote
Јарослав Posted November 30, 2003 Report Posted November 30, 2003 Immortal su najveca grupa na svetu.Steta sto su se raspali.Inace zakon su At the Heart... i Damned in Black ali i ostali su fantasticni.Immortal Immortality Quote
Srki Posted November 30, 2003 Report Posted November 30, 2003 Ti novi albumi nista ne valjaju... :ne: Nadje se poneka pesma, ali u odnosu na ono staro :ne: Quote
Kai Hansen Posted November 30, 2003 Report Posted November 30, 2003 Preslusao sam prva dva PH i DFM i sta znam onako...dobro je iam stvarno dobrih pesama,sidjaju mi se Abbathovi vokali....ali pravo otkrovenje je "Blizzard Beasts" jeeebote e ovo je METAL! Omiljena sa albuma mi je Mountain Of Might...jezivo je dobra...jedino sto kvari album je ona zadnja (dugog imena na "F") ... Quote
Frankenchrist Posted November 30, 2003 Author Report Posted November 30, 2003 Frostdemonstorm. Nije ni to losa pesma, u stvari sve su dobre, a ako cemo da biramo najbolje onda su to Blizzard Beasts, Nebular Ravens Winter i Mountains Of Might. Ostale koliko god bile dobre, ipak su za klasu ispod. Taj album ima vrlo cudnu produkciju, nekako "prigusen" zvuk. Ali zato riffing.. kad gitare krenu da idu na sve strane u nekim trenucima... odlicno. Ti novi albumi nista ne valjaju... :ne: Covece pa ti lud! a: ATHOW je jedan od najboljih albuma BM-a ikad! Dobro, posle njega je izasao Damned In Black, pomalo neocekivano, bar za mene, jer je album bio dosta agresivniji, tako da ga nisam zagotivio iz prve ali posle par slusanja, mogu reci da je odlican. Na Sons Of Northern Darkness se nalaze neke pesme koje su najbolje njihove pesme ikad, kao sto su Antarctica, Beyond The North Waves i In My Kingdom Cold. Quote
Kai Hansen Posted November 30, 2003 Report Posted November 30, 2003 Meni si ovi noviji albumi cak i bolji od starijih...melodicniji su nekako. Spomenuta Antarctica je stvarno ubica pesma,kao i Tyrants a sa ovih stariji albuma najomiljeniaj mi je CAll Of Wintermoon Quote
dark angel84 Posted November 30, 2003 Report Posted November 30, 2003 dfm je najjaci album a: a: Quote
Aleara Posted November 30, 2003 Report Posted November 30, 2003 Ma, govno od benda. Najocajniji albumi ikad: At the heart... i Sons of... Ko bi ocekivao od jednog black metal benda toliku dozu zrelosti i talenta?! Quote
Srki Posted November 30, 2003 Report Posted November 30, 2003 Ti novi albumi nista ne valjaju... :ne: Covece pa ti lud! a: ATHOW je jedan od najboljih albuma BM-a ikad! Dobro, posle njega je izasao Damned In Black, pomalo neocekivano, bar za mene, jer je album bio dosta agresivniji, tako da ga nisam zagotivio iz prve ali posle par slusanja, mogu reci da je odlican. Na Sons Of Northern Darkness se nalaze neke pesme koje su najbolje njihove pesme ikad, kao sto su Antarctica, Beyond The North Waves i In My Kingdom Cold. Nemoj se zaludjivati time, prijatelju :ne: :ne: :ne: Quote
Јарослав Posted December 4, 2003 Report Posted December 4, 2003 ZAKON GRUPA.SVE BIH DAO DA PONOVO SVIRAJU!!!!!! Quote
Son_of_Satan Posted December 7, 2003 Report Posted December 7, 2003 Immortal i pored raspada ostaje najbolji bend na svetu.Njihova muzika ce biti vecna i besmrtna!SLAVA IMMORTAL-u Quote
Kai Hansen Posted December 12, 2003 Report Posted December 12, 2003 ATTHOW ima ubedljivo najbolji cover u Black Metalu...a ne bih rekao da je najbolji ...ali defintivno je u prva 3! Quote
Mr.Torture Posted December 12, 2003 Report Posted December 12, 2003 Da da preterao sam ga..aloi jedan od najboljih sigurno Quote
Denethor Posted December 28, 2003 Report Posted December 28, 2003 Immortal-Najveca,najbolja,najaca black grupa koja postoji i koja ce ikada postojati,. Nemaju ni jedan los album. Raspali su se na vreme i tako ostali vecna legenda. Quote
Child_from_Hell Posted February 3, 2004 Report Posted February 3, 2004 IMMORTAL je najbolji bend na svetu!!! Slava im iako su se (nazalost) raspali!!!!! Quote
Metal_Heart Posted February 5, 2004 Report Posted February 5, 2004 Immortal-Najveca,najbolja,najaca black grupa koja postoji i koja ce ikada postojati,. Nemaju ni jedan los album. Raspali su se na vreme i tako ostali vecna legenda. Tako je brate... a: a: a: a: Quote
Cryfemal Posted February 6, 2004 Report Posted February 6, 2004 Eh, IMMORTAL je u tim danima zaista znacio. Pure Holocaust. Quote
Guest nymbus Posted February 8, 2004 Report Posted February 8, 2004 tako je cak i blizzard beast je jedan od najboljih albuma demndinblack :x Quote
Rain delay Posted February 12, 2004 Report Posted February 12, 2004 IMMORTAL do smrti!!! Bez zezanja moj omiljeni black, narocito Blizzard Beasts. Quote
Hansi Posted February 14, 2004 Report Posted February 14, 2004 Savrsen black band. Svidjaju mi se njihove teme. Quote
Recommended Posts