gavrosaurus Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Ma ok prijatelju,nema ljutnje!U stvari sa vecinom tvojih postova sa drugih tema se slazem,posebno u vezi EMPERORA.Vidim da bas volite Immortal,neka vam bude!Uzdravlje!!!! ОК, хвала, драго ми је да је тако. Шта мислиш о овом бенду, заправо? Quote
the black platt Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 ОК, хвала, драго ми је да је тако. Шта мислиш о овом бенду, заправо? Pazi,na osnovu jednog albuma necu da dajem konacan sud o bandu.Cjnjenica je da mi se AT THE HEART OF WINTER nije dopao.Kada i ako budem chuo ostalo,moci cu da kazem nesto!Probacemo sa BATLLES IN THE NORTH ili PURE HOLOCAUST Quote
Narsil Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 probaj sa Diabolicalom , a ako ti se to ne dopadne onda battles-to su dva najjacha albuma po meni! Quote
gavrosaurus Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Шта знам, мени се рецимо одмах након "At the Heart of Winter" допада "Blizzard Beasts" и сматрам да је трагично занемарен. Знам да га људи не воле због продукције која јесте тешка али уз мало маште се добије баш оно што је мислим, у основи, Immortal и хтео да постигне - хладноћа, планине, звук као из пећине а где над свиме господаре нека крилата, злобна бића. Мислим да је, у ствари "Blizzard Beasts" савршени Immortal албум. Тек на том албуму се види колико је брз био Demonaz и колико је брз био и Abbath и како су они били добар тандем, можда и бољи него Ihsahn/Samoth. 1 Quote
Hrym Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Jeste "Blizzard Beasts" neopravdano zapostavljen album. meni je ipak battles in the north najbolji album. Quote
Natasha! Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 najbolji posle at the heart je pure holocaust. kakav album majko mila Quote
Wolflord Posted June 14, 2007 Report Posted June 14, 2007 Шта знам, мени се рецимо одмах након "At the Heart of Winter" допада "Blizzard Beasts" и сматрам да је трагично занемарен. Знам да га људи не воле због продукције која јесте тешка али уз мало маште се добије баш оно што је мислим, у основи, Immortal и хтео да постигне - хладноћа, планине, звук као из пећине а где над свиме господаре нека крилата, злобна бића. Мислим да је, у ствари "Blizzard Beasts" савршени Immortal албум. Тек на том албуму се види колико је брз био Demonaz и колико је брз био и Abbath и како су они били добар тандем, можда и бољи него Ihsahn/Samoth. Slazem se sa tobom Gavro! Lepo si ovo napisao. Quote
dimmu1 Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 meni je najbolji album sons of nothern darkness..one by one,sons of nothern darkness,tyrants,within the dark mind,beyond the north waves to su pesme koje obozhavam slushati i zato mi chine taj album omiljenim.. Quote
Josif Visarionovič Posted June 16, 2007 Report Posted June 16, 2007 Blizzard u kontekstu bi znacilo nesto sto je povezano sa vremenom Quote
Angelystor Posted June 30, 2007 Report Posted June 30, 2007 A two-and-a-half-minute video clip of IMMORTAL frontman breathing fire on stage during the band's appearance at the Tuska festival Friday night (June 29) in Helsinki, Finland has been posted at YouTube. The group's setlist was as follows: 01. The Sun No Longer Rises 02. Withstand The Fall Of Time 03. Sons Of Northern Darkness 04. Tyrants 05. One By One 06. Wrath From Above 07. Unholy Forces Of Evil 08. Unsilent Storms 09. At The Heart Of Winter 10. Battles In The North http://youtube.com/watch?v=Iqmr-0zyPxc fiiina lista! Quote
kuruz Posted July 1, 2007 Report Posted July 1, 2007 Мајку му, па где је ту Where Dark And Light Don't Differ? Quote
Misantrophil Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Super lista mada bi ja jos ubacio Damned in black,Solarfall i Beyond the North Waves Quote
kuruz Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Blizzard u kontekstu bi znacilo nesto sto je povezano sa vremenom То значи "снежна олуја, снежна мећава". Quote
Dementia Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 AT THE HEART OF WINTER...... Where Dark and light don't differ.................... Quote
Grobodan Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Reci cu vam nesto uskoro na ovoj temi... Quote
Dementia Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 A sta ces nam to reci......Hocu i ja da znam.... :lol: Quote
Dementia Posted July 4, 2007 Report Posted July 4, 2007 Можда иде на Wacken... Mozda ide,i vodi nas..... Quote
Recommended Posts