Frankenchrist Posted September 16, 2004 Author Report Share Posted September 16, 2004 Hehehe, pa nije los... Prva stvar je najbolja. Produkcija je "preiskrena" ali moze da prodje kao demo, a i za vreme kad je snimljen dobar je. Vokali su odlicni. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
(Z)arkhon Posted September 16, 2004 Report Share Posted September 16, 2004 Hehehe, pa nije los... Prva stvar je najbolja. Produkcija je "preiskrena" ali moze da prodje kao demo, a i za vreme kad je snimljen dobar je. Vokali su odlicni. Ja volim kad se nista ne cuje,to je prava NORSK ARISK BM PRODUKCIJA!!! ne,ozbiljno dobar je.kakva je postava na tom demo-u? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abbath Posted September 16, 2004 Report Share Posted September 16, 2004 Meni je Demonazz najveci lik vala al zajeba ga ruka Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Abbath Posted September 16, 2004 Report Share Posted September 16, 2004 Shagratha on je ipak vishe sexy neg abbath njaaaaah Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spiritchaser Posted September 17, 2004 Report Share Posted September 17, 2004 Skinuo sam sve dve stvari sa NET-a za Suffocate i ono je totalni UZAS, vokal mnogo irtirajuci, svirka prosecna, koeficijent napaljenosti do daske, no ipak se ne kajem sto sam to skinuo - zato sto je to antikvitet i zato sto to mora da se ima jer je to IMMORTAL!!!! Verovatno da sam od Immortala prvo ovo(DEMO) cuo - NIKO ne bi mogao da me natera da poslusam ostalo i to bi bila prava propast za mene.....no k`o sto neko rece zvuce previse tr00 za moj ukus... Postava na Suffocate-u, a i na Northern Upins Death-u treba da je Demonaz, Abath i Armagedda, (mozda i Kolgrim???).... a za Abbath-a u Dimcetu - NEMA SANSE!!!!!!!!!!!!!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
D.E.B.I.L., the true grinder Posted September 17, 2004 Report Share Posted September 17, 2004 Ne znam koji je problem Demonazzu da svira - bas bi mu tremolo super ispadalo (zajedno s gitarom) 2(Z?)arkhon: bolje da slusas Suffocation - ne bi imao... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denethor Posted September 24, 2004 Report Share Posted September 24, 2004 Meni su oba demoa super, dosta podseca na Old Funeral. Jel ima neko Amputation ili Det Hederske Folk. To su 2 Abbathova i Demonazova pocetnicka benda. Imaju par demoa sa njima vlajda. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted September 25, 2004 Author Report Share Posted September 25, 2004 Ha, nabavio sam Unholy Forces Of Evil demo, znaci skroz je dobar! Istoimena pesma zvuci jos bolje nego na albumu! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giga Posted September 29, 2004 Report Share Posted September 29, 2004 ABBATH se pridruzio Cradle of Filthu kao session gitarista! Da, da. Bice da se smorio bez muzike i resio da konacno napravi nesto novo. Evo slike novog abatha (obrijao se!). Tu je sa strane i James iz CoF-a. Taken from Blabbergay. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted September 29, 2004 Report Share Posted September 29, 2004 Reshio Abbath da uzme pare pod stare dane Nego,jesi li siguran za ovo,gde si procitao?Na njihovom sajtu nema nista.Zar on vec nije u Borgirima? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giga Posted September 29, 2004 Report Share Posted September 29, 2004 Nego,jesi li siguran za ovo,gde si procitao?Na njihovom sajtu nema nista.Zar on vec nije u Borgirima? Skinuo sam sa Cradle of Filth foruma, nacicu i kompletnu pricu, ako nije zajebancija ali mi ova fotka nekako izgleda kao dokaz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
(Z)arkhon Posted September 29, 2004 Report Share Posted September 29, 2004 ne izgleda meni ovo ko abbath,mozda je ovako gay jer je sa cofom... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Supergalactic Lover Posted September 29, 2004 Report Share Posted September 29, 2004 ima ono njegovo drzanje... al je presao u CoF-ov S&M fazon... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
(Z)arkhon Posted September 29, 2004 Report Share Posted September 29, 2004 (edited) onda je sada abbath zalostan... Edited September 29, 2004 by (Z)arkhon Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted September 29, 2004 Report Share Posted September 29, 2004 Neka je bio tr00, a sad vise nije I nije se obrijao, vidi se brada Po ko zna koji put, u Borgiru je samo gostovao. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted September 29, 2004 Author Report Share Posted September 29, 2004 Stomacina je tu, jedino mi kosa nekako stvara sumnju, jer on nema ovako svetlu kosu... i obratio bi vise paznje na corpse paint, ne bi bio ovoliko kriv k'o ovom liku hahaha... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denethor Posted September 29, 2004 Report Share Posted September 29, 2004 Kosa je i meni sumnjiva. Ali stomacina sve kazuje. Vidi se da coveku nedostaje sviranje, pa se utrpava drugima pile mamino. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giga Posted September 30, 2004 Report Share Posted September 30, 2004 onda je sada abbath zalostan... Ne vidim zasto. Ako bude uticao na CoF taman ce Cradleovci malo da se vrate starom black fazonu (ipak su Vempire, Principle i Dusk neprejebivi), a to usput moze biti i zanimljivo kada bi dodao svoj zli growl cradle repertoaru vrisaka i rezanja Ocekujem bar nekoliko zanimljivih pesama koje ce biti proizvod ove saradnje jedino mi kosa nekako stvara sumnju, jer on nema ovako svetlu kosu... Ima, samo ju je ranije farbao. Manje vise svi Skandinavci imaju ili takvu ili jos svetliju kosu. To im je u genima. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fiery Posted September 30, 2004 Report Share Posted September 30, 2004 Pre bi se reklo da Abbath rezi, dok Dani growl-uje i scream-uje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted September 30, 2004 Author Report Share Posted September 30, 2004 (edited) Ima, samo ju je ranije farbao. Manje vise svi Skandinavci imaju ili takvu ili jos svetliju kosu. To im je u genima. Veruj mi, nema ovoliko svetlu. Ali kao sto si rekao, moze ovo biti zanimljiva kombinacija, jer da bi se Abbathovo rezanje uklopilo, COFovci bi morali mnoooooogo da promene zvuk hehehe... mada, licno, ne svidja mi se sto Abbath postaje na svakom loncu poklopac... Edited September 30, 2004 by Frankenchrist Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ora Posted September 30, 2004 Report Share Posted September 30, 2004 Bolje on nego neki drugi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Azog-Gauroth Posted September 30, 2004 Report Share Posted September 30, 2004 Ne vidim zasto. Ako bude uticao na CoF taman ce Cradleovci malo da se vrate starom black fazonu (ipak su Vempire, Principle i Dusk neprejebivi), a to usput moze biti i zanimljivo kada bi dodao svoj zli growl cradle repertoaru vrisaka i rezanja Ocekujem bar nekoliko zanimljivih pesama koje ce biti proizvod ove saradnje Ima, samo ju je ranije farbao. Manje vise svi Skandinavci imaju ili takvu ili jos svetliju kosu. To im je u genima. istina sve.samo ne kapiram sponu izmedju tematskih odredjenja ova 2 benda.ali da vidimo oce li to vratiti stari,dobri COF. vidjeste li horgha u hipocrisy?plavushan mojh slatki... svi u immortal se farbaju. zanima me ako je ovo istina,na shta ce lichit ovo.jedni od mojih omiljenih bendova. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dani Posted September 30, 2004 Report Share Posted September 30, 2004 Budjav je skroz ne stoji mu to lepo. Ih, nista bez velikog debelog stomaka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Denethor Posted September 30, 2004 Report Share Posted September 30, 2004 Veruj mi, nema ovoliko svetlu. Slazem se jeste da se abbath ranije farbao, ali nikad nije imao plavu kosu vetj smedju. Evo ja imam neke slike od kraja 2003 gde ima braon kosu, kako je mogla da mu za samo godinu poraste nova novcijata plava dugacka kosa? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
(Z)arkhon Posted September 30, 2004 Report Share Posted September 30, 2004 svoj zli growl zasto ZLI growl,nemoj sad jos da i pricas o abbathovom vokau,koji je za daniev izmislio svijet... a bi bilo daobro da napravi vempire... a nije dobro da je abbath u takvom bandu... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts