Baal Posted April 17, 2004 Report Posted April 17, 2004 (edited) grobodan sisa karu Edited February 20, 2012 by trenje Quote
Alchemy Rose Posted April 17, 2004 Report Posted April 17, 2004 SVI BI SMO VOLELI TO: Evo ja idem sutra do skca da pogledam ima li doticnih na nekim mp3icima, pa ako nema ima da pljackam. Imam sve od njih na mp3icima(albumi) ali hocu da posedujem i ova 3 bootlega: Immortal-Live At Rockwave Festival , Immortal - Live Zaandam i Immortal-Live Montauben.... Joj ne mogu da zhivim bez Immortal! Razumem te u potpunosti... Quote
Ol' Scratch Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 SVI BI SMO VOLELI TO O da... Prosledi i meni... Quote
Denethor Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 (edited) Evo bio sam do skca i na jednom mp3u je bio Live at rockwave festival i onaj demo 7 EP, pa sam ga uzeo, mada mi josh ostaje da nabavim ona dva live-a. I demo northern uppins death. BOGAMI IMA DA PLJACKAM: Edited April 18, 2004 by Denethor Quote
Frankenchrist Posted April 18, 2004 Author Report Posted April 18, 2004 Immortal (nor) - Suffocate Demo 1 1991 Lineup: Abbath (b,v), Demonaz (g), Armagedda (d), Jørn (g) 1. Suffocation of the masses 2. Enslaved in rot 3. Left on the stake Immortal (nor) - Immortal 7" EP 1992 Info: Recorded in the winter of 1991 Lineup: Abbath (b,v), Demonaz (g), Armagedda (d) 1. Unholy forces of evil 2. The cold winds of funeral frost Immortal (nor) - Rehearsal 1992 1. Blacker than darkness 2. Unholy forces of evil Ovo vredi imati... Quote
Denethor Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 Nego jel ima neko RUSKI mp3 IMMORTAL da reze ili zajmi, bio bih jako zahvalan. Quote
Alchemy Rose Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 Nego jel ima neko RUSKI mp3 IMMORTAL da reze ili zajmi, bio bih jako zahvalan. Imam ja RUSKI Immortal+Gehenna.... Quote
Denethor Posted April 18, 2004 Report Posted April 18, 2004 e i shta ima na njemu od live stvari i demoa Quote
Guest 10 dinara Posted April 24, 2004 Report Posted April 24, 2004 Nabavio sam Pure Holocaust i stvarno je odlican album. Najbolja pesma sa albuma je As the Eternity Opens. Sa kog albuma je ona pesma Ravendark. Quote
Hamsun Posted April 24, 2004 Report Posted April 24, 2004 e i shta ima na njemu od live stvari i demoa imas Zandaam...valjda Ja sam ga barem nabavio zajedno sa Gehennom...pa je to valjda to... Quote
Mr_Deadic Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 Ja sam slusao od njih Damned In Black i Battles In North i stvarno mi se svidjaju, kmada ne mogu nijednu pjesmu da izdvojim. Quote
Abbath Posted April 29, 2004 Report Posted April 29, 2004 eee,ja sam sve slusao(oficijalno) od Immortala i stvarno su legende,a sad da izdvajam mogu bar 10 stvari... Sieg Heil Quote
Supergalactic Lover Posted June 9, 2004 Report Posted June 9, 2004 preslusah bootleg "Live Zaandam" '94, znaci posle "pure holocaust". toliko je los zvuk da je nemoguce raspoznati pesme, bukvalno! posle 10 min slusanja sam peskakao deonice ne bi li prepoznao nesto. jedino sam uspeo(na trenutak, kada je prestalo neko sustanje) da prepoznam rif iz neke pesme sa PH mada sad ne mogu da se setim sta je to bilo. sve u svemu veoma lose, i ni malo vredno posedovanja! Quote
Kai Hansen Posted June 9, 2004 Report Posted June 9, 2004 Najveca fora je sto SVI imaju(samo) taj bootleg, a i ubih se trazeci da nadjem neki bootleg Immortal osim tog na DC++ i naravno nisam nista nasao... I guess that we are cursed to Zaandam Quote
Frankenchrist Posted June 10, 2004 Author Report Posted June 10, 2004 Ma ja nemam ni taj... A cuo sam za jedno 15 bootleg izdanja, ali pravih bootlega, ne one sto mozes da nadjes na sajtu neke izdavacke kuce sa sve knjizicom itd... ali ti bootlezi su VEOMA retki... Quote
Kai Hansen Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Osim Mayhema ne mogu naci bootlege nijedne druge black grupe. Jedino sto sam jednom nasao jedan Gorgoroth-ov ali baaaas je bio veliki..19 pesama..i to neki nabudzeni birthrate...pa me mrzelo da skidam.. Quote
Denethor Posted June 10, 2004 Report Posted June 10, 2004 Imam ja Immortal-live at rockwave Festival. Ali imaju samo 4 pesme. Quote
Žderač Posted June 11, 2004 Report Posted June 11, 2004 Jebo vas butlezi!!! Koja je pojenta slušati ta krčava govna na kojima se nikad ništa nečuje?! Ah, da, sad se setih - jedno od deset Blek Metal zapovesti: x. Thou shalt haveth millions of bootlegeths whicheths thou shalt noteth listeneth toth. Quote
Denethor Posted June 12, 2004 Report Posted June 12, 2004 Jebo vas butlezi!!! Koja je pojenta slušati ta krčava govna na kojima se nikad ništa nečuje?! Ah, da, sad se setih - jedno od deset Blek Metal zapovesti: x. Thou shalt haveth millions of bootlegeths whicheths thou shalt noteth listeneth toth. Poenta u slusanju bootlega je da sebi docarash atmosferu odredjenog benda jer je ocigledno da neces nikada moci ta ih gledas uzivo zbog nekih jebeno nepoznatih razloga. ETO ZATO. A shto se mene tiche to moze da bude i potpuna tishina ili lupanje po loncima, ako je immortal pravio, bice savrshena. Quote
Frankenchrist Posted June 12, 2004 Author Report Posted June 12, 2004 (edited) Prvo, bootlezi su, mogu ih slobodno nazvati kolekcionarski primerci i skupljaju ih samo oni koji vole/zele da imaju neke retke video zapise nekih bendova. Drugo, imas bootlega koji su sasvim dobrog, da ne kazem odlicnog kvaliteta. Trece, ovo je tema o IMMORTAL ne o bootlezima dakle... Edited June 12, 2004 by Frankenchrist Quote
Recommended Posts