Гласник смрти Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 Па и било ја за очекивати да се поново окупе. Још кад би дошли негде у комшилук... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted May 9, 2006 Report Share Posted May 9, 2006 Znaci kad bi dosli..kakva bi to paljevina bila.. Vec sad kad pomislim da gledam Immortal uzivo osetim srce kako mi preskace.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Znaci kad bi dosli..kakva bi to paljevina bila.. Vec sad kad pomislim da gledam Immortal uzivo osetim srce kako mi preskace.. u to jos kad bi bilo Al ne znam mislim da je mnogo slaba sansa da se to ikad desi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Pa mogli bi da dodju, ipak cinjenica je da sve vise i vise bendova dolazi,sto je stvarno super Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Nije bruka nadati se... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Nije, nije Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Meni su oni pored Mayhema najlegendarniji black bend, uz Darkthrone i Emperor takodje, ali jedno kad slusam Immortal bukvalno osetim kao neki mraz oko sebe. Sto se tice spotova, oni se zajebavaju tokom citave karijere, pa pogledajte samo te kovanice u naslovima pesama...koma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Upravo to i najvise cenim kod njih..njihovi tekstovi su unikatni. to nije ni satanizam a ni paganizam..to je pure grim. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 zaboravio si "necro"...necro grim Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 upravo slusam Call of the Wintermoon i samo cu reci:E to je pesma! Ko ne voli prvi album Immortala nije pravi bleker. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Ma ja nisam ni bleker, vishe volim death, ali sto je dobro, dobro je. Meni je mislim mozda i ponajbolji At The Heart Of Winter, mada nije na odmet ni Battles In The North Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Ma koji qrac At the Heart of winter ili Sons of Northern Darkness..sve su to dobri albumi, da se razumemo, ali Diabolical Fullmoon Mysticism je pravi necro grim tr00 black..pocevsi od produkcije i pesama pa do vokala. Poslusajte samo Cryptic Winterstorms..aarrghh!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 upravo slusam Call of the Wintermoon i samo cu reci:E to je pesma! Ko ne voli prvi album Immortala nije pravi bleker. to mala U toj pesmi se vidi kolka je Horgh zivotinja Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ba+a. Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 Horgh je svirao na poslednja cetiri albuma tako da nije svirao on na toj pesmi . Inache super vest, ali sto kaze franja, valjda necje zajebati stvar. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MEDIEVAL Posted May 10, 2006 Report Share Posted May 10, 2006 to mala U toj pesmi se vidi kolka je Horgh zivotinja kakav horgh?! na prvom albumu je bubanj svirao armaggeda inace,odlicna pesma Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Frankenchrist Posted May 10, 2006 Author Report Share Posted May 10, 2006 Horgh je svirao na poslednja cetiri albuma tako da nije svirao on na toj pesmi . Inache super vest, ali sto kaze franja, valjda necje zajebati stvar. Voleo bi da ih vidim uzivo, ali ne slusa mi se bas jos jedan Sons Of Northern Darkness, ili jos gore njegova bleda kopija. Ovo sto su uradili zakljucno sa tim albumom je jednostavno vrhunac koji su mogli da dostignu, i ne bi voleo da se razocaram u neki njihov album, jer su jedini bend koji me stvarno nikada nije razocarao vec samo sve vise odusevljavao svojim izdanjima. Sve u svemu, ne mogu da kazem da se nesto preterano radujem tom ponovnom okupljanju, iako to mozda znaci da cu ih videti uzivo, skeptican sam zbog novih stvari, i ne zelim da ih ljudi pljuju zbog toga, kao sto su neki radili kad je izasao SOND. Napisah ono sto me mrzelo da napisem sinoc hehe... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Kad bi doshli do nas...Samo da chujemo Where Dark and Light Don't Differ i mozhemo svi kuci. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 MA sigurno ce biti dobro to ponovno okupljanje. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Ma koji qrac At the Heart of winter ili Sons of Northern Darkness..sve su to dobri albumi, da se razumemo, ali Diabolical Fullmoon Mysticism je pravi necro grim tr00 black..pocevsi od produkcije i pesama pa do vokala. Poslusajte samo Cryptic Winterstorms..aarrghh!! Ko je spominjao SOTND? Meni je jednostavno najbolji At...a i tu ipak ima promena tempa. Osim njega jos mi je dosta omiljen Battles ali ipak brzo smori sto ne menjaju ritam, jebaga. Ne, ja ne msili da je album sto mu je losija produkcija time veci necro kvlt. Volim da se cuje sta neko svira Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 Kazes da se ovde ne cuje sta sviraju? bolje se cuje nego na Battles npr. Produkcija na prvom albumu nije losija, jednostavno gitare imaju taj zvuk koji se meni svidja a Abbathov vokal na prvom albumu je po meni ubedljivo najbolji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Џрк Posted May 11, 2006 Report Share Posted May 11, 2006 E, da tu si u pravu. Glas mi se mnogo vise svidja na ranijim albumima. Ne kazem, svidjaju se meni i rani albumi, ali mislim da je bend muzicki dostigao vrhunac na At the heart of winter... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 E, da tu si u pravu. Glas mi se mnogo vise svidja na ranijim albumima. Ne kazem, svidjaju se meni i rani albumi, ali mislim da je bend muzicki dostigao vrhunac na At the heart of winter... Ja se slazem sa covekom. Tehnicki oni su ovde dostigli vrhunac. Moj omiljeni album Diabolical Fullmoon mi je isto majka od albuma ali ipak At The Heart mi je prvi album koji sam cuo od njih tako da sam ih preko njega zavoleo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 sta je bre ovo,niko ne pominje Cisti Holokaust mada Immortal nema los album Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
WoI Posted May 12, 2006 Report Share Posted May 12, 2006 ma u pocetku mi se nije svideo jer sam imao tja album na 64kbps a jos je i sam zvuk albuma los tkaod asam se smorio al zato posle kad sam nabavio 192 sju Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kuruz Posted May 13, 2006 Report Share Posted May 13, 2006 'Ocemo spotove za nove pesme! Mimika sa Blashyrkh! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts